Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Esu mačiusi čiut ne naujagimių su auskariukais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 05, 16:21)
Esu mačiusi čiut ne naujagimių su auskariukais.  doh.gif

o man grazu kaii kudikeliai iki 12men.su auskariukai.
Kaip mazos priceses wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 05 05, 16:49)
o man grazu kaii kudikeliai iki 12men.su auskariukai.
Kaip mazos priceses wub.gif

Aš nieko nesakau, rolleyes.gif Viskas tvarkoje, man ir labai gražu thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As tai dukrai pasakiau, kad kai paaugs gales pati spresti. Jinai sutiko, nes jai kazkodel nepatinka jauni vaikai su auskariukais.
O kam ausys puliuoja, tai man pazistama juvelyre dave gera patarima, as irgi tokia jautri metalams ir kai kada sidabrui (o aukso nemegstu). Reikia pasiimti kokio tepaliuko zaizdelems arba nubrozdinimams (pvz bepanteno plius tepalas), atsidarius tubele, panardinti auskaro "kabliuka" (i ausies skylute kisama dali) i tepala, tiesiog ikisti i tubele ir istraukti, nereikia tepalo isspausti. Na o tada jau galima verti i ausi. Labai padeda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tapioka @ 2010 05 07, 18:31)
As tai dukrai pasakiau, kad kai paaugs gales pati spresti. Jinai sutiko, nes jai kazkodel nepatinka jauni vaikai su auskariukais.
O kam ausys puliuoja, tai man pazistama juvelyre dave gera patarima, as irgi tokia jautri metalams ir kai kada sidabrui (o aukso nemegstu). Reikia pasiimti kokio tepaliuko zaizdelems arba nubrozdinimams (pvz bepanteno plius tepalas), atsidarius tubele, panardinti auskaro "kabliuka" (i ausies skylute kisama dali) i tepala, tiesiog ikisti i tubele ir istraukti, nereikia tepalo isspausti. Na o tada jau galima verti i ausi. Labai padeda. biggrin.gif

Aciu uz toki patarima, pasinaudosiu pati thumbup.gif

o vaikas su auskarais, t.y. mergaite su auskarais, man grazu tik jei tie auskarai mazuliukai, vaikiski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 09 gegužės 2010 - 18:15
Yra pas mus mokykloje keli maži berniukai su auskarais. Atrodo tikrai kvailai... Nevykęs bandymas suaugti. O mažos mergaitės su mažyčiais auskariukais atrodo taip mielai ir be proto fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2010 05 09, 19:14)
Aciu uz toki patarima, pasinaudosiu pati  thumbup.gif

o vaikas su auskarais, t.y. mergaite su auskarais, man grazu tik jei tie auskarai mazuliukai, vaikiski.

Tikiuosi pades mirksiukas.gif Jinai sake, kad sis budas padeda nesioti net ir paprasciausius metalinius auskarus. As bandziau tik su pasidabruotais, taciau tikrai visai kitas reikalas nei be tepaliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapioka: 13 gegužės 2010 - 16:20
Mano nuomone, auskarai - mergaitiskas atributas ir berniukams nelabai tinkamas smile.gif
Man pravere ausis, kai buvau gal kokiu 5-6 metuku ir kazkodel niekas kreivai neziurejo, o pati buvau laabai laminga, galedama auskariukus nesioti.
Atsakyti
Norėjau paklausti, nes nerandu jokios temos. blush2.gif Kur galima Kaune įsiverti vieną skylutę? drinks_cheers.gif Dar užsinorėjau. lotuliukas.gif Kur nors arčiau centro, jei galima. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske nors jau beveik 15 metu dar nera prasiverus ausu. biggrin.gif Noretu, bet vis neprisiruosia, o gal noras ne toks didelis...
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 05 19, 15:54)
Norėjau paklausti, nes nerandu jokios temos.  blush2.gif  Kur galima Kaune įsiverti vieną skylutę?  drinks_cheers.gif  Dar užsinorėjau.  lotuliukas.gif Kur nors arčiau centro, jei galima.  mirksiukas.gif

Ar sau,ar vaikui?Jei vaikui-nuo 3 ar 5 metuku akropolio Ametistejoj veria.O jei jums-daug kur,internete grozio salonu tik pasidairykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 05 23, 08:31)
Ar sau,ar vaikui?Jei vaikui-nuo 3 ar 5 metuku akropolio Ametistejoj veria.O jei jums-daug kur,internete grozio salonu tik pasidairykit 4u.gif

Man pačiai. Noriu trečios. : ) Nesikreipkit į mane jūs ax.gif ! Aš dar pauglė, čia aš į jus visas mamos privalau kreiptis jūs.
Aš jums visoms dėkoju, už viską 4u.gif Patarimus ir daug ką. 4u.gif
Atsakyti