nuotraukoj atrodo spalva biski i ruzavuma, bet cia turbut del apsvietimo
QUOTE(Jukituke @ 2009 02 06, 08:09)
Daziau su tais kaip sioje foto
Papildyta:
QUOTE(Lina077 @ 2009 02 06, 09:32)
As vakar juos ciupinejau, nieko ten apie peroksida aisku neparasyta, kaip zinot kokio jie mazdaug stiprumo?
FoxLady, tavo kiek pamenu ir siaip gana sviesus sakei plaukai, tai ir saknys turetu buti netamsios, o sakai kad nevisai "paeme", tai gal ne 9 proc. tada..?
FoxLady, tavo kiek pamenu ir siaip gana sviesus sakei plaukai, tai ir saknys turetu buti netamsios, o sakai kad nevisai "paeme", tai gal ne 9 proc. tada..?
Zinok tikrai nzn keliu procentu, mane ir pacia gasdina kad cia galetu buti 9%, cia viena forumiete sake kad visi parduotuviniai dazai yra 9% tai tiek ir ziniu. Jeigu butu kokie 6% tai labai dziaugciaus ir sakyciau kad atradau savuosius daziukus
Papildyta:
Idedu dar viena foto, kaip apsvietimas kardinaliai keicia plauku spalva, cia jau vos neryza
QUOTE(Jukituke @ 2009 02 06, 08:09)
Ar yra mergaiciu, daziusiu su abiem siais dazais ir kurios galetu palyginti?
Man tas Belle Color geltonumas graziai atrodo, tik kazin kaip realiai gaunasi sviesinant tamsesnius plaukucius
Reiktu pabandyt
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 05, 20:38)
Idomu kaip dienos sviesoje atrodo ir fotkinta be blico, tada panasiausia spalva iseina
sveikos mergaites
patarkit kuo dazyti, kad nesigautu pastoviai ryza. pas mane labai daug to pigmento. kirpeja mano naudoja lyg selektyvo dazus. o pati isbandziau ir palete XXL, ir garnier 111 ta pilkesne, nieko gero vistiek. gal kas is patirties patarsit?
patarkit kuo dazyti, kad nesigautu pastoviai ryza. pas mane labai daug to pigmento. kirpeja mano naudoja lyg selektyvo dazus. o pati isbandziau ir palete XXL, ir garnier 111 ta pilkesne, nieko gero vistiek. gal kas is patirties patarsit?
QUOTE(***Ketrin*** @ 2009 02 06, 01:38)
Man labai grazus plaukucia. Ir tokie man daug labiau patinka, negu balti-balti- dirbtinai balti.
Kuo toliau, tuo labiau linstu pereiti prie dramblio kaulo, siaudo spalvos, sviesaus smelio
.
Man dirbtinai balti grazu tik kai kokia stiliova sukuosena. Pvz- labai trumpas kirpimas, arba kap rusu daininikes Valerijos sukuosena
.
Kuo toliau, tuo labiau linstu pereiti prie dramblio kaulo, siaudo spalvos, sviesaus smelio
Man dirbtinai balti grazu tik kai kokia stiliova sukuosena. Pvz- labai trumpas kirpimas, arba kap rusu daininikes Valerijos sukuosena
Jei kas atrasit, būtinai parašykit
QUOTE(Neringa25 @ 2009 02 06, 17:56)
Jei kas atrasit, būtinai parašykit
as plaukucius bandysiu skalauti azuolo zeve nuoviru
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 06, 19:34)
as plaukucius bandysiu skalauti azuolo zeve nuoviru
jis patamsina spalva
gal ir jums tiks,
Kai išbandysi, parodyk rezultatą

sveikos mielosios cia butciau as
sakykit gal turit patarimu kaip ta ryzuma nuimt ?? dazau su garnier visada.. dbr pabandziau palete , nors ir labai blogi sako jie , plaukus gadfina, bet jau nieko nepakeisi
as noreciau tokiu baltu plauku , tarkim kaip gwen stefani
QUOTE(Princesse @ 2009 02 06, 20:40)
sveikos mielosios cia butciau as
sakykit gal turit patarimu kaip ta ryzuma nuimt ?? dazau su garnier visada.. dbr pabandziau palete , nors ir labai blogi sako jie , plaukus gadfina, bet jau nieko nepakeisi
as noreciau tokiu baltu plauku , tarkim kaip gwen stefani
mane uz baltus palukus ispeike
beje plaukai tavo ner ryzi
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 05, 22:10)
gautusi, gautusi
tik darbo daug, mano plaukai irgi turi ryzo pigmento ir yra labai tamsus
kada nors parodysiu visa perejima nuo juodu iki tokiu 
labai blizga plaukai
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 05, 22:49)
Na idedu ir as savo plaukuosena, neseniai saknis daziau Garnier 111, tai nelabai nueme
Plaukai jau kelis metus sruogiuoti tai tokiais plemais iseje, bet taip gaila visus dazyti

o kokie grazus ir as noriu,as kaip tik noriu kad mane sruoguotu nes visi sviesus netinka,o kai paprasau kad pasruoguotu tai gaunas visi tamsus,kaip dabar plaukai beveik tamsu,kiek graziu cia idejot plauku,visos spalvos grazios plaukai blizga,o man tai ryzai tai neryzai gaunas,jau bijau begadinti plauka,nes labai pigmentas nepasiduoda
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 06, 10:58)
Cherry labi grazus plaukuciai
tokie lygus, tvarkingi, priziureti. ir as apie tokius svajoju, kai siurenos nuaugs
o istikruju baltesni ar geltonesni?
tai pas mane irgi siurenos buvo
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 06, 20:49)
labai blizga plaukai
o kokie grazus ir as noriu,as kaip tik noriu kad mane sruoguotu nes visi sviesus netinka,o kai paprasau kad pasruoguotu tai gaunas visi tamsus,kaip dabar plaukai beveik tamsu,kiek graziu cia idejot plauku,visos spalvos grazios plaukai blizga,o man tai ryzai tai neryzai gaunas,jau bijau begadinti plauka,nes labai pigmentas nepasiduoda
man irgi patinka toks sruogavimas