Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

QUOTE(***smile*** @ 2006 08 12, 09:24)
nu as tai pvz labai kreivai ziuriu i tas kur auskaras liezuvy ir dar pakomentuoju ant visos gatves ir zinau kad ne vienas taip daro blink.gif  g.gif

Matai, su komentarais nepagąsdinsi. Visos mes tą etapą praėjusios, kai neišpasakytai norėjosi parodyt savo nuomonę ir pašiurpint mamą. Avelių amžių - viena bėėė - visos bėėė, viena nuo pliumpt skardžio , kitos - iš paskos, sunkiai pabarsi. Truks pliš, nuo bandos neatsisiliks. Kol lūpas kaip skenduolio dažosi ar plaukus skiautere šukuoja - pablūdys ir nustos, bet su kūno biaurojimu kitas daiktas - visos pradurtos skylės liks ir su amžium didės. Arba tatuiruotė, kokia rožė ant papuko. Gražu, kai tas papukas 17-kos, o kai 71-ų? Toks plokščias, iki bambos nukaręs, bamboj irgi skylė, nutįsusi, pirštą prakišt gali, nuo bambos pilvas keliom klostėm susikvoldavęs , maskatuoja, šepetėlį dengdamas... thumbup.gif Nežinau, kaip Lietuvoj tokiom skylėtom darbo ieškant, gal ir sėdi kur ofise krasavica, buliaus žiedą šnervėn įsivėrusi, pas mus tai be šansų. Pagalvok, Sobieski-uogos...Aišku, jei planuoji vaikais apsikrovusi namie tupėt, gali prasibadyt nors ir kaip kulkosvaidžio pravaryta, niekam neklius, bet jei po mokyklos svajoji ką pasiekti, kad tas svajonėmis ir nepaliktų. Va tada kad nesijuoktų iš tavęs tos cielkauskaitės cypdavatkaitės, karjerą padariusios, iš kurių jūs blatnosios dabar šaipotės. Gyvenimas žiaurus, ypač kapitalistinis, Lietuva ta kryptimi vakarus sėkmingai vejasi.
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 11, 08:59)
Na ką gali pasakyti... gaila, kad tavo mastymas toks sprendžiu iš to ką rašai. Esi dar visiškai vaikas ir manau tau supermamoj nėra ką veikt. Skaityk pavadinimą ir tada registruokis. Manau tau reiktu registruotis tokiuose puslapiuose kaip- panelė arba man tas pats kaip aš atrodau.

kiekvienas del to turi savo nuomone, ir nrturime kitu smeist jai mums tai nepatinka! as pazystu ne viena suaugusi, ir jau nebe jauna, kuris turi auskara veide, bet nereiskia, kad jie nesubrendeliai, o gal jiems tiesiog grazu, ir as cia nieko blogo nematau.
Atsakyti
Nuvesk ir parodyk kokias instrumentais tą bambą duria... unsure.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo kad 10-metė su auskaru bamboje atrodo apgailėtinai.. Bent jau man pamačius gatvėje būna laaabai juokinga schmoll.gif
Atsakyti
Man tai labai gražu auskaras bamboj(bet jau panelės,o ne vaiko bamboj),ir pati kažkada turėjau diiidelį norą įsivert,bet atvėsau ir nebereikia tongue.gif
Mūsų dešimtmetė irgi buvo užsimanius auskaro į bambą doh.gif Bet apie tai nebuvo nė kalbos,buvo griežtai pasakyta NE ir ta tema daugiau nediskutuojama schmoll.gif Tada terorizavo dėl trečio auskaro ausy,bet irgi buvo greižtas NE,bent jau iki kokių 16m.
Atsakyti
Dar labai pasiseks, jei nebus kraujo užkrėtimo, kuris gana dažnai pasitaiko, jau nekalbant apie specialią higieną, kruopštų valymą ir sausinimą (kad neduok dieve nesdurūdytų). be to, kai ji suaugs, norės ko pasiekti, pamatys kad auskaras nieko gero... drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, manyciau dukra tikriausiai turi kokiu nors myimu kino ar popmuzikos zvaigzdziu -- parodykit jas kaip pavyzdi: juk Holivudo grazuoles jokiu ten auskaru i ivairias kuno vietas nesivarsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 01 rugsėjo 2006 - 11:34
Aš neleičiau 10-ties metų durtis bambos schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai buciau kategoriska ir grezta tokiu atveju. Manau, kad 10 metu (dar ir del 16 reiketu gerokai pagalvoti) tai tikrai ne laikas kardinaliems veismams kuno atzvilgiu. Suprantu, kad dar ten plaukus padazyti ar pakirpti - po kurio laiko praeis, ir sepsio gauti rizikos nera... O cia tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniškei 12metų.Labai jau svaigo dėl auskaro bamboj.Pasakiau tikrai jau ,tik ne bamboj.Bet noras ,aišku,liko.Ir štai pusseserė prasivėrė.Viskas gerai jai.Na dabar galvoju sakys ,matai mama.O ji ,mano nustebimui,sako:mama, ar matei, kaip negražu? o negražu todėl,kad bamba bambai nelygu.Jei ji nors truputį iššokus ar netaisyklinga- negražu ,nes auskaras atvipęs karo.
Oi kiek man džiaugsmo-pasakė - niekada nesidursiu thumbup.gif (nors jos bamba labai graži ir būtų tikrai gražiai ax.gif .Bet su viena problema susitvarkėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2006 09 04, 20:38)
Maniškei 12metų.Labai jau svaigo dėl auskaro bamboj.Pasakiau tikrai jau ,tik ne bamboj.Bet noras ,aišku,liko.Ir štai pusseserė prasivėrė.Viskas gerai jai.Na dabar galvoju sakys ,matai mama.O ji ,mano nustebimui,sako:mama, ar matei, kaip negražu? o negražu todėl,kad bamba bambai nelygu.Jei ji nors truputį iššokus ar netaisyklinga- negražu ,nes auskaras atvipęs karo.
Oi kiek man džiaugsmo-pasakė - niekada nesidursiu  thumbup.gif (nors jos bamba labai graži ir būtų tikrai gražiai  ax.gif .Bet su viena problema susitvarkėm  biggrin.gif

Na apie si "malonuma" galiu pasakyti tik tiek, kad reikia vertis tik pas profesionala, nes po to gali buti dideliu problemu. Mano sese prasidure pas eiline kosmetologe, tai paskui reikejo nedideles chirurgines operacijos.
Atsakyti
Man gražu mergaitės su auskariukais. Savo dukrytei įvėrėme, kai buvo ketveri. Tačiau jai labai pūliavo ausytės (atrodo ir prižiūrėjom kaip reikia) verysad.gif Na dukrytė pas mus tokia jautruolė "iš visų pusių", taip, kad šitų grožybių teko atsisakyti. Dabar jai jau 8-eri, gal reiktų vėl pabandyti, bet nebedrįstu, o jeigu vėl tas pats...
Atsakyti