Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Sestadieni pradure ausytes drauge savo mergaitei 4 met .Prase gal puse metu wink.gif
Pirmaja dave visai nebijodama biggrin.gif ,o kita reikejo pagalbos kad pradurt ohmy.gif
Siandie visai uzmirso kad kazkas negerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auge X: 11 balandžio 2004 - 18:48
Maniškei irgi kaip Mazges pradurem ausis kokiu 4,5m., kliedejo gal metus prieš tai vos ne kiekviena diena. Ivykde milijona darbu, kad tik įvertume, sakė joks skausmas nebaisus ir iskentes. Juokingiausia, kad musu seimoj niekas- nei, as, nei tetos, nei močiutes auskaru nenesioja ir nebuvo ausų prasidūrusios. Bet toks milžiniškas norėjimas... Ta pačia proga ir aš po jos prasidūriau ausis, nors auskrų kazkaip retai nesioju. biggrin.gif Visas darzelis zinojo, kad Gerda versis auskarus, nes kazkaip daugiau niekas auskarų neturejo. laugh.gif Bet nieko, nors gijo sunkokai, jokio skundo, jokios dejones del auskaru nebuvo. Pradžioj nešiojo mazucius auksinukus,turi kelis nedidelius vaikiskus- su katinukais, delfinukus, bet dažniausiai nešioja sidabrines grandinėles, kurios visai netrukdo, nrkliuvauz drabuziu, yra tikrai kuklios ir kartu puosia biggrin.gif
Jei ji nebūtu pati sitaip norejusi, niekad nebuciau verusi- manau, labiausiai reikia paisyti paties vaiko norų, nes tai jo kūnas, su kuriuo turės oi kaip ilgai gyventi... biggrin.gif
Atsakyti
man mama ivere auskarus,kai buvau 9m,nors neturejau didelio noro ,kad ivertu.man labai grazu kai mazos mergytes yra su mazuciukais auskariukais.pati turiu dvi dukrytes.vyresnelei ivereme auskariukus,kai jai buvo 1,5m.ir darzelyje daug mergyciu su auskariukais thumbup.gif o mazajai Emai-Paulinai versim auskariukus,kai sukaks 1m smile.gif
Atsakyti
patri tavo maze ausu nesitaso ? vis mastau gal imti ir nesakius teciui prakalti mazei ausytes. tetis aisku musu isprotetu, bet niekis laugh.gif tik va, kad ji megsta tas auseles tasyti ... gal tada iki metuku palaukti, kol susidomejimas ausytemis dings ?
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 02, 23:02)
patri tavo maze ausu nesitaso ? vis mastau gal imti ir nesakius teciui prakalti mazei ausytes. tetis aisku musu isprotetu, bet niekis laugh.gif tik va, kad ji megsta tas auseles tasyti ... gal tada iki metuku palaukti, kol susidomejimas ausytemis dings ?

Jau kazkur minejau, kad dukrai ausis pradurem, kai jai buvo ~3men 2.gif Ir tada, ir dabar i auskarus demesio nekreipia, ausu netaso, jai auskariukai - kaip ir kuno dalis tongue.gif Prashaunant ausytes beveik neverke, o ir dabar nepriestarauja, jei keiciu auskarus thumbup.gif

Taure, kai palauksi iki metuku, tada susidomejimas ausytemis dings, bet atsiras demesys auskariukams laugh.gif
Siaip tai patartina durti arba visiskiems leliukams, arba jau ugtelejusiems ir daugiau suprantatiems... Pirmieji nesupranta, kas vyksta rolleyes.gif , o antrieji nori tu auskariuku ir daro viska, kad juos turetu biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi grazu vaikuciai su auskariukais, bet savo dukrytei nedristu dabar ausyciu pravert ir dar turbut ilgai nepasirysiu.
Atsakyti
mano dukryte su auskariukasi jau nuo 4 metu,nes pati laaabai prashe.Duremes kosmetikos kabinete nail.gif
Kad kaip nors prieshtarautu aukletoja/mokytoja nepastebejau.Gal pas mus papuole normalios,bet ish esmes nemanau,kad chia aukletoju/mokytoju reikalas wink.gif
Atsakyti
smile.gif
Įvėrėm auskariukus galų gale ir savo dukrelei. Jau daugiau kaip metus prašė - maniau, kad persigalvos. Taigi, artėja 10 gimtadienis ir pradūrėm auseles. O kokia patenkinta - dabar jau ir ji neišsiskiria iš klasės mergaičių, o tai buvo likę tik dvi mergytės be auskariuku. Niekas šeimoje jų nenešioja, bet kolektyvo nuomonė svarbesnė smile.gif
Atsakyti
Mano puodinukei vasara bus 6 ir ji uzsiprase dovanu auskariuku ,dar nezinau kaip mama reguos i tai ,bet tikriausiai nebus labai pries wink.gif
Atsakyti
Mano dukrai ausis pravertos jau labai ilgai... Siaip ji norejo auskariuku, o ir man begalo grazu. Ir nieks nieko nesake, nei mokytojai... Manau kad siuolaikiskos mokytojos TIKRAI nieko nesakytu. smartass.gif

Auskarai yra labai grazu thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Gal mamos ir gražu vaikučiai su auskariukais, bet ar Jūs pagalvojate, kad koks "draugelis" gali pčiupti už ausytės ir patraukt. Ir tų auskariukų nebėra, o mažylei ausytę skauda...
Aš tik už tai, kad vaikas kai paaugs ir pats supras ko jam reikia, oko ne, tada ir galės įsiverti auskarus, jei bus noro. thumbup.gif
Atsakyti
as savo dukrai ausytes praduriau kaip turejo 3 metus . Nesigailiu ir ji labai patenkinta , o dabar jau praso ir antros skylutes . Tik kad tetis nesutinka .
Atsakyti