Mano maziui idomiausia reklamas ziuret, tada vaiko kaip nera

QUOTE(babis @ 2009 10 31, 19:29)
maniske taip pat

Mano vyrukas ziuretu viska is eiles.Net kai televizorius isjungtas,pasiima pulta ir isijungia

manio mergyte tai pagrinde multikus arba klypus ziuri
na ir pastoviai praso kad per dvd liuta karaliu ijungciau

Mes irgi žiūrim filmukus. Turim vyresnę sesę, tai nepavyko apriboti televizoriaus žiūrėjimo. Bet ankščiau nelabai jis tuos multikus žiūrėjo. Ir savo nelaimei, nupirkom filmuką Žaibas -maqvynas. Iš pradžių nenorėjo nei valgyt, nei miegot-vis reikalaudavo to filmuko. Buvo baisiai daug rėkimo, cypimo ir pan. Dabar jau normalizavosi, bet vis tiek kasdien prašo ijungti tą filmuką. Jis toks ilgas , o mes jau nešiojam akinukus, tai aš vis prasuku apie pusę filmo, kad sutrumpinčiau žiūrėjimą

QUOTE(gustema @ 2009 11 03, 10:57)
Mes irgi žiūrim filmukus. Turim vyresnę sesę, tai nepavyko apriboti televizoriaus žiūrėjimo. Bet ankščiau nelabai jis tuos multikus žiūrėjo. Ir savo nelaimei, nupirkom filmuką Žaibas -maqvynas. Iš pradžių nenorėjo nei valgyt, nei miegot-vis reikalaudavo to filmuko. Buvo baisiai daug rėkimo, cypimo ir pan. Dabar jau normalizavosi, bet vis tiek kasdien prašo ijungti tą filmuką. Jis toks ilgas , o mes jau nešiojam akinukus, tai aš vis prasuku apie pusę filmo, kad sutrumpinčiau žiūrėjimą 

Pas mus su Teletabiu disku ta pati istorija...

Mes irgi piktnaudziaujam truputuka TV
zinau kad nelabai gerai...na bet taip gera kai jis ramiai atsiseda ir zianu kad bent kazkiek laiko bus ramu...megstam ziureti aisku teletabius
mazylius ir dar turiu toki parsiuntus apie vabaliukus, ten vien garsai...tai pries miega super
maziui labai patinka dormeo reklamos, o ypatingai suklusdavo per serialo "nemylimi" daina, tada dar mazas buvo...ir siaip manu kad per tv ziureti geriau nei per kompa...

va va mes be LIUTO KARALIAUS gyvent negalim
tai vakare kai miegot eina ir pradeda prasyti simbos tai sakau daryk liuli tada bus simba
o ryte atsikelusi pirmas jos zodis simba na ir kas belieka

Mes ir turi problemyte su TV ziurejimu. Reklama yra viskas, tik isgirsta akys i TV. Multikai kas be ko galetu ziureti ir ziureti. Gerai kad dar nemoka isjungti TV, tai diena nejungiu o vakare visteik norisi kokia programa paziureti. Ryte prabudes rodo i TV reikia jungti ir viskas, bet kuom nors ji sudominu kitu ir uzsimirsta
Bet nezinau kiek ilgai as ji galesiu taip apgaudineti
O dar akinukus nesiojam stengiuos kiek galiu kad kuo maziau TV, bet nevisada iseina.

Leidziu. Reklama jos nedomina. Multikai ir musicvideo
LadyGaga megstamaiusia ir Shaun the Ship(filmukas). Daznai avytes ziuri per kompa. Kai tetukas namie tai lengviausiai suranda visus klipus ir filmukus jo I-phone
. Ta pati daro mano kompe, be problemu suranda pakrautus filmukus ir ziuri sau pasikovojusi