Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė, n-oji tema. Tęsiam

arba sita
http://public.fotki....neles/niam.html
dar neissirenku niekaip g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 11, 16:22)

Iskart sakau, kad tai mano subjektyvi nuomone, todel prasau jautriai nereaguoti 4u.gif
Sitos sukneles niekuomet nesivilkciau, nes ji man atrodo:
A) vulgaroka (per gili iskirpte, persvieciama virsutine dalis);
cool.gif pernelyg pusta;
C) blizgi (tas tiulis kazkaip dirbtinai blizga ir kuria pigumo ispudi).

Man tikra nuotaka yra ta, kurios akys isduoda dziaugsma ir laime, slypincia giliai sirdy. Suknele turetu tik paryskinti merginos grozi, o ne demonstruoti jos privalumus. Cia grynai asmenine mano nuomone. PEACE drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 02 11, 14:36)
O kaip Jums sita suknyte?  http://www.maggiesot...amp;style=A3198    wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man sita labai simpatiska smile.gif Ir is nugaros labai sexy atrodytum ax.gif
Gal tik apacia sukneles kiek pretenzinga - is dalies primena uzuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(solidi @ 2009 02 10, 22:42)

Sita tikrai labai miela ir paprasta suknute wub.gif
Atsakyti
[quote=timbuktu,2009 02 11, 16:40]
Iskart sakau, kad tai mano subjektyvi nuomone, todel prasau jautriai nereaguoti 4u.gif
Sitos sukneles niekuomet nesivilkciau, nes ji man atrodo:
A) vulgaroka (per gili iskirpte, persvieciama virsutine dalis);
cool.gif pernelyg pusta;
C) blizgi (tas tiulis kazkaip dirbtinai blizga ir kuria pigumo ispudi).

Man tikra nuotaka yra ta, kurios akys isduoda dziaugsma ir laime, slypincia giliai sirdy. Suknele turetu tik paryskinti merginos grozi, o ne demonstruoti jos privalumus. Cia grynai asmenine mano nuomone. PEACE drinks_cheers.gif

as noriu kazko TOKIO kazko ypatingo ir butinai pustos,nes pusta suknele uzsidesiu tik karta gyvenime,o aptemta sexy galiu uzsidet bet kada ax.gif ,cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 11, 16:26)
arba sita
http://public.fotki....neles/niam.html
dar neissirenku niekaip g.gif  biggrin.gif

na jei ziurint is abieju pustu, tai is judvieju sita labiau.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(timbuktu @ 2009 02 11, 16:24)
Krikstole, tau pasiseke smile.gif Ir su kaina, ir su suknele. Maciau sita suknele is arti. Medziaga tikrai prabangi, keliu sluoksniu, su neriniais, ir pasiuvimas toks, kad idealiai "apgula" kiekviena kuno centimetra smile.gif
Ir dar vienas geras dalykas - gyvai suknele man pasirode dar grazesne nei nuotraukoj, kas gana retai pasitaiko.

Del Kauno nezinau, bet del Vilniaus esu 100 proc. tikra, kad normalios sukneles is naujausios kolekcijos be 2000 Lt tikrai negauciau...

man svarbu, kad neaptempia uzpakalio..... na man nuotraukoje visada grazu, nes ten makiazas, apsvietimas....o realiai man patiko, kad ji nera sunki, bet ir nera ta super lengva, kad bijok eiti, kad kokia saka neperplestu kaip tu plonyciu silkiniu...
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 11, 16:13)

as noriu kazko TOKIO kazko ypatingo ir butinai pustos,nes pusta suknele uzsidesiu tik karta gyvenime,o aptemta sexy galiu uzsidet bet kada ax.gif ,cia tik mano nuomone 4u.gif

bet kad cia nera kazkas tokio, man tai pigumu ir prastumu kvepia doh.gif pustu yra ir graziu, o ne tokiu, salia kuriu su degtuku pavojinga stoveti, nes atrodo, kad nuo medziagos prastumo visa suknia uzsidegs.... gal jinai ir nera is prastos medziagos, bet taip tikrai atrodo, vos ne melyna ta suknia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 11, 17:22)
bet kad cia nera kazkas tokio, man tai pigumu ir prastumu kvepia  doh.gif pustu yra ir graziu, o ne tokiu, salia kuriu su degtuku pavojinga stoveti, nes atrodo, kad nuo medziagos prastumo visa suknia uzsidegs.... gal jinai ir nera is prastos medziagos, bet taip tikrai atrodo, vos ne melyna ta suknia  doh.gif

Persiprasau bet pritariu piktajai fejai.. blush2.gif
Atsakyti
Grazi ta pusta suknia, bet pati nevilkeciau del nepatogumo. Be to kai papus Dievas dalino, tai stovejau kazkur kitoj eilej doh.gif
Atsakyti
tai tu graziu pustu sukniu pavyzdziu ar nuorodu gal galetumet ax.gif 4u.gif
Papildyta:
tai gal galit pustu graziu sukneliu pvyzdziu ar nuorodu ax.gif 4u.gif ,nes is maggiesottero tinklapio nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 02 11, 09:40)
cia ta pati smile.gif tik antra nuotrauka is arti priekis smile.gif

turejau omeny, kad tavi ir Hot sukneles savitiskai grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 11, 17:22)
bet kad cia nera kazkas tokio, man tai pigumu ir prastumu kvepia  doh.gif pustu yra ir graziu, o ne tokiu, salia kuriu su degtuku pavojinga stoveti, nes atrodo, kad nuo medziagos prastumo visa suknia uzsidegs.... gal jinai ir nera is prastos medziagos, bet taip tikrai atrodo, vos ne melyna ta suknia  doh.gif

tas melynumas nuo fono lens.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 11, 20:36)
tai tu graziu pustu sukniu pavyzdziu ar nuorodu gal galetumet ax.gif  4u.gif
Papildyta:
tai gal galit pustu graziu sukneliu  pvyzdziu ar nuorodu ax.gif  4u.gif ,nes is maggiesottero tinklapio nepatinka schmoll.gif

maggiesottero tikrai nera vestuviniu sukneliu guru mirksiukas.gif

paziuren san patriko, pronovias, valentino sposa ir panasiu sukneliu... gi pusta suknele nebutinai reiskia suknele-torta, kaip kad tavo nuorodose buvo doh.gif nereikia gi butent tokia pacia, kokia rasi internete, nuomotis - jei per brangi ta, kuria rasi, ar tiesiog nebus tokios, tai panasia rasi... kai eisi i salonus ir pradesi matuotis, pamatysi, kas tau tinka ir kas graziai atrodo mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dange22 @ 2009 02 11, 20:53)
tas melynumas nuo fono lens.gif

nu kur nuo fono... nenoriu nei cia gincytis, nei savo tiesos irodineti - ne man gi ta suknele reikes deveti mirksiukas.gif bet tas medziagos blizgesys tikrai is savo blizgejimo i melyna lenkia. o be to, ok, tegu ir nuo fono - tai nuo raudono su rausva atrodysi, nuo dar kokio - vel kitokia, jei taip medziaga atspindi gaudo?...
ok, nebepeikiu daugiau, manau, tu pati issirinksi, kas tau labiausiai tiks 4u.gif
Atsakyti