Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų kinkiniai

Po žvaigždėtu rudens dangum? lotuliukas.gif

Pawlyzai, aš irgi taip manau, juolab, kad šunys bus tikrai nusikalę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twitter: 14 rugsėjo 2010 - 21:56
Nu vienu žodžiu nemylit jūs manęs nemylit cray.gif cray.gif verksit jūs kai nevažiuosiu tease.gif
Atsakyti
Jei yra "lopų", kurie taip labai nori nukankinti šuniuką, padarys tai ir be mano žinučių, nes internetu proto neįkrėsi.
Ką turėjau omeny: auklėjimas ir prasideda maždaug nuo trijų mėnesių amžiaus, žaidimo forma galima pradėti mokinti šuniuką, pratinti prie triukšmingos aplinkos(jei ruošiesi dalyvauti varžybose), rinkti komandas, į kurias šuniukas gerai reaguoja(tas pats "fu"), kurios pravers tiek sportuojant, tiek šiaip gyvenime, ir aišku atvažiuoti pasižiūrėti į treniruotes/varžybas - visa tai priskiriu sportui su šunimis, nes ruošti šunį ir yra sudėtingiausia šio sporto dalis.
Apie trijų mėn. šuniuko kinkymą nerašiau (taip interpretavote "nuo mažens").
Dėl rimtų sportinių šunų - man tas faktas įdomus ir nematau reikalo jo "slėpti", atrašiau labiau kaip atsaką į teiginį "niekas su mažiukais nesportuoja".

O teiginys "ateis koks nors, perskaitys ir puls šuniuką kinkyti" man išvis absurdiškas. Kinkymo tema apskritai yra labai įdomi, nematau reikalo riboti jos "informacija naujokams", kam proto užtenka, tas atrinks, ar bent pasitikslins, o kieno makaulė tuščia...
Senokai gvildenu mintį sudėti čia įdomesnių faktų, jei prisiruošiu, mielai paskaitysiu kritiką, galbūt tikrai kažką ne taip supratau ar parašiau, bet kolkas nematau reikalo "susirinkti" savo žodžių atgal.
Atsakyti
Gal aš jau pabaigsiu šią temą, nes atsakymas vėl per aplinkui. "Rašiau taip, bet turėjau omenyje taip". doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2010 09 14, 22:26)
P.S. Aš manau ta problema išsispręs, kai ūgtelės daugelio vaikai. Bet gali būti, kad tų vaikų susilauksim mes. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
aš pvz. jau tiksliai žinau, kad net ekspromtu į Estiją nevažiuoju. Negaliu persiplėšt ir tiek. Nieko neatsitiks.

O dėl varymo ant vilniečių... o tai nu gerai, kas tada konkrečiai gali užsiimti ir "dalintis patirtimi"? Nu vat katras?
Čeidaitė ką žino pasakoja, knygom ir nuorodom dalinasi. O kas dar gali? Nu kas kas kas? Erikas gal? Aniaaaa? Kada jam tą daryt? Jau apie save tai nekalbu, nei patirties, nei laiko.. ir aš pati dabar ir be kinkymo be plionkės. Nu tai kas dar?
Tai gal edita_s su pawlyzu ir likot dviese. Iš vyresnių, jau nebenaujokų sportuojančių mirksiukas.gif Nu tai ko jūs tokie neiniciatyvūs? Scooteris klubo yra. Naujokai tikrai atsiras vienas kitas su dviračiais.. Pawlyzai, tai davai, bent canicrossą organizuok, paskelbk kada ir kuriame parke šeštadienį ar kada reikia susirinkti ir pirmyn.
Va, edita žiemą suorganizavo dvi treniruotes. Ir kiek daug žmonių susirinko thumbup.gif

taip simptomatiška gana... bambėti, kad tas abstraktusis Ponas Niekas NIEKO nedaro. Ir taip kalba tie žmonės, kurie jau patys GALI daryti ir organizuoti.
Atsakyti
VAri, nu čia nustebinai.Tai jau tikrai nevažiuosi? verysad.gif Galvojau, kad vis tiek pavyks, bet aišku, dabar sukiesi, kaip vijurkas tai viskas suprantama.
Atsakyti
QUOTE(PawlyzaS @ 2010 09 14, 21:20)
Be to, kinkiniais dauguma, auginantys SH ar kitą kinkomą veislę, pradeda domėtis tik gerokai paaugus šuniui. Nebuvau savo šitam jaunam gyvenime sutikęs dar nė vieno, kuris būtų užsidegęs kalbėti apie kinkinius net neturėdamas šuns ar tik ką jį įsigijęs, o jei tokių ir yra, tai liuosiai ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuot.

skaiciuok mus du, Waya emem butent is kinkomu tevu, butent su mintim apie kinkini savo, Dakota nuo antro menesio buvimo pas mus petnesas dovanu gavo

dar vienas zmogus susizavejo butent kinkiniu sporto ir iesko haskio
dar vienas planuoja haski ir suvokia, kad kinkys ji
ir kiek klubo nariu butent del sio sporto isigijo jau po antra haski ir ne tik

nera taip jau ir baisu, po biskutuka gereja situacija, gaila, kad tiek nedaug pavardinti galiu, bet manau daugiau su laiku bus
Atsakyti
vlkodaina, o tu važiuoji Estijon? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita_s @ 2010 09 14, 23:39)

O teiginys "ateis koks nors, perskaitys ir puls šuniuką kinkyti" man išvis absurdiškas. Kinkymo tema apskritai yra labai įdomi, nematau reikalo riboti jos "informacija naujokams", kam proto užtenka, tas atrinks, ar bent pasitikslins, o kieno makaulė tuščia...
Senokai gvildenu mintį sudėti čia įdomesnių faktų, jei prisiruošiu, mielai paskaitysiu kritiką, galbūt tikrai kažką ne taip supratau ar parašiau, bet kolkas nematau reikalo "susirinkti" savo žodžių atgal.

Kaip suprantu tu savo Taigį nuo mažumės pratinai prie sporto, ane ? Ir pagal tuos sportininkų-veisėjų rekomendacijas, kurių šunys po 60 km bėga kasdien ? Kuris iš mūsų LT gyvenančių haskių ištemptų 50 km trąsą ar kelių dienų virš šimto kilometrų trąsą ? Man, tai juokinga skaityti, kai žmonės teoretikai kalba.

O tas teiginys ateis ir paskaitys daugiau nei teisingas. Nekalbu šiuo atveju apie avietyte. Kad imkim faktą apie vištienos kaulus, kai visi įsitikinę, kad jie mirtini ir bla bla bla... ar tu bent žinai kiek žmonių aplanko forumą per dieną, kurie ir nebegrįžta, o tik perskaito viena kitą postą ir įsideda į galvą. Ir ar bent žinai bent vieną sugadintą šunį ??? Aš žinau vien nuo kroso bėgiojimo.... Labai gražiai sakoma kinkykit, sportuokit. Taip kinkykit ir sportuokit, bet su tikrai žinovų rekomendacijomis ir pagalba. O ne iš forumo poros postų perskaitumo.

Gali neatsakyti, nes aš tikrai daugiau nediskutuosiu šiuo klausimu. Savo nuomone išsakiau.
Atsakyti
Estija-dalyvių sąrašas;

DR 4

Jolanta Bljui LT open
Lauri Reppo EE open
Hubertas Bliujus LT siberian huskys
Raitis Smits LV siberian huskys
Renaldas Bieliauskas LT siberian huskys
Tadaš Klišauskas LT siberian huskys
Arnoldas Akelaitis LT siberian huskys
Vitautas Dambrauskas LT siberian huskys

DR 6

Indre Daujotiene LT
Ain Reppo EE open
Eduards Grobins LV

DS 2

Indre Daujotiene LT open
Aulis Saarnits EE
Edvard Malyskho LT
Harijs Kiršbaums LV
Edita Pociute-Kurlaviciene LT
Ülle Aaslav Kaasik EE siberian huskys
Mariin Kaljula EE siberian huskys
Helle Kaljula EE siberian huskys
Paulinius Stravinskas LT
Ilze Slava LV
Olegas CelPanovas LT
Stina Vool EE
Ain Reppo EE

DCW

Stina Vool EE
Dominyka Buteikyte LT
Ernesta Karaskiene LT
Agne Kalvaityte LT
Aile Alveus EE
Inna Emelyanova RU

DCM

Ugnius Buitkus LT German shepherd
Robertas Andriuška LT
Cesarijus Boim LT
Valters Slava LV

DCJ

Eduards Kristons LV
Krista Kasparovica LV
Ott Reppo EE

DBM

Žilvinas Dobrovolskas LT
Andzei Dubov LT
Ridaš Kariška LT
Andrejs Skorobogatovas LV
Aurimas Guntorius LT
Vytautas Matukevicius LT
Martins Kristons LV
Kestutis Soltonas LT open
Priit Matsi EE
Tomas Naruskevic LT open
Andrey Sereda RU

DBW

Maija Polakova LV open
Nadezda Rumyantseva RU
Julija Križinauskaite LT
Kristine Vesma LV
Virginija Naruskeviciene LT open
Diana Kaleja LV
Iveta Glaudane LV
Eurika Andziulaitiene LT

DCC

Emils Kiršbaums LV
Toms Kiršbaums LV
Erik Ernits EE
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 19 rugsėjo 2010 - 17:05
QUOTE(Scurry @ 2010 09 19, 18:00)

A tai jūs būsit? Kokie pasikeitimai?

Kiek pažiūrėjau, tai man ir Ridui teko didelė garbė būti pakeistais vardais ir pavardėm biggrin.gif
Atsakyti