Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

Mano mazasis labai megsta reklamas, koncertus ir bet ta kur rodo vaikus, specialiai jam nejungiam joki vaikisku laideliu ar multiku, bat kai ka gero isgirsta tai ir is kito kambario atbega paziureti biggrin.gif
Atsakyti
maniškį užburia reklamos doh.gif ,stengiamės jungti TV kuo rečiau,bet kartais neišeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2009 01 26, 11:45)
mano mazajia taip pat rupi nebent reklamos ar koks gyvunas.na dar kai mazus vaikus rodo ir kai koncertas koks tai tada soka.toks jos susidomejimas tuo tv biggrin.gif

vava...mano maze lygiai tas pats
Atsakyti
Mano ziuri lietuviska koki seriala, kai ijungtas buna televizorius, ypac kai ten rekauja ji labai leidzia emocijas lotuliukas.gif o reklamos jau praeitas etapas, nelabai jau jos domina, ten kur vaikai dainuoja - irgi akiu neatitraukia 4u.gif
Atsakyti
Žiūrim Teletabius, Paslapčių sodą. Dar "per kompą" gražius multikus pažiūrim...Dabar jos pats mėgstamiausias- senas rusų multikas"Uodegos" smile.gif
Atsakyti
parodyk viena karta ir turesi beda, mums taip yra. Ijungem viena karta teletabius tai dabar nesa pulteli ir rodo jung televizoriu, o jei ne tai linksma buna smile.gif Nezinau ka daryti, geresni orai prasides i lauka daugiau eisim. Nezinau su tuo televizoriu, kaip magnetas vaikus traukia
Atsakyti
Sveikutes,mano mazylei pries 4dienas suvejo 2,metukai,ir nepasakyciau kad ja domina televizorius.jei ijungiu teletabius ir (chip n dale) tai dar susidomi bet siaip tai jai neidomu.kartais buna kai mamyte blush2.gif ziuri seriala tai ir ji susidomejusi ziuri blush2.gif O mano drauges sunus gali visa diena sedeti ir ziureti filmukus,ir amzius panasus su mano mazyle g.gif
Atsakyti
žiūrėti leidžiu,o ypač mėgsta teletabius smile.gif
Atsakyti
leidziu 4u.gif
jis net nesipraso,pats moka su pulteliu ysijungti unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2010 03 22, 17:28)
parodyk viena karta ir turesi beda, mums taip yra. Ijungem viena karta teletabius tai dabar nesa pulteli ir rodo jung televizoriu, o jei ne tai linksma buna smile.gif  Nezinau ka daryti, geresni orai prasides i lauka daugiau eisim. Nezinau su tuo televizoriu, kaip magnetas vaikus traukia

Tas pats ir pas mus doh.gif Diena, kai vyresnelis iseina i darzely, bunam tyloje, ziadziam ir nereikia jokio TV, o vat kai vakare gryzta vyras su sunum, tai telikai visuose kambariuose buna sujungti doh.gif nesvarbu kad neziuri, tai einu is paskos ir isjungineju, o distancinius pakavoju, tada visi buna ten, kur rodo tv biggrin.gif
Atsakyti
Sunkiai ir mum sekas gyventi be TV ar kompiuterio. Ziuri Teletabius, paslapciu soda, kulverstuka. Ryte tik atsikeles bega i kita kambari ir isijungia TV doh.gif
Atsakyti
Stengiames per daug nepiktnaudziauti, pasiulome kita veikla.
Atsakyti