Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Aš turiu liežuvy biggrin.gif Mama neleido niekada vertis į "keistas" vietas, bet aš taip norėjau, tai sulaukus pilnametystės ir prasivėriau rolleyes.gif
Atsakyti
Man mama ivere auskarus pries treciaji gimtadieni. Sake neverkiau ir pati labai norejau. Tada trecia skylute ivere desimties metu. O nesenai ( dabar man 12 metų) isiveriau treciau auskara ir kitoi ausy auskara virsuje. Mama neleido, bet as vistiek kad dar ir ne labai didelė bet megstu pakovoti jei noriu blush2.gif bigsmile.gif Bet tikrai nesigailiu, mama nelabai pyko, jokiu komplikaciju nebuvo. thumbup.gif
Dabar mano mazajai sesytei tuoj bus 3 metai tai mama nori simboliskai pradurti kaip ir man tokio paties amziaus. O ir pati kai pamate mane su dviem naujais auskarais tada tai nuo to laiko labai praso ir ji ax.gif
O as dar noriu i liezuvi auskaro. Bet dar palauksiu manau iki 14 metu koki, nes dar ankstoka manau siek tiek. rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip gali vaikas prašyti tokių dalykų būdamas 3m? g.gif Nu neįsivaizduoju savo dukros prašančios biggrin.gif Nebent kaip vienos minutės užgaidą: "noriu šito ir ano, o po minutės noriu jau kito".
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 10:18)
Kaip gali vaikas prašyti tokių dalykų būdamas 3m?  g.gif  Nu neįsivaizduoju savo dukros prašančios  biggrin.gif  Nebent kaip vienos minutės užgaidą: "noriu šito ir ano, o po minutės noriu jau kito".

Mano dukrai ausys buvo pradurtos irgi 3m. Prasydavo ir ikalbinedavo kasdiena. Gasdinau, kad labai skaudes, bet ir tai nepadejo. Po pusmecio pasidaviau. Nuejom i salona. Visa svytejo is laimes. Taciau kai prasove pirma ausi, eme klykti. Maniau, kad antros ausies jau nei uz ka neduos. Bet ka Jus manot, asoros byra kaip pupos, o ji kisa durti antra ausi.
Sia ziema mergina nusprende, kad jau auskaru nenesios (kazkodel labai puliuodavo, beje ir mano ausys auskaru nenorejo priimti ir teko ausis uzsiauginti. Isbandem visas priemones ir budus ausu problemoms pazaboti, bet bergzdziai).

Taigi, galiu patvirtinti, kad yra ir trimeciu, kurie labai samoningai nori pradurtu ausu, nepaisydami skausmo ir kitu problemu.
Atsakyti
Įdomu, nes tokiam amžiuj vaikų norai greit ateina ir greit praeina rolleyes.gif

O jums ir su auksu, sidabru pūliuodavo? Ir su tuo "gydomuoju" auksu, kur ausis praduria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 07 17, 11:07)
Mano dukrai ausys buvo pradurtos irgi 3m. Prasydavo ir ikalbinedavo kasdiena. Gasdinau, kad labai skaudes, bet ir tai nepadejo. Po pusmecio pasidaviau. Nuejom i salona. Visa svytejo is laimes. Taciau kai prasove pirma ausi, eme klykti. Maniau, kad antros ausies jau nei uz ka neduos. Bet ka Jus manot, asoros byra kaip pupos, o ji kisa durti antra ausi.
Sia ziema mergina nusprende, kad jau auskaru nenesios (kazkodel labai puliuodavo, beje ir mano ausys auskaru nenorejo priimti ir teko ausis uzsiauginti. Isbandem visas priemones ir budus ausu problemoms pazaboti, bet bergzdziai).

Taigi, galiu patvirtinti, kad yra ir trimeciu, kurie labai samoningai nori pradurtu ausu, nepaisydami skausmo ir kitu problemu.

Bet tai šaunuolė mergaitė 4u.gif .
Aš pati kadaise turėjau bėdų su ausų užgijimu, tai užsiaugindavau ir vėl durdavau (vis skaudžiau) biggrin.gif , kol atradau tinkamus vaistus. Bet, deja, jau neprisimenu, kaip vadinosi. Nuo to laiko daugybę metų nebuvo jokių problemų.
Atsakyti
Sveikos,

man 12 metų. Ausis mama pravėrė ~10-11metų (ketvirtoje klasėje), prašiau labai labai ir pravėrė. Nuėjome į grožio saloną, pasodino mane ant kedutės, pažymėjo juodus taškelius kur bes, ir paėmė tą 'prietaisą'. blink.gif O jau kaip persigandau. 4u.gif Norėjau nulipti nuo kėdės, bet mama laikė, jog nejudėčiau. lotuliukas.gif Įdūrė pirmąjį auskarą, bet kaip rėkiau, antro nebenorėjau, bet taip netykėtai dūrė. O skaudėjo kaip. blink.gif blink.gif verysad.gif Dar iki šiol ausys pūliuoja. verysad.gif Nebežinau nei kur kreiptis, nei ką pirkti ar daryti. Pasiskaitynėjau šiame forume, jog jeigu ausis pūliuoja lengviausias būdas užsiauginti ir vėl durtis, bet tada aš jau nebeišdrįsiu. blush2.gif Bandysiu kokių būdų surasti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2009 07 17, 16:47)
Sveikos,

man 12 metų. Ausis mama pravėrė ~10-11metų (ketvirtoje klasėje), prašiau labai labai ir pravėrė. Nuėjome į grožio saloną, pasodino mane ant kedutės, pažymėjo juodus taškelius kur bes, ir paėmė tą 'prietaisą'.  blink.gif  O jau kaip persigandau. 4u.gif Norėjau nulipti nuo kėdės, bet mama laikė, jog nejudėčiau.  lotuliukas.gif  Įdūrė pirmąjį auskarą, bet kaip rėkiau, antro nebenorėjau, bet taip netykėtai dūrė. O skaudėjo kaip.  blink.gif  blink.gif  verysad.gif  Dar iki šiol ausys pūliuoja. verysad.gif  Nebežinau nei kur kreiptis, nei ką pirkti ar daryti. Pasiskaitynėjau šiame forume, jog jeigu ausis pūliuoja lengviausias būdas užsiauginti ir vėl durtis, bet tada aš jau nebeišdrįsiu.  blush2.gif  Bandysiu kokių būdų surasti.  verysad.gif

Čia turbūt ne lengviausias, o beviltiškiausias blush2.gif , kai niekas nepadeda. Aš dūriausi dar tais laikais, kai vienintelis vaistas buvo vandenilio peroksidas doh.gif . Dabar gal ir vaistinėse gali patarti, gal didesnis pasirinkimas? O jūsų amžiuj užsiauginus vėliau tikrai dar bus gražaus laiko išdrįsti 4u.gif .
Atsakyti
Aš irgi su vandenilio peroksidu gydžiausi ir viskas ten su juo gerai. Be to, dar reiktų nešioti auksinius ar bent jau sidabrinius auskarus, o geriausia tuos, su kuriais prašovė ausis, nes nuo kitokių metalų irgi gali pūliuoti.
Atsakyti
man negrazu auskarai kudikiams,be to ir nesveika schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 13:15)
Įdomu, nes tokiam amžiuj vaikų norai greit ateina ir greit praeina  rolleyes.gif

O jums ir su auksu, sidabru pūliuodavo? Ir su tuo "gydomuoju" auksu, kur ausis praduria?  g.gif

Is pradziu, kai tik pradure, tai graziai uzgijo su gydomaisiais. Kol buvo maza, tai nesiojo tik sidabrinius ir auksinius. Pirmus du metus ausu padetis buvo visai nebloga. Paaugus eme nesioti ivairesnius auskariukus. Ir tuomet prasidejo puliavimai. Ir tada nepadejo jau nei sterilus plovimai, nei auksas, nei sidabras, nei gydomieji auskariukai. Matyt suerzino su ta ivairove g.gif
Atsakyti
8 metų gimtadienio proga išdrįsau savo mergytę nuvežti į grožio saloną ir pradurti ausytes, tuoj bus mėnuo, kolkas problemų nekilo jokių, tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti