QUOTE(ascionka @ 2009 02 24, 22:49)
kaip galit sakyti kad suknele baisi ir tragiska???
Nejaugi negalit kaip normalus zmones komentuoti, kodel vien tik savo skonio neturejimu pasitikit ir kaip vistos kudakuojat

jei patinka tortai tai pirmyn,kam saipytis is merginos skonio??? dar pamirsot pasakyti kad per daug soliariume uzsibuvusi ...kad dantys per balti, jei jau peikiat tai pirmyn

cia uzvedziau kad butu toliau apie ka kalbeti
Prie ko čia tortai??? Pati teisingai pasakėt, kad kiekvienai pagal skonį, na jei man nepatiko, kodėl turėčiau sakyt, kad patiko ir atvirkščiai? Suknelė normali, tik savininkė tai pateikė atvirai sakant per daug susireikšminus. Jei kažkam nepatiko, pradėjo aiškint, kad vienuolynas, kad panos pilkos pelytės, kad neturi skonio, juk kiekviena savo renkasi
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 02 25, 02:42)
as cia ne i tema,bet pasisakysiu

apie madas cia uzsiminta buvo

ir as galvoju,kodel zmones turi nesideti pustu sukneliu,jei jos dabar ne madoje?

as pvz kaip tik noriu visada but isskirtine

ir
renkuosi ne tai kas madinga,o kas tinka ir patinka 
as pvz noreciau ziuredama vestuviu nuotraukas su draugem po 5 metu didziuotis,kad nebuvau tokia kaip visos

P.S man taip pat nepatinka pustos sukneles,bet pilnai suprantu tas,kuriom patinka

gal jos svajone vaikystes turejo ta diena atrodyt,kaip princeses
Na ir šaunu

Bet juk ir supranti, kad ne visoms tavo suknelė turi patikti?

Lygiai taip aš, turėsiu tokią suknelę, kuri man patinka, bet man visiškai nesvarbu ar kitoms nuotakoms patiks ar ne, nes tai mano ta vienintelė, todėl man baisu skaityti, kai žmogus pateikia savo nuomonę susireikšmindamas ir jei jau kitam nepatinka, tai žmogus be skonio ar nemadingas

Kiekvieno skonis skirtingas, o forume kas ką galvoja, tas tą rašo, ar jūs norėtumėt, kad tik girtų, o tos kurioms nepatinka patylėtų?