Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė, n-oji tema. Tęsiam

QUOTE(Januse @ 2009 02 24, 23:42)
atrodo kad kuo zmogus origimalesnis tuo daugiau ji kritikuojat jau geriau rensites pabodusiai tortines sukneles negu leisit sau kazka originalaus schmoll.gif

Saunuole smile.gif O Jus visos ,,protingos" ir mados pasekejos biggrin.gif kaip galit sakyti kad suknele baisi ir tragiska??? Nejaugi negalit kaip normalus zmones komentuoti, kodel vien tik savo skonio neturejimu pasitikit ir kaip vistos kudakuojat biggrin.gif jei patinka tortai tai pirmyn,kam saipytis is merginos skonio??? dar pamirsot pasakyti kad per daug soliariume uzsibuvusi ...kad dantys per balti, jei jau peikiat tai pirmyn lotuliukas.gif cia uzvedziau kad butu toliau apie ka kalbeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 25, 00:42)
atrodo kad kuo zmogus origimalesnis tuo daugiau ji kritikuojat jau geriau rensites pabodusiai tortines sukneles negu leisit sau kazka originalaus schmoll.gif

ne visos kritikavo ,kai kurios tik pasake,kad gana ta nuotrauka cituot ir reklamuot,nes tam yra kitas slyrelis,o siam zmogui patinka,tai,jinai to ir siekia,tai nieko nuostabaus ir kitu tokios reakcijos ax.gif
kad suknele originali nieks nesigincija,tik negali jinai patikt visiem,bet tai nereiskia,kad jei kazkam jinai nepatiko,tai neturi skonio.ar kad tau tik tortines sukneles grazu,tiesiog kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
as pati su tortine tekejau pirma katra del kitu nuomones bet dabar tikrai dar katra to nedaryciau ruosiuosi antrai santuokai ir zadu rinktis balta ir tiktai isskirtine suknele o ne pabodusia siap buvau is savo cia ikelus seniau
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 25, 00:59)
as pati su tortine tekejau pirma katra del kitu nuomones bet dabar tikrai dar katra to nedaryciau ruosiuosi antrai santuokai ir zadu rinktis balta ir tiktai isskirtine suknele o ne pabodusia siap buvau is savo cia ikelus seniau

bet tuo metu jinai tau buvo vos ne pati graziausia,ar bent jau labai patiko,kaip ir kiekvienai ta diena isrinkta suknele 4u.gif
as pirma kart is vis su roziniu kostiumeliu tuokiausi,nes nebuvau sureiksminus tos sukneles,man svarbu buvo,kad esu su zmogum kuri myliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 08, 16:27)
user posted image
mano suknele

pasikartosiu cia mano suknele bet ja rinkausi nes visi atkalbejo nuo paprastos lygios sukneles
Papildyta:
QUOTE(ascionka @ 2009 02 24, 23:49)
Saunuole smile.gif O Jus visos ,,protingos" ir mados pasekejos biggrin.gif kaip galit sakyti kad suknele baisi ir tragiska??? Nejaugi negalit kaip normalus zmones komentuoti, kodel vien tik savo skonio neturejimu pasitikit ir kaip vistos kudakuojat biggrin.gif jei patinka tortai tai pirmyn,kam saipytis is merginos skonio??? dar pamirsot pasakyti kad per daug soliariume uzsibuvusi ...kad dantys per balti, jei jau peikiat tai pirmyn lotuliukas.gif  cia uzvedziau kad butu toliau apie ka kalbeti biggrin.gif

o cia tai tu tikrai labai gerai parasiai visiskkai pritariu tau
Atsakyti
o kodel kai is tortu saiposi visos,tai normalu?gal kazkam tik tokio tipo suknele tinka.
Atsakyti
nu tipo nebemadoj tortai beto tikrai su juo nepatogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januse: 24 vasario 2009 - 23:19
o kas pasake,kad ta suknele kuri sukele tiek diskusiju yra madinga?
kodel visos turi vaikytis madu,kad is jos nebutu saipamasi?kiekviena renkasi pagal savo skoni,kiek zmoniu tiek nuomoniu.kas atrodis vienai grazu,atsiras tokia kuri pasakys,kad tai jos manymu nebemadnga ir negrazu.
o siaip panele paklause nuomones,jai buvo atsakyta,ne visada gi bus tik teigiamos nuomones,kiekviena pasake tai ka mane,o neapsimetinejo,kad viskas super.taip gal kai kur buvo per grubiai atsakyta,bet.
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 02 25, 00:11)
o kodel kai is tortu saiposi visos,tai normalu?gal kazkam tik tokio tipo suknele tinka.

as pasakiau tai kaip pvz smile.gif MAN ATRODO MERGINOS TIKRA NEGRAZU TAIP KALBETI,KAD IR SI MERGINA KURI DABAR IKELE FOTO smile.gif AS TOKIOS SUKNELES NESIRINKCIAU NES NEMANO SKONIO IR FIGURAI NETIKTU, BET SUKNUTE JAI ATRODO TIKRAI GRAZIAI smile.gif MANAU KAD NIEKO NEIZEIDZIAU IR TIESIOG NRM PAKOMENTAVAU AR NEA???smile.gif
Atsakyti
originali,ne kasdieniska bet man pvz nera labai grazi,ar as taip izeidziau?
kiek zmoniu tiek nuomoniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasiutele: 24 vasario 2009 - 23:26
AS KALBU APIE TAI tongue.gif
,,na ka as zinau,sukneles apacia trumpai tariant tragiska,bet tu tai ir pati zinai?!!"
Tiesiog butu smagu jei komentuotume taip kaip noretume kad komentuotu mus pacias smile.gif Žmonių santykiai būtų daug geresni, jei jiems būtų taip pat lengva tylėti kaip ir kalbėti.... labanakt merginos wink.gif
Atsakyti
Gal ir taip.
bet kai dedi foto kiekviena kart bus ne tik pagyru bet ir visokios kritikos,ne visada tai gali patikt ,reikia tiketis visko.
gal jau reiktu baigt cia diskutuot o sukneliu geriau graziu paziurinet
Labanakt smile.gif
Atsakyti