O kam pranešti, ar dalyvausim? bandysim ir vėl draugelį prikalbint, bet mes tik pažiopsot, mum letenėlė dar geras dvi savaites gys...tačiau gal antras chuliganas norės

Bandysiu ir aš dalyvaut,gal ir su šuniu būsiu,bet yra toks klausymas ar bus kas galės paskolinti įrangą? Šuo bus ne mano,stambi VA kalytė?
Mes praleisim, nei "ratų", nei "sveikatos"...
kai buvom paskutinį kartą Kernavėje, visiem norintiems skolino pakinktus(nebent tik su slydėm ar pan. norėsit bandyt, tada nžn...)
sėkmės važiuojantiems, gero "tuso"
kai buvom paskutinį kartą Kernavėje, visiem norintiems skolino pakinktus(nebent tik su slydėm ar pan. norėsit bandyt, tada nžn...)
sėkmės važiuojantiems, gero "tuso"

Arnui ir parašykit,kad atvažiuosit.
Aš šį kartą nedalyvausiu,bet saviškį įduosiu mūsų musher`iui.

Aš šį kartą nedalyvausiu,bet saviškį įduosiu mūsų musher`iui.
Organizacijos prašymu rašau
"Senoliams" tik šiaip priminimas, o taip tai info naujokams, kurie galbūt nežino.
Sekmadienį, tie, kas norės kinkyti savo šunis - iš ryto jų nešerkite. Pamaitinkite vakare ir viskas. Po kinkymo vėl pamaitinti galima praėjus ne mažiau nei dviems valandoms, o geriau ir dar palaukti (h)

"Senoliams" tik šiaip priminimas, o taip tai info naujokams, kurie galbūt nežino.
Sekmadienį, tie, kas norės kinkyti savo šunis - iš ryto jų nešerkite. Pamaitinkite vakare ir viskas. Po kinkymo vėl pamaitinti galima praėjus ne mažiau nei dviems valandoms, o geriau ir dar palaukti (h)
Šeštadienį Trakuose padarėm treniruotę
Dalyviai: Rodezijos ridžbekai: Zimba,Mambis
Vokiečių aviganė: Orbita
2 Monikos,Gintarė,Geistė
Aš su Orbita

Dalyviai: Rodezijos ridžbekai: Zimba,Mambis
Vokiečių aviganė: Orbita
2 Monikos,Gintarė,Geistė

Aš su Orbita

Nemačiau, kad įdėjai foto. Labai smagiai jūs atrodot. Net pavydu

O va į bitę vakar dienos foto pasidalino dalyvis ssvetik http://public.fotki....ote-su-sunimis/
QUOTE(VAri @ 2009 02 02, 17:47)

Nemačiau, kad įdėjai foto. Labai smagiai jūs atrodot. Net pavydu

O va į bitę vakar dienos foto pasidalino dalyvis ssvetik http://public.fotki....ote-su-sunimis/
Kaip smagiai Jums buvo Paneriuose

O kokiame mieste,VAri gyvenate?

QUOTE(Eskalibur @ 2009 02 02, 18:42)
Mes nedalyvavom. Aš apskritai kol kas dar "vaiko priežiūros atostogose" iki pavasario, kol oras atšils. O vyras apsislogavo. Namie dabar sustiprinta apsauga nuo virusų, nes mažąją kajūrę saugom.
O šiaip tai Vilniuj gyvenam.
Aišku

mergaites, o kaip pradeti kinkyti nuo ko? kad ne i krumus begtu o keliu? gal turit kokios medziagos paskaitymui?