Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

šiaip tokio amžiaus vaikui turėtų padėt vaizdinė medžiaga. suraskit internete paveiksliukų, kaip atrodo kai auskaras bamboje supūliuoja, įsimeta infekcija, prasideda uždegimas -- gal užmuš norą bent jau iki paauglystės.

o tada -- tai jau nenusaugosit. nenuvesit pas kosmetologa -- tai dar pati su ikaitintu virbalu prasidurs. čią taip mano klasiokė mokykloj buvo padarius.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 08 03, 08:34)
šiaip tokio amžiaus vaikui turėtų padėt vaizdinė medžiaga. suraskit internete paveiksliukų, kaip atrodo kai auskaras bamboje supūliuoja, įsimeta infekcija, prasideda uždegimas -- gal užmuš norą bent jau iki paauglystės.

o tada -- tai jau nenusaugosit. nenuvesit pas kosmetologa -- tai dar pati su ikaitintu virbalu prasidurs. čią taip mano klasiokė mokykloj buvo padarius.

Dar ir tokiu variantu buna, kad su virbalu ?, jo greit vaikai nores buti panasus i afrikos aborigenus verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Kaip gerai, kad mano dukra pamatė mano kančias po auskaro įvėrimo į bambą doh.gif Pasakė "Jokių auskarų, niekados", tikėsimės kad toks nusiteikimas ilgai jos galvelėje išliks smile.gif Kas man darės? Gavau tokį staigų šoką per vėrimą blink.gif neužšaldė, vėrė staigiai, o man geriau palaipsniui einantis stiprėjantis skausmas, o ne toks, viskas baigės apalpimu, prasidėjo silpnumai, skrandžio veikla sutriko, kartais atrodė, kad ausis užgula net, na vienžo stipri pošokinė reakcija buvo sad.gif Dukrai vien tik tai pamatyt užteko ir ramu smile.gif
Atsakyti
as 11 metu isiveriau i lupa, ir labai dziaugiuosi, neskaudejo, lengvai gijo, viskas puiku..bet bamba..daug infekciju, ir mano drauges kurios veresi, dauguma sako, kad niekad nebesivers auskaru, nes beprotiskas skausmas, be to infekcijos, letai gyja, reikia saugot ir nepatogu cool.gif siulyciau dukrai paskaityti si foruma, tema arba kad pabendrautu su tais zmonemis kurie turi auskarus toje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 08 03, 08:34)

turejau tokia drauge kuri pati su adata prasidure, nes mama neleido blink.gif susirado bile koki auskara net ne i bamba verti skirta, pasieme adata ir prasidure, bet ji dure padarius tokia rauksle (na kaip sugnybus odos plota, nemoku paaiskint smile.gif ) ir kai isivere auskara liko toks kaip "kalniukas" odos, jai ten ilgai negijo, buvo raudona, paskui tai net nesidomejau ar uzsigyde ar ne (kai prasidejo tokios kvailystes tai pagalvojau kad man tokios drauges nereik kuri dar ir mane ikalbineja), bet jei uzsigyde tai netikiu kad randas neliko :blink
Atsakyti
O geriausia manau, tai susitart su kokia kosmetologe, kad vat mol ateisiu su dukra durt bambos, tačiau va kai ateinat, prieš jus užeina kokia panelė "bambos durt" ir paleidžia kakarynę kiek gali (ojoj kaip skauda) lotuliukas.gif Gal išsigąs dukra tada ir atsisakys to malonumo? Bet yra ir kita pusė: o jeigu nea lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Corudel @ 2006 08 03, 13:12)
as 11 metu isiveriau i lupa, ir labai dziaugiuosi, neskaudejo, lengvai gijo, viskas puiku..bet bamba..daug infekciju, ir mano drauges kurios veresi, dauguma sako, kad niekad nebesivers auskaru, nes beprotiskas skausmas, be to infekcijos, letai gyja, reikia saugot ir nepatogu cool.gif  siulyciau dukrai paskaityti si foruma, tema arba kad pabendrautu su tais zmonemis kurie turi auskarus toje vietoje.

Nu jau i lupa ar dvidesimt auskaru ausi ar kaktoje blush2.gif , jauciu gerai atrodo ypac besilaukianciai mamytei nestuke.gif . Fui, man tai isvis slykstu. Atsiprasau jei uzgaulioju tai mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 03, 20:18)
Nu jau i lupa ar dvidesimt auskaru ausi ar kaktoje blush2.gif , jauciu gerai atrodo ypac besilaukianciai mamytei nestuke.gif . Fui, man tai isvis slykstu. Atsiprasau jei uzgaulioju tai mano nuomone.

na, as ne mamyte, ir net ausyse neturiu..men grazu, bet ir pakanka, nesperdaug, nesveika rolleyes.gif o siaip pazustu ne viena mama kuri turi auskara ar keleta. dazniau juos turi neformalai, ebt visko buna.
Atsakyti
O as turiu auskariuka bamboj ir man super, labai patinka....o ir dukrytei mano patinka, kad mama auskara bamboj turi... Pilvas garzus, tai kodel gi ne???? Zinoma, desimtmetei anksti, as saviskei irgi neleisciau.... ax.gif
Atsakyti
Laaabai pavojinga, jei vaikas pats prasiduria. Butina eiti pas gera kosmetologe, juk jei nepataikysi i ta vieta kur galima durti, gali buti komplikaciju. doh.gif Pati nesioju bamboj auskariuka, bet savo mergytej prasidurti anksciausiai leisiu 16metu, tada jau kunas susiformaves. g.gif
Atsakyti
Man tai labai gražu mergytės su smulkiais auskariukais wub.gif .
Atsakyti
man tai labai grazu biggrin.gif savo dukrelei isdurem kai jai buvo treji metukai ji labai norejo nebuvo jokiu komplikaciju dabar jai jau 10 ir nesigailejo ne dienos kad vaiksto su auskariukais lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti