QUOTE(Aleksandra79 @ 2009 02 10, 20:38)
SVEIKOS,
as vistiek patarsiu siudintis pas dizainerius... as kai tekejau tai visa miesta aplaschiau... na, nieko!!!!!!!!!!!!!!! Juolab toms, kurios tu baisiu tirtu nenori...Tada man pasiule mano tokia drauge nuvaryti pas Lilija Larionova - tokia jauna diezainere, os rubai dabar kaba Saviciau g. butike... Tai as paziurejau, ji siuvo mano draugei ir sukne ir palteli nu ziauriai grazu ir labai savita.. nereikia prakaituotos suknios is nuomos punkto devet... tai va nuvariau pries menesi ji man pasiuvo nerealia suknele - paprasta bet labai grazia.. silko 20 m sunaudojo bet jau visi apake buvo

sumokejau 2700 uz pasiuvima ir apie 400 uz audini.. bet nuoma man butu kainavis (biski normalesne suknele 2500-4000 lt) tai ka as zinau, gal viena karta gyvenime galima???

o ir savo dukrai palksiu.. relikvija, nekyla ranka kazkaip ja parduot ar isnomuot... galvokit pachis kas geriau... man taip labai patiko.. Dar paskui mano drauge nuvare tai ziauriai liko patenkinta..
niu nemanayiu kad siutys savo vestuvine suknele butinai reikia varyt pas DIZAINERIUS...juk yra siuvejo kurios neatsilieka nuo tu dizaineriu, tik to siuvejos nedrysta saves vadinti dizaineriais, o ir ta suknele zinoma galima kaip relikvija pasikabint i spinta, ir po 20-25 metu ismest, nes tikria nemanau kad musu dukros nores mameles sukneles