Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

maniskiai tai tik reklamos rupi su vaikuciais ir kur groja muzika,o siaip jai televizorius veikia tai ji savo reikalais uzsiema. smile.gif
Atsakyti
Mano maziui idomiausia reklamas ziuret, tada vaiko kaip nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 10 31, 19:29)
Mano maziui idomiausia reklamas ziuret, tada vaiko kaip nera bigsmile.gif

maniske taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vyrukas ziuretu viska is eiles.Net kai televizorius isjungtas,pasiima pulta ir isijungia doh.gif
Atsakyti
manio mergyte tai pagrinde multikus arba klypus ziuri thumbup.gif na ir pastoviai praso kad per dvd liuta karaliu ijungciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi žiūrim filmukus. Turim vyresnę sesę, tai nepavyko apriboti televizoriaus žiūrėjimo. Bet ankščiau nelabai jis tuos multikus žiūrėjo. Ir savo nelaimei, nupirkom filmuką Žaibas -maqvynas. Iš pradžių nenorėjo nei valgyt, nei miegot-vis reikalaudavo to filmuko. Buvo baisiai daug rėkimo, cypimo ir pan. Dabar jau normalizavosi, bet vis tiek kasdien prašo ijungti tą filmuką. Jis toks ilgas , o mes jau nešiojam akinukus, tai aš vis prasuku apie pusę filmo, kad sutrumpinčiau žiūrėjimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gustema @ 2009 11 03, 10:57)
Mes irgi žiūrim filmukus. Turim vyresnę sesę, tai nepavyko apriboti televizoriaus žiūrėjimo. Bet ankščiau nelabai jis tuos multikus žiūrėjo. Ir savo nelaimei, nupirkom filmuką Žaibas -maqvynas. Iš pradžių nenorėjo nei valgyt, nei miegot-vis reikalaudavo to filmuko. Buvo baisiai daug rėkimo, cypimo ir pan. Dabar jau normalizavosi, bet vis tiek kasdien prašo ijungti tą filmuką. Jis toks ilgas , o mes jau nešiojam akinukus, tai aš vis prasuku apie pusę filmo, kad sutrumpinčiau žiūrėjimą blush2.gif

Pas mus su Teletabiu disku ta pati istorija... doh.gif
Atsakyti
Mes irgi piktnaudziaujam truputuka TV blush2.gif zinau kad nelabai gerai...na bet taip gera kai jis ramiai atsiseda ir zianu kad bent kazkiek laiko bus ramu...megstam ziureti aisku teletabius biggrin.gif mazylius ir dar turiu toki parsiuntus apie vabaliukus, ten vien garsai...tai pries miega super biggrin.gif maziui labai patinka dormeo reklamos, o ypatingai suklusdavo per serialo "nemylimi" daina, tada dar mazas buvo...ir siaip manu kad per tv ziureti geriau nei per kompa...
Atsakyti
va va mes be LIUTO KARALIAUS gyvent negalim doh.gif tai vakare kai miegot eina ir pradeda prasyti simbos tai sakau daryk liuli tada bus simba thumbup.gif o ryte atsikelusi pirmas jos zodis simba na ir kas belieka wub.gif
Atsakyti
Mes ir turi problemyte su TV ziurejimu. Reklama yra viskas, tik isgirsta akys i TV. Multikai kas be ko galetu ziureti ir ziureti. Gerai kad dar nemoka isjungti TV, tai diena nejungiu o vakare visteik norisi kokia programa paziureti. Ryte prabudes rodo i TV reikia jungti ir viskas, bet kuom nors ji sudominu kitu ir uzsimirsta smile.gif Bet nezinau kiek ilgai as ji galesiu taip apgaudineti smile.gif O dar akinukus nesiojam stengiuos kiek galiu kad kuo maziau TV, bet nevisada iseina.
Atsakyti
Leidziu. Reklama jos nedomina. Multikai ir musicvideo thumbup.gif LadyGaga megstamaiusia ir Shaun the Ship(filmukas). Daznai avytes ziuri per kompa. Kai tetukas namie tai lengviausiai suranda visus klipus ir filmukus jo I-phone blink.gif . Ta pati daro mano kompe, be problemu suranda pakrautus filmukus ir ziuri sau pasikovojusi doh.gif
Atsakyti
Musiske tai nera televizoriaus fane... (del to mes labai dziaugiames) ir vaikysteje kazkiap televizorius nelabai trauke... dabar tik papraso kartais jai koki multika uzdet, tai tada paziurim; bet ir tai paziuri max. koki 30-40 minuciu, o paskui jau bega kazka kita veikt smile.gif smile.gif
Atsakyti