Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Dėl dvynuku su auskarais esu patekusi i nelabai malonią padėtį.

prieš keletą savaičių teko pabūti vienos giminaites laidotuvėse. netrukus po mano šeimos atvyko mamos pusbrolis su žmona ir vaikais. pirmas įspūdis "Kokios gražios mergaitės, tik rubai kažkokie ne į temą(vaikais buvo su ilgom arklio uodegom auskariukais ausyse, ir merškineliais bei berniukiškais džinsais.)" tai va išėjus iš salės jie man atrodė nuobodziaujantys tai pasiuliau kartu su mano sesute pažaisti barbėm doh.gif tie kad sukliks "mes berniukai" ir nubėgo pas mama skustis kad vėl mergaitėm palaike lotuliukas.gif

QUOTE(mozallita @ 2010 08 14, 23:28)
Dabar nesioja mano auskarus.

įdomu kaip atrodo mažamete su suaugusios moters auskarais biggrin.gif g.gif manau jei jūsų skonis papauošalam brandus , nemanau kad jie tiku mažametei schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2010 08 20, 02:23)
įdomu kaip atrodo mažamete su suaugusios moters auskarais biggrin.gif  g.gif  manau jei jūsų skonis papauošalam brandus , nemanau kad jie tiku mažametei schmoll.gif

O šventa Marija, lotuliukas.gif lotuliukas.gif šitas toks prisiurpęs komentaras. lotuliukas.gif Ir manau su tokiais neišleidžiat? doh.gif user posted image
Atsakyti
Apie tokius didelius auskarus kalba tikrai neina, nes papraščiausiai nusvers mergaitės ausytę.
Man gražu, kai mergaitės būna su auskariukais nuo 4metukų. Tada man tikrai labai mielai atrodo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 08 20, 11:08)
Apie tokius didelius auskarus kalba tikrai neina, nes papraščiausiai nusvers mergaitės ausytę.
Man gražu, kai mergaitės būna su auskariukais nuo 4metukų. Tada man tikrai labai mielai atrodo.

Va čia yra tikra puošmena. wub.gif wub.gif
Atsakyti
man taip pat wub.gif bet kai moteriškė leidžia nuo 9 metų dukrai dažytis tai galima tiketis visokiu stiliaus kuriozų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 08 20, 12:08)

As nepiktai, bet mergaite be auskariuku jau nemiela? g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 20 rugpjūčio 2010 - 22:57
QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 20, 23:57)
As nepiktai, bet  mergaite be auskariuku  jau nemiela? g.gif  biggrin.gif  4u.gif

Mielai, blush2.gif tik su jais ji mieliau atrodo. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Gal ir miela jei nuo 4 bet kai iki 2 tai absoliuciai jokio meilumo nematau..
Papildyta:
QUOTE(NickaD @ 2010 08 20, 12:08)
user posted image
user posted image

Nu atsiprasau doh.gif gal nenusvers o pasiplest galiar dar kas bet tikrai nesamone parasei kad tipo nusvers pagalvoti reikia kad gali pasiplestri o ne kad nusvers doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeja139: 22 rugpjūčio 2010 - 15:16
Bet jus nepagalvojat, kad negerai verti mazam vaikui kuriam ten ar 2 ar 4 metai? Taigi ju ausytes ir nerviukai jose dar tik vystos.
Atsakyti
Kai mano dukryte buvo visai mazyte wub.gif mane irgi kamavo sitas klausimas: verta ar ne g.gif
Bet 4 metuku jinai pasake grieztai NE schmoll.gif
Dabar lauksiu, gal kada pati paprasys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 24 rugpjūčio 2010 - 15:09
man kaskaip nepatinka kai nuo mazens yra su auskariukais nesakau griezto NE, nu bet man atrodo kad pats tas amzius yra 10metu. blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
As prasiveriau kazkur 6m., norejau, ir mama buvo ne pries. Veliau kokiu 10m. prasiveriau trecia biggrin.gif na o dabar nesenai, man 14m., prasiveriau vienoj ausi trecia, o kitoj antra. Ir mano mama visai nepriestarauja, juk jei nebenoresiu, tai nebenesiosiu ir uzgis. Bet man paciai lb grazu ax.gif
Atsakyti