Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

manau kad auskaras liezuvyje yra kazkas tai baisaus:
1) baisus skausmas duriant
2) po durimo istinsta taip, kad nebetelpa burnoj
3) infekciju galimybe
4) prarijimo galimybe

manau, panasiu bajeriu su iliustracijom deretu paieskoti internete ir parodyti vaikui. gal apsiramins... o jei ne, nu tegu isbando ant savo kailio. Jei neleisit -- busit blogi, senamadisti, netolerantiski ir kt. O auskaras visgi ne tatuiruote -- ji visada galima bus isimti.
Atsakyti
Jol7 kaip jusu norintysis auskaruotu but? g.gif ar pavyko atkalbet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Leliuka @ 2004 11 10, 22:39)
.. ale niekas nemaiso sumeluot unsure.gif

Hmm...jo. Vieni uz kiti pries...Gal cia ir netaip baisiai, kaip man atrode... O siaip sunus taip ir pasake: padarysiu taip, kaip noresiu...jus net nezinosite...nepamatysite.
Atsakyti
Hmm...jo. Vieni uz kiti pries...Gal cia ir netaip baisiai, kaip man atrode... O siaip sunus taip ir pasake: padarysiu taip, kaip noresiu...jus net nezinosite...nepamatysite.

tada gal tikrai geriau patarkit pataupyt pinigeliu paciam ir isitikinkite, kad procedura atliks profesionalas, kad kokia liga vaiko neuzkrestu. o ji visada suspes issiimti smile.gif
Atsakyti
Mano dukrai keturiolika. o kalba apie auskara liezuvije buvo uzvedusi pries pusmeti.Jos visos drauges isiverusios ir ji nori.Girdejau,kad iverus auskara i liezuvi liepiama nusipirkti nuskausminanu vaistu. Dukrai sakau as sutikciau jei sugalvotum pasidaryti tatu, o auskaras i liezuvi tai ne.
Atsakyti
mano drauge issivere auskara is liezuvio,nes buvo labai nepatogu buciuotis ir valgyti wink.gif
Atsakyti
as labai dziaugiuosi, kad siuo metu esu ne paaugle, nes tikrai prisiverciau visokiu auskaru i bamba, liezuvi, antakius ir i sikna turbut isiverciau, kad tik tipo kruciau atrodyciau. Del to dabar teturiu tik tris uzgijusias skyles vienoj ausy, nes mano laikais (dieve, kaip kraupiai skamba), net i nosi niekas auskaru nesivere.
Atsakyti
Jol7, mano patarimas toks: aisku, vaikiui dar tik 16, bet apeliuok i tai, kad reiks pas panas ait, kazi kaip ten su tuo auskaru liezuvyje, ar malonu joms bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Ryžulia @ 2004 11 15, 13:58)
Jol7, mano patarimas toks: aisku, vaikiui dar tik 16, bet apeliuok i tai, kad reiks pas panas ait, kazi kaip ten su tuo auskaru liezuvyje, ar malonu joms bus? rolleyes.gif

va.. va.. butent kad malonu wink.gif
gal ir durias del to, kad ispudi geresni palikt ar sudaryt(ne tik laizantis unsure.gif ) rolleyes.gif laugh.gif
kad ir kaip baisiai mamoms nuskambetu, tokio amziaus vaikai jau ne tik galvoja...... bet kai kurie ir zaidzia suaugusiu zaidimus rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Ryžulia @ 2004 11 15, 12:58)

Pasinese sunus nuotraukas is vakarelio...O ten panele mano "angeleli" apsikabinus...ir jos liezuvyje auskaras:))) Supratau is kur cia toks baisinis noras:) O jos mama nieko nezino g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Jol7 @ 2004 11 17, 20:50)
Pasinese sunus nuotraukas is vakarelio...O ten panele mano "angeleli" apsikabinus...ir jos liezuvyje auskaras:))) Supratau is kur cia toks baisinis noras:) O jos mama nieko nezino g.gif wub.gif

Na as gal ir leisciau rolleyes.gif , panesios nepatiks issivers,negi svietas apsivers.Va tik kad tie norai tuo ir baigtusi,zinau kad su viena skyle pabaigos nebus. dry.gif
Atsakyti
g.gif ka as zinau, ka as daryciau panasioje situacijoje, turbut papasakociau viska apie pacia procedura kiek zinau, nueiciau su dukra i kabineta pas speca, tegu dar ten viska smulkiai paaiskoja, procedura, komplikacijas ir t.t jeigu dar po visko nores, pati ja vertis palydeciau ir zinoma apmokeciau rolleyes.gif
Atsakyti