Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė, n-oji tema. Tęsiam

as cia ne i tema,bet pasisakysiu biggrin.gif 4u.gif apie madas cia uzsiminta buvo ax.gif ir as galvoju,kodel zmones turi nesideti pustu sukneliu,jei jos dabar ne madoje? g.gif as pvz kaip tik noriu visada but isskirtine g.gif ir renkuosi ne tai kas madinga,o kas tinka ir patinka ax.gif as pvz noreciau ziuredama vestuviu nuotraukas su draugem po 5 metu didziuotis,kad nebuvau tokia kaip visos biggrin.gif P.S man taip pat nepatinka pustos sukneles,bet pilnai suprantu tas,kuriom patinka mirksiukas.gif gal jos svajone vaikystes turejo ta diena atrodyt,kaip princeses 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2009 02 24, 22:49)
kaip galit sakyti kad suknele baisi ir tragiska??? Nejaugi negalit kaip normalus zmones komentuoti, kodel vien tik savo skonio neturejimu pasitikit ir kaip vistos kudakuojat biggrin.gif jei patinka tortai tai pirmyn,kam saipytis is merginos skonio??? dar pamirsot pasakyti kad per daug soliariume uzsibuvusi ...kad dantys per balti, jei jau peikiat tai pirmyn lotuliukas.gif  cia uzvedziau kad butu toliau apie ka kalbeti biggrin.gif

Prie ko čia tortai??? Pati teisingai pasakėt, kad kiekvienai pagal skonį, na jei man nepatiko, kodėl turėčiau sakyt, kad patiko ir atvirkščiai? Suknelė normali, tik savininkė tai pateikė atvirai sakant per daug susireikšminus. Jei kažkam nepatiko, pradėjo aiškint, kad vienuolynas, kad panos pilkos pelytės, kad neturi skonio, juk kiekviena savo renkasi

QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 02 25, 02:42)
as cia ne i tema,bet pasisakysiu  biggrin.gif  4u.gif  apie madas cia uzsiminta buvo  ax.gif  ir as galvoju,kodel zmones turi nesideti pustu sukneliu,jei jos dabar ne madoje?  g.gif  as pvz kaip tik noriu visada but isskirtine  g.gif  ir renkuosi ne tai kas madinga,o kas tinka ir patinka ax.gif  as pvz noreciau ziuredama vestuviu nuotraukas su draugem po 5 metu  didziuotis,kad nebuvau tokia kaip visos  biggrin.gif  P.S man taip pat nepatinka pustos sukneles,bet pilnai suprantu tas,kuriom patinka  mirksiukas.gif  gal jos svajone vaikystes turejo ta diena atrodyt,kaip princeses  4u.gif  biggrin.gif

Na ir šaunu 4u.gif Bet juk ir supranti, kad ne visoms tavo suknelė turi patikti? biggrin.gif Lygiai taip aš, turėsiu tokią suknelę, kuri man patinka, bet man visiškai nesvarbu ar kitoms nuotakoms patiks ar ne, nes tai mano ta vienintelė, todėl man baisu skaityti, kai žmogus pateikia savo nuomonę susireikšmindamas ir jei jau kitam nepatinka, tai žmogus be skonio ar nemadingas doh.gif Kiekvieno skonis skirtingas, o forume kas ką galvoja, tas tą rašo, ar jūs norėtumėt, kad tik girtų, o tos kurioms nepatinka patylėtų? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka as galiu pasakyti, smagu kai zmogus jauciasi isskirtinis ta diena, visos norime taip jaustis, man asmeniskai sukneles virsus ir apacia tikrai nedera, tai faktas. Prie krutu islindes stanikas ar koks ten velnias atrodo neestetiskai. O bendras kontekstas leidzia manyti, kad mergaite pasirinko vistos plunksnas imituojanti sijona ne siaip sau. ax.gif
Atsakyti
vaje kas cia dedasi doh.gif doh.gif Nu greitai visos baigiam pyktis ir ziurim, ka grazaus turim biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 02 25, 10:48)
vaje kas cia dedasi  doh.gif  doh.gif Nu greitai visos baigiam pyktis ir ziurim, ka grazaus turim  biggrin.gif

man kazkodel pirmos mergaites kaklas per trumpas ir visai bendras vaizdas nesiziuri schmoll.gif Siaip pirmiausia i akis krenta sukneliu kokybe, bet tokios lengvutes, beveik naktinukai, prie tokiu tortas ant galvos vargu ar tiktu, belieka besidraikancios ant vejo plazdancios garbanos ax.gif Grazu, bet nesirinkciau
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 02 25, 09:48)
vaje kas cia dedasi  doh.gif  doh.gif Nu greitai visos baigiam pyktis ir ziurim, ka grazaus turim  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Labai grazi pirmoji ax.gif Tik virsus man nelabai, ir tai manekenei nelabai, nes nera kuom uzpildyti blush2.gif
Mano nuomone virsuje butu zymiai graziau tiesiai be petneseliu, be siu islenkimu prie krutines rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 25 vasario 2009 - 10:20
bepapė su naktiniais lotuliukas.gif

Nėr spalvos, jokios nuotaikos, maišas plazdenantis ir tiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renamej: 25 vasario 2009 - 10:51
tai dekit tokias, kokios jums grazios biggrin.gif ir nesipykit 4u.gif
Atsakyti
Nu ok, as nesu forumo moderatore, bet ar butina cituojant kiekviena syki ir nuotraukas palikti? visas puslapis tu paciu nuotrauku - is pradziu fotkiu-ginco objektu, dabar vel..

del naujai idetu sukneliu - gal ir noretusi, kad manekene turetu krutine didesne, bet nepamirskim, kad tai ir yra manekene, o ne busima nuotaka, kuri greiciausiai bus bent kazkiek stambesne, nei sita mergina mirksiukas.gif ir beje, su didele krutine sita suknia ir neatrodytu graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 25, 13:23)
Nu ok, as nesu forumo moderatore, bet ar butina cituojant kiekviena syki ir nuotraukas palikti? visas puslapis tu paciu nuotrauku - is pradziu fotkiu-ginco objektu, dabar vel..

del naujai idetu sukneliu - gal ir noretusi, kad manekene turetu krutine didesne, bet nepamirskim, kad tai ir yra manekene, o ne busima nuotaka, kuri greiciausiai bus bent kazkiek stambesne, nei sita mergina  mirksiukas.gif ir beje, su didele krutine sita suknia ir neatrodytu graziai  mirksiukas.gif

tai jei ant modelio nekaip atrodo, tai ka ir šnekėti apie realybę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 02 25, 11:28)
tai jei ant modelio nekaip atrodo, tai ka ir šnekėti apie realybę blink.gif

o man kaip tik atrodo, kad ant siek tiek stambesnes atrodytu graziau, nes sita mergina man tikrai per plona sitai suknelei, mentes siaubingai issisoke ir pan...
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 25, 11:43)
Na ka as galiu pasakyti, smagu kai zmogus jauciasi isskirtinis ta diena, visos norime taip jaustis, man asmeniskai sukneles virsus ir apacia tikrai nedera, tai faktas. Prie krutu islindes stanikas ar koks ten velnias atrodo neestetiskai. O bendras kontekstas leidzia manyti, kad mergaite pasirinko vistos plunksnas imituojanti sijona ne siaip sau.  ax.gif

visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti