QUOTE(Doti @ 2009 02 27, 17:35)
Beje, gal kuri mamytė galėtų parduoti NEOCATE mišinuko, arba žino kur galima gauti pigiau...
Ka tik grįžome iš ligoninės. Gulėjome Santariškėse alergologiniame. Davė mano mažyliui NEOCATE, bet jis mum nepadėjo

Tikrai ne stebuklas. Dar labiau vaiką berti pradėjo.
QUOTE(bus_ka @ 2009 03 01, 16:26)
Sveikos,
o kodel rasote tik apie Aptamil Ha? Juk yra NAN Ha tokiose skarbonkese naujas ir net su gerom bakterijom iskart ir yra NAN be laktozes irgi specialus, mums tiko
NAN be laktozės visiškai netinka alergiškiems pieno baltymui vaikučiams
QUOTE(plato @ 2009 03 02, 11:45)
Sveikos mamos
Mano dukrytei ir prasidėjo bėrimas, toks smulkiais spuogeliais kaip kruopytėm ir tik veidukas, galvojau ,kad nuo pieno produktų, nes suvalgiau fermentinio sūrio, bet kadangi primaitinu ir mišinuku, tai ar galu būti, kad beria nuo mišinuko? Naudojam NAN HA 1. Nes lyg ir buvo pagerėjimas, dabar vėl; visas veidelis, ir tokiom net raudonom dėmėm. Gavom siuntimą pas alergologą, pažiūrėsiu ką sakys. Kažin gali nustatyti kokią alergiją mėnesio kūdikiui?
O koks čia NAN be laktozės?
NAN be laktozės tinka tik vaikučiams turintiems fermentopatiją laktozei. Jokiu būdu netinka alergiškiems pieno baltymui
QUOTE(MICKEYO @ 2009 03 02, 14:27)
Labos dienelės.
Gal yra mamyčių , auginančių vaikus su alergiją, pasireiksiančią per virškinamąjį traktą? T.Y vemia.
Butu įdomu pasišnekėti ir pasidalinti patirtimi
Mano vaikučiui alergija reiškiasi per virškinamąjį traktą
QUOTE(bus_ka @ 2009 03 02, 21:56)
Sveika,
"NAN lactose free" maciau Maximoj ir Norfoj gelezinese bonkutese. Cia specialus misinukas alergiskiems vaikuciams.
Prašau neklaidinti mamyčių. Šis mišinukas alergiukams jokiu būdu netinka
Papildyta:
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 03, 18:45)
mano mazytei taip pasireiskia alergija pieno baltymui, tik ji nevemia. Musu suimptomai tai pilvuko skausmas, duju susikaupimas, gleiviu atsiradimas zarnyne, del ko negali pasitustint ir nuo viso sito jai skauda pilviuka

Dar paberia zandukus rausvais smulkiais spuogeliais
mano maze gerai aptamil pepti MCT, klausiau pediatres apie kalcio trukuma, tai sake jokiu papildu duot nereik, uzteka kiek gauna is misinuko
Maniškui buvo ligoninėje užmaitinę NAN be laktozės, nes galvojo, kad vidurioja dėl laktozės netoleravimo

Tai pradėjo viduriuoti gleivėm su kraujo siūleliais
O kodėl geriat MCT? Gal tavo vaikeliui malabsorbcija?
Jeigu tavo mažutėliui ir geriant šį mišinuką tokie simptomai, tai patarčiau kuo greičiau pakeisti mišinį.
Iš savo praktikos žinau, kad taip neturi būti.
Mus išgelbėjo tik Isomil
Tai mišinukas iš sojos

Esu dau skaičiusi, kad negerai mažuliam ta soja, bet jau geriau soja, negu tokie viduriukai, malabsorbcija
Žinoma, soja gali buti ir ne išeitis, nes nustatyta, kad 50% vaikų, alergiškų karvės pieno baltymui yra alergiški ir sojai. Na, bet pabandyti verta. Maniškis kol gėrė Aptamil pepti, vos 80-130ml. ištraukdavo. Kai paragavo sojos, tai 200 iš karto. Maniškui jau greit 7 mėn tai alergologai įvedė 3 kartus per dieną košes ir 2 kartus mišinuką.
Kalbate man už nugaros? Reiškia aš priekyje!.. Aptarinėjate mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis už jūsų!.. Stengiatės įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydite! Tęskite taip ir toliau!....Ir man visiškai vienodai, ką apie mane galvojate - nes aš apie jus visiškai negalvoju...