as cia ne i tema,bet pasisakysiu
apie madas cia uzsiminta buvo
ir as galvoju,kodel zmones turi nesideti pustu sukneliu,jei jos dabar ne madoje?
as pvz kaip tik noriu visada but isskirtine
ir renkuosi ne tai kas madinga,o kas tinka ir patinka
as pvz noreciau ziuredama vestuviu nuotraukas su draugem po 5 metu didziuotis,kad nebuvau tokia kaip visos
P.S man taip pat nepatinka pustos sukneles,bet pilnai suprantu tas,kuriom patinka
gal jos svajone vaikystes turejo ta diena atrodyt,kaip princeses
QUOTE(ascionka @ 2009 02 24, 22:49)
kaip galit sakyti kad suknele baisi ir tragiska??? Nejaugi negalit kaip normalus zmones komentuoti, kodel vien tik savo skonio neturejimu pasitikit ir kaip vistos kudakuojat
jei patinka tortai tai pirmyn,kam saipytis is merginos skonio??? dar pamirsot pasakyti kad per daug soliariume uzsibuvusi ...kad dantys per balti, jei jau peikiat tai pirmyn
cia uzvedziau kad butu toliau apie ka kalbeti 
Prie ko čia tortai??? Pati teisingai pasakėt, kad kiekvienai pagal skonį, na jei man nepatiko, kodėl turėčiau sakyt, kad patiko ir atvirkščiai? Suknelė normali, tik savininkė tai pateikė atvirai sakant per daug susireikšminus. Jei kažkam nepatiko, pradėjo aiškint, kad vienuolynas, kad panos pilkos pelytės, kad neturi skonio, juk kiekviena savo renkasi
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 02 25, 02:42)
as cia ne i tema,bet pasisakysiu
apie madas cia uzsiminta buvo
ir as galvoju,kodel zmones turi nesideti pustu sukneliu,jei jos dabar ne madoje?
as pvz kaip tik noriu visada but isskirtine
ir renkuosi ne tai kas madinga,o kas tinka ir patinka
as pvz noreciau ziuredama vestuviu nuotraukas su draugem po 5 metu didziuotis,kad nebuvau tokia kaip visos
P.S man taip pat nepatinka pustos sukneles,bet pilnai suprantu tas,kuriom patinka
gal jos svajone vaikystes turejo ta diena atrodyt,kaip princeses

Na ir šaunu
Na ka as galiu pasakyti, smagu kai zmogus jauciasi isskirtinis ta diena, visos norime taip jaustis, man asmeniskai sukneles virsus ir apacia tikrai nedera, tai faktas. Prie krutu islindes stanikas ar koks ten velnias atrodo neestetiskai. O bendras kontekstas leidzia manyti, kad mergaite pasirinko vistos plunksnas imituojanti sijona ne siaip sau.
QUOTE(eglekuku @ 2009 02 25, 10:48)
vaje kas cia dedasi
Nu greitai visos baigiam pyktis ir ziurim, ka grazaus turim
man kazkodel pirmos mergaites kaklas per trumpas ir visai bendras vaizdas nesiziuri
QUOTE(eglekuku @ 2009 02 25, 09:48)
Labai grazi pirmoji
Mano nuomone virsuje butu zymiai graziau tiesiai be petneseliu, be siu islenkimu prie krutines
bepapė su naktiniais 
Nėr spalvos, jokios nuotaikos, maišas plazdenantis ir tiek
Nėr spalvos, jokios nuotaikos, maišas plazdenantis ir tiek
tai dekit tokias, kokios jums grazios
ir nesipykit
Nu ok, as nesu forumo moderatore, bet ar butina cituojant kiekviena syki ir nuotraukas palikti? visas puslapis tu paciu nuotrauku - is pradziu fotkiu-ginco objektu, dabar vel..
del naujai idetu sukneliu - gal ir noretusi, kad manekene turetu krutine didesne, bet nepamirskim, kad tai ir yra manekene, o ne busima nuotaka, kuri greiciausiai bus bent kazkiek stambesne, nei sita mergina
ir beje, su didele krutine sita suknia ir neatrodytu graziai
del naujai idetu sukneliu - gal ir noretusi, kad manekene turetu krutine didesne, bet nepamirskim, kad tai ir yra manekene, o ne busima nuotaka, kuri greiciausiai bus bent kazkiek stambesne, nei sita mergina
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 25, 13:23)
Nu ok, as nesu forumo moderatore, bet ar butina cituojant kiekviena syki ir nuotraukas palikti? visas puslapis tu paciu nuotrauku - is pradziu fotkiu-ginco objektu, dabar vel..
ir beje, su didele krutine sita suknia ir neatrodytu graziai 
tai jei ant modelio nekaip atrodo, tai ka ir šnekėti apie realybę
QUOTE(renamej @ 2009 02 25, 11:28)
o man kaip tik atrodo, kad ant siek tiek stambesnes atrodytu graziau, nes sita mergina man tikrai per plona sitai suknelei, mentes siaubingai issisoke ir pan...
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 25, 11:43)
Na ka as galiu pasakyti, smagu kai zmogus jauciasi isskirtinis ta diena, visos norime taip jaustis, man asmeniskai sukneles virsus ir apacia tikrai nedera, tai faktas. Prie krutu islindes stanikas ar koks ten velnias atrodo neestetiskai. O bendras kontekstas leidzia manyti, kad mergaite pasirinko vistos plunksnas imituojanti sijona ne siaip sau. 
visiskai