QUOTE(Deissy @ 2009 01 24, 01:10)
labai grazi tavo spalvyte

o plaukuciai taip blizga, tokie sveiki atrodo. kokias prieziuros priemones naudoji?
Aciu

man grazi paziureti, bet kazkaip pati nesu pratus prie tokios platinos ant mano galvos, kazkaip nenaturaliai man atrodo
ne tokie tie plaukai ir sveiki
oi, priemoniu naudoju daug ivairiu. net labai daug, nezinau, net nuo ko pradet vardinti

Sampuna tada naudojau Vichy, balzama nelabai placiai zinoma, plauku alieju Kerastase, putas (Londa professional tada buvo

, dabar pakei ciau i Keune)arba BC Bonacure Volume losjona, kartais Revlon purskiama kondicionieriu melyna, kartais Londa nenuplaunama, ampules visokias, sviestmedzio ir jojoba alieju... na, zodziu, daug ir siaip priemones vis kaitalioju
QUOTE(ngute @ 2009 01 24, 08:53)
majaliza o kokia pries tai buvo spalva? kazkaip isivaizdavau kad jie utretu toki medaus atspalvi duot, nes jie nesviesina, o cia sniego baltumo plaukai

man turbut desimt kartu milteliais sviesinant tamsesne spalva gautusi

...
QUOTE(Indraja @ 2009 01 24, 11:32)
majaliza - graži spalva, tik vat man įdomu, kodėl toooks didelis skirtumas nuo
geišos gauto rezultato

Kad tokia balta, tai aš įsivaizduoju - blico pasekmės ir aišku nelygu koks pagrindas pas abi buvo, bet čia labai skiriasi spalvos

maniau, kad spalva labiau panašės į karamelės

todėl ir nepirkau šių dažų, bet gal vis gi reiks pabandyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 24, 13:15)
Labai labai grazi spalvyte gavosi

O tavo ir naturalus plaukuciai yra sviesus?
ne, ne blicas cia, patvarkiau nuotrauka taip, kad butu realios spalvos (tik virsugalvis ryzai dirbtinio apsvietimo apsviestas)
Mano plaukai labai ploni ir sviesus (šviesiai šviesiai rusvai pilkšvi, na, lietuviški

), dazau ne todel, kad tapciau blondine, siaip tai tokia gimiau, bet del to, kad vasara man jie labai isbala nuo saules, o kai atauga kazkiek...

....visi pradeda klausineti "plaukus dazei?". uzkniso, nutariau sulyginti spalva

tai va, visad kazkaip pataikydavau spalva i savo naturalia, o dabar pataikiau... tik i ta, kuri buna nubalusio plauko
taip kad tikiu, jog cia nuo plauko priklauso, nemanau, kad tu, kuriu plaukas yra storesnis ir tamsus tokia spalva gautusi