Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Rutele_S @ 2009 01 24, 12:47)
dejo man augaliniais dazais atspalvi, kazkaip po pirmo plovimo neliko  doh.gif  plaukai netike ar dazai kazin

Ziurint kokius dejo ir kaip daze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 24, 01:10)
labai grazi tavo spalvyte  thumbup.gif  o plaukuciai taip blizga, tokie sveiki atrodo. kokias prieziuros priemones naudoji?

Aciu smile.gif man grazi paziureti, bet kazkaip pati nesu pratus prie tokios platinos ant mano galvos, kazkaip nenaturaliai man atrodo unsure.gif

ne tokie tie plaukai ir sveiki blush2.gif
oi, priemoniu naudoju daug ivairiu. net labai daug, nezinau, net nuo ko pradet vardinti biggrin.gif Sampuna tada naudojau Vichy, balzama nelabai placiai zinoma, plauku alieju Kerastase, putas (Londa professional tada buvo doh.gif , dabar pakei ciau i Keune)arba BC Bonacure Volume losjona, kartais Revlon purskiama kondicionieriu melyna, kartais Londa nenuplaunama, ampules visokias, sviestmedzio ir jojoba alieju... na, zodziu, daug ir siaip priemones vis kaitalioju

QUOTE(ngute @ 2009 01 24, 08:53)
majaliza o kokia pries tai buvo spalva? kazkaip isivaizdavau kad jie utretu toki medaus atspalvi duot, nes jie nesviesina, o cia sniego baltumo plaukai bigsmile.gif  man turbut desimt kartu milteliais sviesinant tamsesne spalva gautusi lotuliukas.gif ...

QUOTE(Indraja @ 2009 01 24, 11:32)
majaliza - graži spalva, tik vat man įdomu, kodėl toooks didelis skirtumas nuo geišos gauto rezultato  g.gif  Kad tokia balta, tai aš įsivaizduoju - blico pasekmės ir aišku nelygu koks pagrindas pas abi buvo, bet čia labai skiriasi spalvos  unsure.gif maniau, kad spalva labiau panašės į karamelės mastau.gif todėl ir nepirkau šių dažų, bet gal vis gi reiks pabandyti  rolleyes.gif

QUOTE(FoxLady @ 2009 01 24, 13:15)
Labai labai grazi spalvyte gavosi thumbup.gif O tavo ir naturalus plaukuciai yra sviesus? bigsmile.gif

ne, ne blicas cia, patvarkiau nuotrauka taip, kad butu realios spalvos (tik virsugalvis ryzai dirbtinio apsvietimo apsviestas)

Mano plaukai labai ploni ir sviesus (šviesiai šviesiai rusvai pilkšvi, na, lietuviški biggrin.gif ), dazau ne todel, kad tapciau blondine, siaip tai tokia gimiau, bet del to, kad vasara man jie labai isbala nuo saules, o kai atauga kazkiek... doh.gif ....visi pradeda klausineti "plaukus dazei?". uzkniso, nutariau sulyginti spalva biggrin.gif tai va, visad kazkaip pataikydavau spalva i savo naturalia, o dabar pataikiau... tik i ta, kuri buna nubalusio plauko doh.gif

taip kad tikiu, jog cia nuo plauko priklauso, nemanau, kad tu, kuriu plaukas yra storesnis ir tamsus tokia spalva gautusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2009 01 24, 19:42)
Aciu smile.gif man grazi paziureti, bet kazkaip pati nesu pratus prie tokios platinos ant mano galvos,  kazkaip nenaturaliai man atrodo  unsure.gif

ne tokie tie plaukai ir sveiki  blush2.gif 
oi, priemoniu naudoju daug ivairiu. net labai daug, nezinau, net nuo ko pradet vardinti  biggrin.gif  Sampuna tada naudojau Vichy, balzama nelabai placiai zinoma, plauku alieju Kerastase, putas (Londa professional tada buvo doh.gif , dabar pakei ciau i Keune)arba BC Bonacure Volume losjona, kartais Revlon purskiama kondicionieriu melyna, kartais Londa nenuplaunama, ampules visokias, sviestmedzio ir jojoba alieju... na, zodziu, daug ir siaip priemones vis kaitalioju
ne, ne blicas cia, patvarkiau nuotrauka taip, kad butu realios spalvos (tik virsugalvis ryzai dirbtinio apsvietimo apsviestas)

Mano plaukai labai ploni ir sviesus (šviesiai šviesiai rusvai pilkšvi, na, lietuviški  biggrin.gif ), dazau ne todel, kad tapciau blondine, siaip tai tokia gimiau, bet del to, kad vasara man jie labai isbala nuo saules, o kai atauga kazkiek... doh.gif  ....visi pradeda klausineti "plaukus dazei?". uzkniso, nutariau sulyginti spalva  biggrin.gif  tai va, visad kazkaip pataikydavau spalva i savo naturalia, o dabar pataikiau... tik i ta, kuri buna nubalusio plauko  doh.gif

taip kad tikiu, jog cia nuo plauko priklauso, nemanau, kad tu, kuriu plaukas yra storesnis ir tamsus tokia spalva gautusi  rolleyes.gif

ar gali idet dar savo plaukucius,nes man neberodo
Atsakyti
g.gif jau rodo, tikriausiai kazkas su imageshack buvo atsitike
Atsakyti
kur Kaune galima nusipirkti KEUNE plaukų dažų?
Atsakyti
Deissy, apie koki tu ten aliejuka kalbejai praeitoje temeleje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2009 01 25, 15:31)

Gabijoj paziurek
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2009 01 25, 14:31)

A. Mickeviciaus g. ant kampo uz Milano picerijos yra Kirpyklos prekiu parduotuve mirksiukas.gif Toliau prie Urpejos yra bromas, y kury yejus yra irgi parduotuve. Laisves al.pradzioj kitoj gatves pusej kur Camelia vaistine yra, ten toliau einant link pilies yra parduotuve. Savanoriuose buves Holivudas, ten kirpyklos prekiu parduotuve yra. Daugiau nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 25, 19:00)
A. Mickeviciaus g. ant kampo uz Milano picerijos yra Kirpyklos prekiu parduotuve mirksiukas.gif  Toliau prie Urpejos yra bromas, y kury yejus yra irgi parduotuve. Laisves al.pradzioj kitoj gatves pusej kur Camelia vaistine yra, ten toliau einant link pilies yra parduotuve. Savanoriuose buves Holivudas, ten kirpyklos prekiu parduotuve yra. Daugiau nezinau blush2.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar priimsit ir mane i savo buri? sviesiai dazau jau kokie 8metai, ispradziu sruogelem, paskui visa, nors natur esu tamsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwiw @ 2009 01 25, 18:28)
Sveikutes, ar priimsit ir mane i savo buri? sviesiai dazau jau kokie 8metai, ispradziu sruogelem, paskui visa, nors natur esu tamsi  doh.gif

prašom papasakoti blondavimosi procedūros eigą ir priemones bigsmile.gif taip pat plaukų priežiūros sąrašiuką pateikti smoke.gif
Atsakyti
user posted image
GinMintė
cia jis yra kaip tiesinimo serumas, kuris idialiai tinka garbanotiems ir nepaklusniems plaukams. Puikiai dera su visais ziovinimo budais. Suteikia ilgalaiki istiesinimo efekta, plaukai labiau spindi ir blizga, tampa paklusnus.
Kadangi mano plaukai yra siektiek garbanoti, labai sausi ir pasisiausia jis man thumbup.gif nu nerealus...as nei tiesinu nei dziovinu dziovintuvu, pasipurskiu jau beveik sausus arba sausus plaukus, jokio pasisiausimo nebelieka, plaukai blizga, neatrodo sausi. pagaliau atradau ko man reikejo thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti