Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Mano berniokas tai 14 gimtadienio proga isivere auskara man tai graziai atrodo blush2.gif . Mano vyresnele tai turi auskarus nuo 11 metu o paskui dar antra isivere 12. Neseniai i nosi isivere. O mazoji tai 3 metu isivere labai prase. Mokykloje niekas neziuri i tuos auskarus kaip i kaska ziauraus smile.gif
Atsakyti
Kartą mano sūnus 7 metų paprašė,kad leisčiau į vieną ausį įsiverti auskarą,nes pamatė pas kaimyną kuriam jau 14 metų auskarą ausyje,tai matyt padarė dideli įspūdį ,bet susilaikiau... pasakiau jeigu dar po metų norėsi įsiverti auskarą, tai tada leisiu...mano nuomone auskaras nei gerina ,nei blogina išvaizdą,tiesiog vaikiškai atrodo ir tiek...
Atsakyti
Sveikos
4u.gif nerekomenduojama mažiems vaikams verti auskariukų,nes vaikui augant,auga taip pat ir ausytės,išdurtos skylutės pasislenka iš centro,gali tekti ateityje jas perdurti iš naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo maziukei praveriau kai jai suejo 10 menesiu, vyresniai 3 metuku, man asmeniskai grazu kai maziutes mergytes su mazyciais auskariukais wub.gif
Atsakyti
Mano vienos pazystamos dukra turi bamboj auskara, o isivere budama gal kokiu 5 metu. Savo dukroms neleisciau
Atsakyti
Dukra labai nori auskariuku, juos jau ir gavo dovanu gimtadienio proga, bet yra didziule bailiuke. Ar galite rekomenduoti kur Vilniuje juos veria paaugliukems ? Ir butinai reikia svelnaus aptarnavimo rolleyes.gif Versime savo auksinius auskariukus.
Atsakyti
QUOTE(mari-7 @ 2010 07 08, 09:33)
Dukra labai nori auskariuku, juos jau ir gavo dovanu gimtadienio proga, bet yra didziule bailiuke. Ar galite rekomenduoti  kur Vilniuje juos veria paaugliukems ? Ir butinai reikia svelnaus aptarnavimo rolleyes.gif  Versime savo auksinius auskariukus.

Vers gydomus, o po menesio mazdaug jau savo auksinius įsidėsite, o kiek dukrai metų?
Atsakyti
Sveikos, na man paciai grazu yra auskariukai. Pati isiveriau 8 metuku, tai jau nesioju 5 metus, ir nesigailiu, zinoma del to turiu siek tiek bedu, nes jeigu is karto auskariuko neitaikau i skilute palieka silpna ir juoda akyse, po 10 minuciu galiu vel bandyt ivert.
Na o as tai pazystu dedes drauga, tai jis turi abiejose ausyse po auskara, ir man atrodo labai grazu. Tik va priklauso koks auskariukas jeigu būna tie vadinami rinkiukai man nepatinka schmoll.gif O jeigu prie ausytes koks deimantukas labai grazu. Pazinojau dar viena dedes drauga tai jis turejo liezuvyje sviecianti auskara, irgi labai grazu. Cia manau priklauso nuo zmogaus veido bruozu ir stiliaus ar graziai atrodys tas auskariukas ar ne. Bet mergaitems bet kokioms tinka auskariukai ausyse. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 07 08, 12:23)
Vers gydomus, o po menesio mazdaug jau savo auksinius įsidėsite, o kiek dukrai metų?

Jai yra 12 metu. Norim is karto verti auksinius. Jie maziukai, bet ziedo formos, t.y. apvalus,specialiai pradziai pirkom tokius, kad patogu butu valyti zaizdele ir sukineti kad nesuaugtu.
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2003 08 20, 00:13)
Man negrazu mergytes su auskarais, apie mazus berniukus is vis tyliu. As turiu sesiamete, bet ne minties tokios neturiu - ausytes pradurti. Mergytems tinka rausvi zandukai ir blizgancios akytes  ;D (naturaliai, aisku wink.gif).
Jei kuria diena dukra isigeidzia pasipuosti visokiais blizguciais, tai tam puikiai tinka klijuojami vaikiski auskariukai.
Mergyte su auskarais... O dar auksiniais... Nea, negrazu man. Kazkaip pigiai man vaikas tuomet atrodo. Lyg tevai noretu savo atzala papuosti kokiu "amzinu" papuosalu - auksu ( ohmy.gif). Jau geriau uz tuos pinigus nupirkti mergytei isskirtine  suknyte, batukus, stilingas kelnes ar striukyte. Taip as suprantu - vaikas papuostas, o sesiamete mergyte tikrai ivertintu puosnu ruba. O auskarai... Vaizdelis, kai eina mergyte su auksiniais auskarais ir pigiais drabuzeliais - nekoks.

Jus tikrai neteisi. Labai grazu mergytei auskariukai. Man paciai auskariukus ivere kai buvo 3 metukai. Ir kaip tik po metu buvo mano krikstynos ir per jas man padovanojo tokius grazius auksinius auskariukus su blizganciomis akutemis. Dar dabar juos nesioju. Kodel jus manote kad ivere vaikui auskariukus negalite nupirkti ir graziu rubu??? Manau daugelis su manimi sutinka smile.gif smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SweetKiss: 16 liepos 2010 - 13:14
sau prasiduriau budama 14,ir tai ilgai kaulyjau mamos,kad pradurtu.savajai praduriau 9 metuku proga-norejo,buvo grazu,auskariukus issirinko pati.auksiniu pirkt dar nenoriu-ankstoka,dar neipratus-juk nesioja tik metus.turejom bedu-zaizdele vienoj ausytej puliavo,skaudejo.ieskojom kas uzsaldytu su lidokainu ir pravalytu,nes iki ausies prisiliest neduodavo.taigi duremes Jogailos gatvej,Vilniuj,o gydemes paskui Savanoriu prospekte-jie sutiko 9 metu panikei uzpurskst lidokaino ir isvalyt.kai pries tai pasirodem toj pacioj Jogailos gatvej,mums prisake issivert auskarus ir duot uzaugt skylutems.tai kam tada reikejo durt?pamasciau,kad kvailai daktare pasisake ir nuvykom i Savanorius. doh.gif isterija buvo biggrin.gif bet isvale,prisake sukiot nuolat auskariukus,isivert kitus gydomuosius (pasirodo Jogailos gatvej net auskarai vaikui netinkami buvo pasiulyti) doh.gif .tai gydytoja pati ivere,vel maze pati issirinko,prisake grizt po keliu dienu.vel isvale,jau be lidokaino,nes nebuvo tiek daug patine,ir isleido namo nesiot tuos auskariukus dar 1,5 menesio.bet kol kas taip ir nesiojam tuos gydomosius,buvau isegus sidabrinius plonycius,bet vel jai ausyte suskaudo.tai jau metai baladojasi su gydomaisiais,o kitamet pirksiu auksinius-ziuresim,kaip reaguos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetKiss @ 2010 07 16, 14:14)
Jus tikrai neteisi. Labai grazu mergytei auskariukai. Man paciai auskariukus ivere kai buvo 3 metukai. Ir kaip tik po metu buvo mano krikstynos ir per jas man padovanojo tokius grazius auksinius auskariukus su blizganciomis akutemis. Dar dabar juos nesioju. Kodel jus manote kad ivere vaikui auskariukus negalite nupirkti ir graziu rubu??? Manau daugelis su manimi sutinka  smile.gif  smartass.gif

Kodel neteisi biggrin.gif Cia teisi ar neteisi nera, cia yra skirtingos nuomones. Turbut noreta pasakyti, kad isvis nedera auksas ir vaikiski rubeliai. Man taip pat atrodo.
Visai negrazu mazos mergaites su auskarais. Nenaturalu ir netinka mazam vaikui.
Mokyklinio amziaus,kai mergaite jau pati papraso, tada galbut, bet kai kudikiams praduria....

Visgi pastebejau lietuviai maziau i ta linke, daugiau maziukams veria ausis rusu, lenku tautybes zmones smile.gif
Atsakyti