Sveikutes mamytes,ir panos ir merginos
Uzsiregistravau cia tik tam kad parasyti apie tai kas rupi musu autorei sios temos
Man sesiolika kaip ir jusu sunui....jau 12-ikos metu norejau auskaro i liezuvi...tevai atkalbinejo net neleido man vertis auskaro i liezuvi...pats labaaaiii norejau na ir ka gi...suejo man penkiolika metu...ir vasara sutaupes pinigu prasiveriau auskara i liezuvi...tevai buvo kategoriskai pries net grasindavo man kad tik nesiverciau...bet ju atkalbos,visi paistalai apie auskara liezuvyje nepadejo...nuejau ir prasyveriau...ir esu laaabai patenkintas. tevai viso labo auskara pastebejo tik po puses metu...

~
Bet cia neesme...tevams patiko...jie dziaugesi kad as liezuvi prasiveriau o ne koki antaki ar nosi...ir dar blogiau ,kad ne tattoo pasidariau...
Santykiai su tevais geri kaip ir anksciau buvo..tiesiog jie suprato kad auskaras liezuvyje[ar kitoje vietoje] nieko nebepakeicia...uz si malonuma sumokejau 70litu...
Ir patykekite jokiu komplikaciuju nebuvo...viskas gerai tikrai kaip veria auskara nera jokio skausmo nyc nieko nejauti...bet kaip praeina kokios tris valandos[liezuvys pradeda tinti] pradeda skaudeti liezuvi...skaudejo labai... net valgyti negalejau bet skausmas praejo po dvieju valandu...liezvis buna istynes nuo 2 iki 5 dienu...nusiperki toki skysti skalauti burna hexoral kainuoja jis eurovaistineje apie 8lt...jis numalsina skausma...
Visokie paistalai nepasitvirtino tai yra nesamone kad reikia mokintis is naujo valgyti ir t.t...patikekite valgai ir kalbi kaip anksciau nes pire auskaro pripranti ir tu jo nebejauti...
Emalis irgi nesigadina nes auskaras pagamintas is specialaus metalo kuris nekenkia emaliui ir dantims...
Jokiu komplikaciuju jokio skausmo-nebebus tik tada jei prasiversi liezuvi gerame salone
o dabar pasakysiu kai ka tevams taip man dabar 16 gal mastau vaikiskai bet anaiptol mano mastymas jau nebera vaikiskas
tai va pirmas dalykas tai kad jau jei jis uzsimane kazko jis ta padarys
antras dalykas geriausia tam pritarti vien del to kad jis savo noru neitu kazkur vertis ten kur pigiausia[nes netures daugiau pinigu]ir tada pas ji tikrai gali uzeiti infekcija nes pravers jam pigiai uz kokiu 30litu [uz viska] bet visa gyvenima gailesies kad ta padare vien del to kad kokybe reikalauja aukstos kainos o jam pinigu tam pritruks ir noras bus didesnis uz baime
todel geriausia pritarti jam,netgi duoti jam siam amlonumui pinigu/arba nuvaziuoti kartu su juo
ir zinosite kad jis neturi jokiu paslapaciu nuo jusu ir zinosite kad pravertas auskaras buvo profesionaliai ir neiskils jokiu komplikaciju ar nesusipratimu
tai pat yr air dar weinas paistalas kad auskarus legaliai weria nuo 18-ikos metu..tai irgi yra didele nesamone!!!auskarus weria bet kokio amziaus zmoguj net jei jis neturi tewu sutikimo ar kazko panasaus
salonuose sutikimo tewu praso tik tam,kad tewai jokiu pretenziju neturetu weliau siam salonui,o ne tam,kad jie leidzia paaugliuj ar vaikui prasiwerti norima wieta
todel ir cia near jokiu sunkumu prasiwerti asukara,nes grozio salonuose tikrai reikia tureti tewu sutikima[kad leidzia pasidaryti,ir netures pretenziju salonui]tik tada jei nepinametis vaikas eina dayrtis tauiruotes,o auskarus gali wertis nor sir seseriu metu[ir jokio sutikimo nepaprasys]patykekite wisas taisykles zinau wien del to ,kad mokiausi auskaru werimo kursus[drakono zenklo studijoje]ir gawau sertifikata
su pagarba Andrius
p.s. jusu kai kuriuos komentarus galima dar pakomentuti taip: NESIAGAUDAU BET KALBU