Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

mano sunus 2,5 labai megsta tv..stengiuos nejugti.. bet taip atrodo,kad be televizoriaus is nieko nebenori daryti.. tai yra be filmuku..turim filmuka mazyliai... galetu 10 kart per diena ir ziuretu tuos mazylius tapati per ta pati be to jis keura diena vaiksto su tuo dvd distanciniu kad tik ijungciau ta filmuka... net mes vakare patys negalim ziureti tv nes jis mosikuojasi su tuo distanciniu doh.gif biggrin.gif
bet seip stengiuos nejungti daznai,nes matau,kad jau yra priprates prie tv
Atsakyti
Na manoji gal dar per maza tokiam pastoviam tv ziurejimui,ka ziuri tai teletabius ir paslapciu soda,o siaip tv buna ijungtas didziaja dienos dali,bet ji prie jo tikrai nestovi ir neziuri,stengiames kitaip uzimti,pvz.:piesimas,zaislai ir t.t ax.gif
Atsakyti
Be televizoriaus neapsieitume nei dienos doh.gif .Šiaip per dieną jis nežiūri televizoriaus,bandom žaisti įvairius žaidimus,skaitom knygutes,skaičiuojam..., o vakare,tai čia jau kaip taisyklė-turi būti būtinai įjungtas ir tik užmiega bežiūrėdamas televizorių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Christaliukas @ 2010 01 28, 18:43)
Maniskui nuo gimimo patinka serialo "Moterys meluoja geriau", "Emilija" muzika ir Lady Gaga dainas kai isgirsta per muzikini kanala, tai jis pirmas prie teliko stovi, kaip jos didziausias gerbejas  smile.gif 
O taip intensyviai tai TELETABIUS is ryto ar po pietu kartu susede paziurim, tik jau ir sofa kambaryje perkraustem taip, kad ji butu kuo toliau nuo televizoriaus.

Teletabiai pas mus irgi nr. 1 Tik ta vieta, kur vaikucius rodo, ne visada jai idomi buna smile.gif

Ramune
Atsakyti
maniskio tai neatitrauksi kai rodo teletabius arba reklama, osiaip jis nelabai ir reaguoji i tv
Atsakyti
QUOTE(aka @ 2010 02 11, 00:23)
maniskio tai neatitrauksi kai rodo teletabius arba reklama, osiaip jis nelabai ir reaguoji i tv

mes retai prie tv, bet kartais pajungiu baby tv smile.gif labai mažyliui patinka:) taip pat patinka coca colos reklama, kad ir kur bebūtų - išgirdęs atbėga pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
leidžiu, nors psichologai rekomenduoja iki trejų metų visai neleisti žiūrėti tv. bet negi mano vaikas bus baobabu, ir gyvens teliko nematęs. riboju kiek įmanoma, tačiau lazdos irgi neperlenkiu.
Atsakyti

mes retai prie tv, bet kartais pajungiu baby tv smile.gif labai mažyliui patinka:) taip pat patinka coca colos reklama, kad ir kur bebūtų - išgirdęs atbėga pažiūrėti biggrin.gif
[/quote]

Kai buvau nescia, gyvenau pas vyra, buvo Baby TV. Svajojau, kaip leisiu savo mazyliui siuos filmukus. Bet jau gyvenam pas mano mama, tai nera tokio TV. Jauciu, mano sunui irgi patiktu. O siaip jis jokiu teletabiu nepripazista, Tik kokakolos reklama, kur herojai ziovauja biggrin.gif . Net uzmigdamas pasoka, pamojuoja rankytemis. Stengiuosi per daug neleist TV (nebent muzikini kanala). O jei nebutu teliko, tai ir nebutu poreikio ji ziuret. rolleyes.gif
Atsakyti
Kai mes ziurim, tai ir mazoji ziuri, tik jai nelabai idomu, tik reklamu negali praleisti, viska kartoja ir rodo ka mato.Specialiai tv nejungiam nei multiku ziureti, nei dar kazkam.
Atsakyti
4u.gif mano mazoji , net neatsimenu nuo kiek laiko gal net nuo 6 menesiu pradejo ziureti Disney kanala bigsmile.gif , tai jos mylimiausias kanalas. Ryte prabunda ir is karto tv blink.gif isijungia ir uzmiega su multikais thumbup.gif . Bet nera taip, kad istisai akytes i tv bigsmile.gif , ji zaidzia su lelem, piesia, bet esme ta, kad jai butinai turi buti tv ijungtas, ji nori girdeti, jos personazu balselius, muzikines pauzes kai buna, meta viska i sona ir eina sokti ir dainuoti biggrin.gif . Cia jau genai pas mus thumbup.gif nei as, nei MB wub.gif negalim be tv biggrin.gif .
Atsakyti
Tokiems maziams iki 3 m, visai nepatartina ziureti TV.
Atsakyti
Mano vaikis niekad nebuvo TV megejas rolleyes.gif Pastebejau kad atkreipia demesi tik i Tele2 ir Coca cola reklamas biggrin.gif Ir dar kai kokia muzika pries ar po filmo groja biggrin.gif Ir labai del to dziaugiuosi, nors kartais noreciau kad ramiai pasedetu ir paziuretu kokius teletabius ar dar koki filmuka rolleyes.gif
Atsakyti