Mano mazasis labai megsta reklamas, koncertus ir bet ta kur rodo vaikus, specialiai jam nejungiam joki vaikisku laideliu ar multiku, bat kai ka gero isgirsta tai ir is kito kambario atbega paziureti

maniškį užburia reklamos
,stengiamės jungti TV kuo rečiau,bet kartais neišeina

QUOTE(liuce @ 2009 01 26, 11:45)
mano mazajia taip pat rupi nebent reklamos ar koks gyvunas.na dar kai mazus vaikus rodo ir kai koncertas koks tai tada soka.toks jos susidomejimas tuo tv 

vava...mano maze lygiai tas pats
Mano ziuri lietuviska koki seriala, kai ijungtas buna televizorius, ypac kai ten rekauja ji labai leidzia emocijas
o reklamos jau praeitas etapas, nelabai jau jos domina, ten kur vaikai dainuoja - irgi akiu neatitraukia

Žiūrim Teletabius, Paslapčių sodą. Dar "per kompą" gražius multikus pažiūrim...Dabar jos pats mėgstamiausias- senas rusų multikas"Uodegos"

parodyk viena karta ir turesi beda, mums taip yra. Ijungem viena karta teletabius tai dabar nesa pulteli ir rodo jung televizoriu, o jei ne tai linksma buna
Nezinau ka daryti, geresni orai prasides i lauka daugiau eisim. Nezinau su tuo televizoriu, kaip magnetas vaikus traukia

Sveikutes,mano mazylei pries 4dienas suvejo 2,metukai,ir nepasakyciau kad ja domina televizorius.jei ijungiu teletabius ir (chip n dale) tai dar susidomi bet siaip tai jai neidomu.kartais buna kai mamyte
ziuri seriala tai ir ji susidomejusi ziuri
O mano drauges sunus gali visa diena sedeti ir ziureti filmukus,ir amzius panasus su mano mazyle

žiūrėti leidžiu,o ypač mėgsta teletabius

leidziu
jis net nesipraso,pats moka su pulteliu ysijungti

jis net nesipraso,pats moka su pulteliu ysijungti

QUOTE(Lota77 @ 2010 03 22, 17:28)
parodyk viena karta ir turesi beda, mums taip yra. Ijungem viena karta teletabius tai dabar nesa pulteli ir rodo jung televizoriu, o jei ne tai linksma buna
Nezinau ka daryti, geresni orai prasides i lauka daugiau eisim. Nezinau su tuo televizoriu, kaip magnetas vaikus traukia

Tas pats ir pas mus

Sunkiai ir mum sekas gyventi be TV ar kompiuterio. Ziuri Teletabius, paslapciu soda, kulverstuka. Ryte tik atsikeles bega i kita kambari ir isijungia TV