Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

puikus salonas

http://www.nuolaidel...lono-paslaugoms

l. gerai dazo plaukucius.
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2009 02 07, 00:32)
Ar kas nors bandėt šviesinti plaukus su 3 proc. oksidatorium? Jei man 6 proc. iškanda baltai, tai gal 3 proc. ir liktų spalva tokia, kokia pasirenku dažyti  g.gif Gal jau visai nusišneku  ax.gif
Papildyta:
Arba belieka dėti rusvų sruogų, kai vėl plaukai taps balti. Nežinau kaip išgauti natūralesnį šviesų atspalvį  verysad.gif

Man kirpeja saknis daze su 6% o likusius plaukus su 3%, cia kai kardinaliai keiciau splava , gavosi lygiai, taciau nepatiko spalva, as kaip ir tu noriu naturalios sviesios spalvos plauku (jokiu baltu, jokiu per daug pilku) tai suio metu esi bandymu ir eksperimentu kely biggrin.gif

Merginos gal kuri duos pararima tokioj situacijoj: pasiemiau keune dazus 10.21 su 6%, spalva turejo gautis perl ligt blond, daziau tik saknis ir man gavos geltona geltona, nu ka lekiau i parduotuve isirinkau garnier ligt ash blond, uztepiau ir super spalva gavos, ne per daug sviesi na apie kokia is svajojau. Bet man taip gaila sekanty karta dazyt plaukucius su tais parduotuviniais, tai sakau gal masyt tuos garnier su 6% oksidatorium ir gal dar likusiu savo keune perl imaisyt biggrin.gif idomu kas gautusi, ar nieks nebande parduotuviniu dazu maisyt su silpnesniu oksidatorium ? 4u.gif Nu cia ir primaliau smile.gif
Papildyta:
Beje esu girdejus geru atsiliepimu apie alfaparf dazus, kad jie puikiai nuima visus geltoumus ir yra geros kokybes, gal kuri zinot kur Kaune galima butu ju isgyt?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 08, 12:55)
Man kirpeja saknis daze su 6% o likusius plaukus su 3%, cia kai kardinaliai keiciau splava , gavosi lygiai, taciau nepatiko spalva, as kaip ir tu noriu naturalios sviesios spalvos plauku (jokiu baltu, jokiu per daug pilku) tai suio metu esi bandymu ir eksperimentu kely  biggrin.gif

Merginos gal kuri duos pararima tokioj situacijoj: pasiemiau keune dazus 10.21 su 6%, spalva turejo gautis perl ligt  blond, daziau tik saknis ir man gavos geltona geltona, nu ka lekiau i parduotuve isirinkau garnier ligt ash blond, uztepiau ir super spalva gavos, ne per daug sviesi na apie kokia is svajojau. Bet man taip gaila sekanty karta dazyt plaukucius su tais parduotuviniais, tai sakau gal masyt tuos garnier su 6% oksidatorium ir gal dar likusiu savo keune perl imaisyt  biggrin.gif  idomu kas gautusi, ar nieks nebande parduotuviniu dazu maisyt su silpnesniu oksidatorium ?  4u.gif  Nu cia ir primaliau  smile.gif
Papildyta:
Beje esu girdejus geru atsiliepimu apie alfaparf dazus, kad jie puikiai nuima visus geltoumus ir yra geros kokybes, gal  kuri zinot kur Kaune galima butu ju isgyt?

Jo jo pamaisyk profesional dazu oksidatoriu, ir parduotuvinius dazus. Gali dar Keune dazu y ten pamaisyt, gausis grazi zalia arba zila spalva thumbup.gif biggrin.gif
O jei rimtai, jau taip ziauriai tai neeksperimentuok, nes finalas gali buti neprognozuojamas ax.gif
Beje, kad tu spalvyte issirinkai visiskai silta, ji turi ryzo ir geltono pigmento, ta 10.21 is Keune, tai kitaip tau gautis ir negalejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 05, 23:49)
Na idedu ir as savo plaukuosena, neseniai saknis daziau Garnier 111, tai nelabai nueme unsure.gif Plaukai jau kelis metus sruogiuoti tai tokiais plemais iseje, bet taip gaila visus dazyti doh.gif
user posted image

user posted image

wub.gif kaip gražu, eisiu antradienį į kirpyklą, prašysiu, kad panašia spalva dažytų, nes dabar pusė plaukų pilki, pusė dar turi raudono atspalvio, nes sunku iš raudonplaukės blondine tapt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas blondines, ir as blondine, plaukai kaip bedazyciau nusiplauna ir tokie virsta. Nes isprigimties sviesi. Grazus plaukai man tie, kur tamsios saknys visai nesimato. Nes kai ziuriu i moteri su tamnsiom saknim, nieko nematau, isskyrus jas blink.gif Tai sakau, gal man graziau, kai jos kazkaip svelniai nuauga. O is esmes, tamsesnems merginoms daznai ju plauku spalva ir tiktu zymiai labiau. Prie odos, akiu. Gamta nemeluoja, o mes su dirbtinem spalvom save daznai ir apgaunam...O naturalioms blondinems dazyt manau super, ipac kai parinktas geras atspalvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 17:19)
Labas blondines, ir as blondine, plaukai kaip bedazyciau nusiplauna ir tokie virsta. Nes isprigimties sviesi. Grazus  plaukai man tie,  kur tamsios saknys visai nesimato. Nes kai ziuriu i moteri su tamnsiom saknim, nieko nematau, isskyrus jas  blink.gif Tai sakau, gal man graziau, kai jos kazkaip svelniai nuauga. O is esmes, tamsesnems merginoms daznai ju plauku spalva ir tiktu zymiai labiau. Prie odos, akiu. Gamta nemeluoja, o mes su dirbtinem spalvom save daznai ir apgaunam...O naturalioms blondinems dazyt  manau super, ipac kai parinktas geras atspalvis  thumbup.gif

labukas mirksiukas.gif
oi kaip as su tavimi nesutinku, oi kaip nesutinku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 15:51)
labukas  mirksiukas.gif
oi kaip as su tavimi nesutinku, oi kaip nesutinku  ax.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 17:55)

nestumo metu buvau atsiauginus savo natural plaukus...na jau buvo nusibode klausytis net is vos pazystamu zmoniu, kad atrodau tikrai ne kaip...kad sviesus man thumbup.gif tai va...ne visada yra grazu ka tau gamta padovanojo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 16:19)
nestumo metu buvau atsiauginus savo natural plaukus...na jau buvo nusibode klausytis net is vos pazystamu zmoniu, kad atrodau tikrai ne kaip...kad sviesus man  thumbup.gif  tai va...ne visada yra grazu ka tau gamta padovanojo... mirksiukas.gif

o jei bandytumet pakeist atspalvi, bet islaikyti toki pati tamsuma, gal ir nieko butu. speju jusu plaukai yra pilki, ar tamsiai ar sviesiai pilki. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 08 vasario 2009 - 16:34
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 18:33)
o jei bandytumet pakeist atspalvi, bet islaikyti toki pati tamsuma, gal ir nieko butu. speju jusu plaukai yra pilki, ar tamsiai ar sviesiai pilki.  smile.gif

nea, mano plaukuciai yra rudi tamsiai mirksiukas.gif tame ir esme, kad tamsus plaukuciai man neperkur...net ryza spalva mane labaiu puosia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 17:12)
nea, mano plaukuciai yra rudi tamsiai  mirksiukas.gif  tame ir esme, kad tamsus plaukuciai man neperkur...net ryza spalva mane labaiu puosia  mirksiukas.gif

idomus atvejis. Tai net Dievas klysta.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 19:53)
idomus atvejis. Tai net Dievas klysta.

o tu ka dar tuo abejoji? as manau jis pakankamai daznai klysta...
Atsakyti