QUOTE(Vadimas @ 2009 03 24, 01:35)
Kazkoks keistas noras tureti liezuvyje auskara
Jis ten ne dėl grožio dedamas, nemanau kad tau jo greitai prireiks. Labai skaudi procedura, šiek tiek keičiasi balsas (į blogesnę pusę), gyja iki 6 savaičių, miršta dalis skonio receptorių, dėl to keičiasi įprastas maisto skonis.
Jis ten ne dėl grožio dedamas, nemanau kad tau jo greitai prireiks. Labai skaudi procedura, šiek tiek keičiasi balsas (į blogesnę pusę), gyja iki 6 savaičių, miršta dalis skonio receptorių, dėl to keičiasi įprastas maisto skonis.
pati turejau auskara burnoj.. kad skaudi procedura tai nepasakyciau, puse velnio

Mes ir norime rugsejo proga eis i pirma klase auskariuku...mergyte svaigsta jau seniai....dar neleidau darzelyje....
bet dabar sakau laikas leisti....Juk čia ne tautiruote-neptiks nenešios
Tik norėčiau sako kazkokiu gydomuju buna....
Gal kas ka nusimanote,kur tai iveria?ir kaip tas skyles atmatuoja,bile kaip ar pagal taškus?Pati neprasidurus
tai nzn,,, Reiktu ,kad Kaune vertu..

QUOTE(@akytė@ @ 2009 07 09, 21:01)
Mes ir norime rugsejo proga eis i pirma klase auskariuku...mergyte svaigsta jau seniai....dar neleidau darzelyje....
Gal kas ka nusimanote,kur tai iveria?ir kaip tas skyles atmatuoja,bile kaip ar pagal taškus?Pati neprasidurus
tai nzn,,, Reiktu ,kad Kaune vertu..

Papildyta:
VERIA KOSMETIKOS SALONE IR ĮVERIA IŠKART GYDOMUOSIUS AUSKARUS MANO DUKRA BUVO ISIVERUS LABAI JAU NORĖJO O PO TO JAI ATSIBODO TAI UŽSIGYDĖM AUSIS

Auskarus isivere kai buvo 8 metu. Dabar 13 ir uzsimane dar kelius
Tai gimatadienio proga gavo 3 ekstra

dauguma mazu mergaiciu net neisivaizduoja, kad skauda kai veria. Manoji irgi kai veresi, nueju, atsisedo atsipalaidavusi ir laukia kada gi jau vers. O kai pajuto ta skausma, tai antros ausytes nedave ne pro kur vertis

Man asmeniškai negražu, kai mažos mergytės su įvertais auskarais vaikšto...O jau leliukai, nu tai....Kartą poliklinikoj su savo lelka laukėm prie gyd. kabineto. Ir eina dvi moterys, viena leliuku nešina - siabingai neprisižiūrėjus moteris, leliukas pusmetinis, bet jau šviečia rinkiai auksiniai...
Mes su vyru kalbėjom, kad leisim tik tada, kai mūsiškė bus panelytė ir jei pati norės... Ir tik ne į liežuvį, pasak vyro, liežuvyje auskaras skirtas ne dėl grožio, o kai kam kitam

Mes su vyru kalbėjom, kad leisim tik tada, kai mūsiškė bus panelytė ir jei pati norės... Ir tik ne į liežuvį, pasak vyro, liežuvyje auskaras skirtas ne dėl grožio, o kai kam kitam

Sutinku,kad mazom labai nereikia auskaru....bet jei ji pati nori-reikia leisti,kas iš to,kad neleisi? Nueis,kaip kai kurios mano drauges ir pačios su adata prasivers ausis,nereiks nei 30lt
O nepatiks,skaudes,uzsiaugins,negi gaila vaikui tu 25-30lt.?Kad ir prasivers viena ausi-na tegu vaikšto su viena jei kitos bijo
tegu uzsiaugina.,...Geriausia,kai vaikas tai daro uz "savo pinigus" tarkim gavo gimtadieniui dovanu pinigu,pasitaupe,tikslas -auskarai...
Pabandys,,,,,išleis savo pinigus ir ok...nepatiks.nenešios čia jos problema...
Kokios čia diskusijos nesuprantu?Čia ne tatuiruote,kuri visam gyvenimui....
Skytute ir tiek,kuri per kelis menesius uzgis,jei nepatiks....nebukim,kaip tarybines mamos,kurios neleisdavo ausu prasidurti...
,nes tai buvo kitokia viusomenes nuomone...dabar laisvi laikai....ir jei vaikas jau samoningas,ne kudikis....kodel gi ne?

Kokios čia diskusijos nesuprantu?Čia ne tatuiruote,kuri visam gyvenimui....

QUOTE(lengvute @ 2003 08 18, 20:26)
Norėjau saviškei vyresnėlei prieš mokyklą auskariukus įverti, man taip gražu smulkučiai...ir ji pati labai nori, bet va, darželyje auklėtoja skeptiškai žiūri į tokius vaikus (apibarė net kai manoji atėjo lakuotais nagučiais :
), galbūt ir mokykloje ne kaip žiūrės :
.Be visa ko dar teko perskaityti straipsnį, kuriame aprašomi atvejai, kai dėl netinkamo auskarų vėrimo vaikams teko daryt operacijas ir šiaip apie įvairius negalavimus po to
.
Ką apie tai manot? Kada vaikui tinkamiausias metas verti ausytes? Kur patartumėt kreiptis? Kaip žiūrite į berniukus su auskarais :
???
kita tema

Ką apie tai manot? Kada vaikui tinkamiausias metas verti ausytes? Kur patartumėt kreiptis? Kaip žiūrite į berniukus su auskarais :

kita tema
Nu nifiga... Į darželį lakuotais nagais

Auskariukam irgi ateis laikas. Neskubu aš saviškės puošt. Kai norės, tada įsivers, o kad vos ne kūdikiui ausis veria kai kurios, tai nesąmonė

Aš prasidūriau 4 klasėj. Aišku, paauglystės laikais prasidėjo kasmet dar po vieną skylutę

As ausis nusprendziau prasiverti lyg tais 11-12 metu. Pati norejau, mama nepriestaravo, o be to klaseje visos bendraklases jau buvo su auskariukais
O dabar labai dziaugiuosi del pradurtu ausu, nes labai pamegau ivairius auskarus
O kai man pradure ausis, tai labai bijojau

Man labai grazu auskariukai. Man paciai pradure gal kai buvau kokiu 10 metu, mane mama nuvede i salona, nes labai norejau. Klaseje buvau tuo metu vienintele su auskariukais. O del dukros mano nuomone tokia, tik tada eisim durtis kai pati to labai nores ir prasys. Kol kas jokiu prasymu dar nesulaukiau

Man pačiai pradūrė gal kažkur šešerių metų,bet darželyje draugė stipriai užkabino auskariukus,supuliavo,tai teko užauginti. Vėl po šešių metų prasidūriau ausis ir iki dabar nešioju. Man asmeniškai auskarai ausyse gražu,bet ne per anksti.
Neįsivaizduoju kaip galima vertis nosyje,antakyje,kažkaip nieko prieš tai neturiu,bet...keista.