QUOTE(lukne1 @ 2009 01 25, 17:17)
Labutis,
Atsiprasau,kad ilindau pas jus

Tiesiog noriu visas padrasinti. Mano kleckui ir buvo nustatyta alergija pieno baltymui, teko duoti Aptamil Ha. Bere ir nuo morku, ir nuo kaimisku obuoliu, ir nuo vaisiniu tyreliu. Koses pirkdavau tik be pieno ir vis sirdis plysdavo, kad mano mazute negali skaniai valgyti. Ir ka? Atrodo,kad kai jai buvo kokia pusantru metu as jai pabandziau duoti paprasto pieno (is parduotuves). Aisku,atvirinau ir pabandziau....Ir nieko. Pirma diena neisbere, antra irgi ne....Ir baigesi musu alergija

Bent jau pieno produktams...Tik liko alergiska penicilino grupes antibiotikams
Taip kad, mamytes, nenusiminkit. Linkiu,kad visu leliukai isaugtu is tu problemu:)
O dar labai geras vaistas nuo berimo - patepkite isbertas vietas sveizia grietinele (as tempdavau kaimiska). Cia senoliu ismintis. Mums padedavo
O tai nuo Aptamil HA nebebėrė?
Aš visą mėn. maitinau Aptamil Pepti, pagerėjimo jokio, plius dar ir iki kraujo siūlėlių išmatose nusivažiavom

Vienintelė išeitis buvo soja
Kalbate man už nugaros? Reiškia aš priekyje!.. Aptarinėjate mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis už jūsų!.. Stengiatės įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydite! Tęskite taip ir toliau!....Ir man visiškai vienodai, ką apie mane galvojate - nes aš apie jus visiškai negalvoju...