Mes tai ziurim reklamas ir seriala "moterys meluoja geriau". Labai daina patinka is sio serialo.

manasis atkreipia demesi i televizoriu,kai buna oru prognoze,tada glosto tetas,telikas labai didelis,tai dideles tetos
o siaip tai neidomu jam,net filmuku as jam nejungiu,kam pratinti,jei pats neorodo susidomejimo,tik sveikiau

Musu maziukas turi kelias megstamas reklamas ir jo megstamiausi teletabiai, o seip tai nemegsta tv ziureti

mano sunelis tai ziuri,nes pas mus vieno kambario butas,tai nera galimybiu kad neziuretu
bet jam idomu tik pora minuciu paziuret,o paskui vel savo veikla uzsiima

Musu pipiriukas tai ziuri Zinias ir tele2 reklama
dar demesi patraukia visi lnk ir tv3 perejimai tarkim nuo filmo prie reklamos. Seip pati stengiuos dabar maziau ziuret televizoriaus, kad ir pipiriukas neziuretu jo

Dičkė be jokio TV ar kompo gyveno iki kokių 3 metukų,tada per youtube.com pradėjo žiūrėti Filmukus apie Šuniuką Plutą ir Miki Mauzą.Mažius prie sesės prisijungė maždaug 2m.3mėn.Dabar jam 2m9mėn.žiūri filmukus kokius 3-4 kartus per savaitę po maždaug 20-30 min.Šiuo periodu mylimiausias filmukas Aviukas Šonas
Man patinka turiniu šitas filmukas.Jokio smurto,paryškinama draugystės svarba ir tt.

Man patinka turiniu šitas filmukas.Jokio smurto,paryškinama draugystės svarba ir tt.

leisk neleidęs, pati įjungia

Musu ziuri filmukus vaikams Paslapciu sodas- labai patinka, koncertus, Moterys meluoja geriau...

Ziuri, bet ne labai ilgai ir tik muzikos kanalus