Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(bus_ka @ 2009 03 01, 15:26)
Sveikos,
o kodel rasote tik apie Aptamil Ha? Juk yra NAN Ha tokiose skarbonkese naujas ir net su gerom bakterijom iskart ir yra NAN be laktozes irgi specialus, mums tiko thumbup.gif

Sveikos mamos 4u.gif
Mano dukrytei ir prasidėjo bėrimas, toks smulkiais spuogeliais kaip kruopytėm ir tik veidukas, galvojau ,kad nuo pieno produktų, nes suvalgiau fermentinio sūrio, bet kadangi primaitinu ir mišinuku, tai ar galu būti, kad beria nuo mišinuko? Naudojam NAN HA 1. Nes lyg ir buvo pagerėjimas, dabar vėl; visas veidelis, ir tokiom net raudonom dėmėm. Gavom siuntimą pas alergologą, pažiūrėsiu ką sakys. Kažin gali nustatyti kokią alergiją mėnesio kūdikiui? g.gif
O koks čia NAN be laktozės?
Atsakyti
Labos dienelės.
Gal yra mamyčių , auginančių vaikus su alergiją, pasireiksiančią per virškinamąjį traktą? T.Y vemia.
Butu įdomu pasišnekėti ir pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2009 03 02, 11:45)
Sveikos mamos 4u.gif
Mano dukrytei ir prasidėjo bėrimas, toks smulkiais spuogeliais kaip kruopytėm ir tik veidukas, galvojau ,kad nuo pieno produktų, nes suvalgiau fermentinio sūrio, bet kadangi primaitinu ir mišinuku, tai ar galu būti, kad beria nuo mišinuko? Naudojam NAN HA 1. Nes lyg ir buvo  pagerėjimas, dabar vėl; visas veidelis, ir tokiom net raudonom dėmėm. Gavom siuntimą pas alergologą, pažiūrėsiu ką sakys. Kažin gali nustatyti kokią alergiją mėnesio kūdikiui? g.gif

Sveika,
"NAN lactose free" maciau Maximoj ir Norfoj gelezinese bonkutese. Cia specialus misinukas alergiskiems vaikuciams.
Atsakyti
Mamos, kuriu vaikuciai alergiski pienui ir visiems jo produktams, kaip kompensuojat kalcio trukuma? Kalbu apie kalcio papildus, gal kuri aptikot, kuris nealergizuoja. Vaikiski, spalvoti ir su skoniais mums netinka. Pasidalinkim patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2009 03 02, 13:27)
Labos dienelės.
Gal yra mamyčių , auginančių vaikus su alergiją, pasireiksiančią per virškinamąjį traktą? T.Y vemia.

mano mazytei taip pasireiskia alergija pieno baltymui, tik ji nevemia. Musu suimptomai tai pilvuko skausmas, duju susikaupimas, gleiviu atsiradimas zarnyne, del ko negali pasitustint ir nuo viso sito jai skauda pilviuka verysad.gif Dar paberia zandukus rausvais smulkiais spuogeliais unsure.gif

QUOTE(klaudi @ 2009 03 03, 11:57)
Mamos, kuriu vaikuciai alergiski pienui ir visiems jo produktams, kaip kompensuojat kalcio trukuma? Kalbu apie kalcio papildus, gal kuri aptikot, kuris nealergizuoja. Vaikiski, spalvoti ir su skoniais mums netinka. Pasidalinkim patirtim mirksiukas.gif

mano maze gerai aptamil pepti MCT, klausiau pediatres apie kalcio trukuma, tai sake jokiu papildu duot nereik, uzteka kiek gauna is misinuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 04, 04:45)
mano mazytei taip pasireiskia alergija pieno baltymui, tik ji nevemia. Musu suimptomai tai pilvuko skausmas, duju susikaupimas, gleiviu atsiradimas zarnyne, del ko negali pasitustint ir nuo viso sito jai skauda pilviuka  verysad.gif  Dar paberia zandukus rausvais smulkiais spuogeliais unsure.gif 
mano maze gerai aptamil pepti MCT, klausiau pediatres apie kalcio trukuma, tai sake jokiu papildu duot nereik, uzteka kiek gauna is misinuko  4u.gif

Matai, jus dar mazikes ir geriat Aptamil.Mano sunui penkti metukai eina, jis nebenori misinuku, o pieno ir jo produktu negali valgyti verysad.gif Todel ir klausiau, gal kuri mama augina alergiska didesni vaika, nes kalcio truksta stipriai, o jokie brokoliai, spinatai ir kopustai nekompensuoja jo trukuma. Mums kalcio norma parai 700mg, o gaunam tikrai mazai. Jau uzsiknisau ieskoti vaistinese BALTU kalcio tableciu, kurios TIKTU NUO 4 METU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Doti @ 2009 02 27, 17:35)

Beje, gal kuri mamytė galėtų parduoti NEOCATE mišinuko, arba žino kur galima gauti pigiau...  4u.gif

Ka tik grįžome iš ligoninės. Gulėjome Santariškėse alergologiniame. Davė mano mažyliui NEOCATE, bet jis mum nepadėjo schmoll.gif Tikrai ne stebuklas. Dar labiau vaiką berti pradėjo.
QUOTE(bus_ka @ 2009 03 01, 16:26)
Sveikos,
o kodel rasote tik apie Aptamil Ha? Juk yra NAN Ha tokiose skarbonkese naujas ir net su gerom bakterijom iskart ir yra NAN be laktozes irgi specialus, mums tiko thumbup.gif

NAN be laktozės visiškai netinka alergiškiems pieno baltymui vaikučiams schmoll.gif

QUOTE(plato @ 2009 03 02, 11:45)
Sveikos mamos 4u.gif
Mano dukrytei ir prasidėjo bėrimas, toks smulkiais spuogeliais kaip kruopytėm ir tik veidukas, galvojau ,kad nuo pieno produktų, nes suvalgiau fermentinio sūrio, bet kadangi primaitinu ir mišinuku, tai ar galu būti, kad beria nuo mišinuko? Naudojam NAN HA 1. Nes lyg ir buvo  pagerėjimas, dabar vėl; visas veidelis, ir tokiom net raudonom dėmėm. Gavom siuntimą pas alergologą, pažiūrėsiu ką sakys. Kažin gali nustatyti kokią alergiją mėnesio kūdikiui? g.gif

NAN be laktozės tinka tik vaikučiams turintiems fermentopatiją laktozei. Jokiu būdu netinka alergiškiems pieno baltymui schmoll.gif

QUOTE(MICKEYO @ 2009 03 02, 14:27)
Labos dienelės.

Mano vaikučiui alergija reiškiasi per virškinamąjį traktą unsure.gif
QUOTE(bus_ka @ 2009 03 02, 21:56)
Sveika,
"NAN lactose free" maciau Maximoj ir Norfoj gelezinese bonkutese. Cia specialus misinukas alergiskiems vaikuciams.

Prašau neklaidinti mamyčių. Šis mišinukas alergiukams jokiu būdu netinka doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 03, 18:45)
mano mazytei taip pasireiskia alergija pieno baltymui, tik ji nevemia. Musu suimptomai tai pilvuko skausmas, duju susikaupimas, gleiviu atsiradimas zarnyne, del ko negali pasitustint ir nuo viso sito jai skauda pilviuka  verysad.gif  Dar paberia zandukus rausvais smulkiais spuogeliais unsure.gif 
mano maze gerai aptamil pepti MCT, klausiau pediatres apie kalcio trukuma, tai sake jokiu papildu duot nereik, uzteka kiek gauna is misinuko  4u.gif

Maniškui buvo ligoninėje užmaitinę NAN be laktozės, nes galvojo, kad vidurioja dėl laktozės netoleravimo doh.gif Tai pradėjo viduriuoti gleivėm su kraujo siūleliais doh.gif

O kodėl geriat MCT? Gal tavo vaikeliui malabsorbcija?

Jeigu tavo mažutėliui ir geriant šį mišinuką tokie simptomai, tai patarčiau kuo greičiau pakeisti mišinį.
Iš savo praktikos žinau, kad taip neturi būti. schmoll.gif
Mus išgelbėjo tik Isomil unsure.gif
Tai mišinukas iš sojos unsure.gif Esu dau skaičiusi, kad negerai mažuliam ta soja, bet jau geriau soja, negu tokie viduriukai, malabsorbcija doh.gif
Žinoma, soja gali buti ir ne išeitis, nes nustatyta, kad 50% vaikų, alergiškų karvės pieno baltymui yra alergiški ir sojai. Na, bet pabandyti verta. Maniškis kol gėrė Aptamil pepti, vos 80-130ml. ištraukdavo. Kai paragavo sojos, tai 200 iš karto. Maniškui jau greit 7 mėn tai alergologai įvedė 3 kartus per dieną košes ir 2 kartus mišinuką.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2009 03 03, 18:31)
Matai, jus dar mazikes ir geriat Aptamil.Mano sunui penkti metukai eina, jis nebenori misinuku, o pieno ir jo produktu negali valgyti verysad.gif  Todel ir klausiau, gal kuri mama augina alergiska didesni vaika, nes kalcio truksta stipriai, o jokie brokoliai, spinatai ir kopustai nekompensuoja jo trukuma. Mums kalcio norma parai 700mg, o gaunam tikrai mazai. Jau uzsiknisau ieskoti vaistinese BALTU kalcio tableciu, kurios TIKTU NUO 4 METU doh.gif

aaa, nesuziurejau, kiek jusu berniukui metuku blush2.gif na, del kalcio tuomet as nekokia patareja. Kaip gaila, kad jusu berniukas neisaugo alergijos unsure.gif bet gal dar isaugs? ka sako daktarai? 4u.gif

QUOTE(raimuxe @ 2009 03 03, 19:24)
O kodėl geriat MCT? Gal tavo vaikeliui malabsorbcija?

Jeigu tavo mažutėliui ir geriant šį mišinuką tokie simptomai, tai patarčiau kuo greičiau pakeisti mišinį.
Iš savo praktikos žinau, kad taip neturi būti. schmoll.gif
Mus išgelbėjo tik Isomil unsure.gif
Tai mišinukas iš sojos unsure.gif  Esu dau skaičiusi, kad negerai mažuliam ta soja, bet jau geriau soja, negu tokie viduriukai, malabsorbcija doh.gif
Žinoma, soja gali buti ir ne išeitis, nes nustatyta, kad 50% vaikų, alergiškų karvės pieno baltymui yra alergiški ir sojai. Na, bet pabandyti verta. Maniškis kol gėrė Aptamil pepti, vos 80-130ml. ištraukdavo. Kai paragavo sojos, tai 200 iš karto. Maniškui jau greit 7 mėn tai alergologai įvedė 3 kartus per dieną košes ir 2 kartus mišinuką.

anksciau gerem Aptamil pepti allergy care, jis mum tiko, kaip ir tas Aptamil pepti MCT. Beda ta, kad Aptamil pepti allergy care dingo is prekybos, todel ta MCT ir nusipirkau ax.gif Aisku yra dar ir Aptamil allergy digestive care, tai vat kas ten per velnias???

O kas ta malabsorbcija? pepti MCT misinukas spec. tai ligai? velnias, gal ne ta nupirkau, nors neatrodo, kad netiktu g.gif
Kalbant apie soja, tai daviau milupos tyrele su eriena, o jai sualergizavo doh.gif Ir vienaip ziurejau ir kitaip, kol galiausiai supratau, kad kaltas sojos aliejus, buves toj tyrej (antras bandymas su kita tyrele, kurioj buvo sojos, tai patvirtino) doh.gif Kazkaip kol pripratus prie pepti, nenoriu kaitaliot mirksiukas.gif

Aj, dar ka mes darom, tai geriam Bifolac gerasias bakterijas, ir geria maze jau nuo 2 men. Jei ne jos, tai turbut pastoviai rektu del pilvuko, nes labai graziai atkure mums mikroflora thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievulyte: 03 kovo 2009 - 22:29
QUOTE(klaudi @ 2009 03 03, 12:57)

o kažin kaip su kalcio tabletėm? g.gif pamenu seniau tokios baltos būdavo, kaip ir vitamino C smile.gif gal būtų galima tokias naudoti g.gif pavyzdžiui, sutrinti jas ir kad ir į maistą sumaišyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 03 06, 02:41)
o kažin kaip su kalcio tabletėm? g.gif pamenu seniau tokios baltos būdavo, kaip ir vitamino C smile.gif gal būtų galima tokias naudoti g.gif pavyzdžiui, sutrinti jas ir kad ir į maistą sumaišyt g.gif

Aciu uz patarima rolleyes.gif , siandien uzejau ir nupirkau kalcio gliukonato baltas tabletes, is tikruju tai vieninteles baltos , be priedu, neskaitant bulviu krakmolo ir talko,tabletes. Bandysim susitrinti ir suvalgyti su maistu. Tik tokia problemele, mes jas jau bandem, ir jos sualergizavo verysad.gif Bet tai buvo daugiau nei pries puse metu, bandysim dar karta. Nes tuose vaikiskuose "Tedziuose', "Marsieciuose", tiek ivairiu komponentu sudeta, jie labiau tinka sveikiems vaikuciams, ne tokiems alergiskiems, kaip mes.
Atsakyti
Labas vakaras mamytes 4u.gif

Turim siuntima i alergologini, pirmadieni vaziuojam i Antakalnio gatve. Nes mazutes kojytes labai isbertos verysad.gif Nusikaso iki kraujuku.Tikriausiai darys tyrima kam ji alergiska.Sakykit, kurios ten buvot ir daret ar atsakymas bus is karto, ar veliau??
Nes man jau skauda sirdi kai ziuriu i tokias kojytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2009 03 05, 19:49)
Aciu uz patarima rolleyes.gif , siandien uzejau ir nupirkau kalcio gliukonato baltas tabletes, is tikruju tai vieninteles baltos , be priedu, neskaitant bulviu krakmolo ir talko,tabletes. Bandysim susitrinti ir suvalgyti su maistu. Tik tokia problemele, mes jas jau bandem, ir jos sualergizavo verysad.gif  Bet tai buvo daugiau nei pries puse metu, bandysim dar karta. Nes tuose vaikiskuose "Tedziuose', "Marsieciuose", tiek ivairiu komponentu sudeta, jie labiau tinka sveikiems vaikuciams, ne tokiems alergiskiems, kaip mes.

oi, apie visus Tedžius išvis patyliu doh.gif aš kažkada Auksinės žuvelės taukus mažiui daviau, tai kai pasakiau alergologei, tai gavau bart ir dar pasakė, pradėk dar Marsiečius ir skyriuj atsidursit pas mus blink.gif
reikia tikėtis, kad tiks jums tos tabletės mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Rossini @ 2009 03 05, 19:51)
Labas vakaras mamytes 4u.gif

Turim siuntima i alergologini, pirmadieni vaziuojam i Antakalnio gatve. Nes mazutes kojytes labai isbertos  verysad.gif Nusikaso iki kraujuku.Tikriausiai darys tyrima kam ji alergiska.Sakykit, kurios ten buvot ir daret ar atsakymas bus is karto, ar veliau??
Nes man jau skauda sirdi kai ziuriu i tokias kojytes  verysad.gif

mes Kaune darėmės, bet atsakymo reikia laukt doh.gif gal Vilniuj kitaip g.gif
Atsakyti