Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų kinkiniai

Ar iš čia kas planuojate dalyvauti varžybose sekmadienį? galvojau sudalyvauti bėgime, net šiandien jau išbandėm, tai nusprendžiau, kad jei naujokų daugiau nebus, tai sarmata man bus doh.gif

trumpai apie mūsų pasibėgiojimą šiandien:
pasiruošėm per 5 minutes - petnešos paprastos iš kikos(jei bus galimybė, įsigysim sekmadienį pakinktus), vietoj troso - pavadis su pritvirtinta guma(...), o guma prie paprasto diržo mano kelnėse... lotuliukas.gif
kadangi miškas mum panosėj, netrūksta nei normalių keliukų, nei extremalių takelių.
grįžom abu pilni laimės ir su tam tikrom išvadom: treniruotis, treniruotis ir dar kartą treniruotis lotuliukas.gif
deja šaltu sezonu šeimininkė aptingsta sportuoti blush2.gif , užtat šuo bėga nekreipdamas dėmesio į lojančius už tvorų šunis thumbup.gif
Atsakyti
Arnoldo prašymu cituoju;
DĖMESIO daugumos pageidavimu treniruotė šeštadienį t.y.21 d. įvyks 13.30 val.Renkamės 13.val .
Atvažiuoja svečių iš Klaipėdos todėl šį kartą vėl renkamės prie Kauno marių apie 20 km. nuo Kauno posūkis-"Grabuciškės,Kauno marios 1 km."važiuojantiems iš Vilniaus tokia pati nuoroda apie 81 km.Smulkiau vieta buvo aprašyta prieš vasario 7 d. treniruotę.Prašome informaciją perduoti draugams,kituose forumuose ir "visagalėse interneto platybėse".Turintys atsivežkite slides.
pagarbiai Arnoldas
p.s. brangieji vakar pamečiau ,ar pavogė telefoną todėl jaučiuosi "visiškas tundra",kam netingu
parašykite į akela@epastas.lt savo tel. numerius su savo ir šuns vardu,atleiskite gal nelabai korektiška tačiau taip lengviau prisiminti žmones...
Atsakyti
Dėmesio!!! Paskutinį kartą šią žiemą kviečiame visus jau dalyvavusius ir
dar vis,vis,vis NE palikti rogių ir šunų pėdsakus vaizdingame Neries
regioniniame parke. Treniruotė numatoma šeštadienį VASARIO 28 d. 10.30
val. Renkamės pravažiavę Panerius ,pamiškėje prie pirmos pavėsinės ,t.y.
toje pačioje vietoje ,kaip ir vasario 1.d.Dalyvauti žada Vilniaus "Vingio
chuliganai",Švenčionių raj. "Rogininko-Vadimo baltukai",Kauno "Panemunės
siaubai", tikimės ir "Žalgirio senjorai bei kadetai".SPECIALI INFORMACIJA
NAUJOKAMS; SKIRTINGAI NEGU KITAIS GYVENIMO ATVEJAIS PIRMĄ KARTĄ TIKRAI
NESKAUDĖS!!!Prašome apie savo ketinimus dalyvauti pranešti
akela@epastas.lt,kad nereikėtų ne kuriems "pacientams" važiuoti be
reikalo...
pagarbiai Arnoldas
Atsakyti
O ar galima atvažiuoti žiūrovams, jei pavyktų su laiku, tiesiog paspoksoti? 4u.gif Ir jei taip, tai gal parašykite tikslią vietą kur viskas vyks?
Atsakyti
Žinoma,kad galima.
Reikia važiuoti iki Vievio pradžios,sukti į dešinę,kai privažiuojat ženklą (Maišiagala,Kernavė).Tada T formos sankryžoje į kairę ir visą laiką tiesiai iki kol dešinėje privažiuosit ženklą į Panerius.Tada visą laiką tiesiai,pravažiuosit Panerius ir prasideda žvyrkelis palei mišką,tada važiuojate tol kol pamatote daug mašinų su šunimis. smile.gif
Atsakyti
Dėmesio visus ,ne tik "Kaziukus" kviečiame į bendrą treniruotę.Ieškodami
naujų "viečikių" renkamės sekmadienį 8 d. 10,30val. tarp Elektrėnų ir
Žiežmarių.Važiuojant nuo Vilniaus už Elektrėnų nuoroda -"Bačkonys" į
dešinę pusę,tačiau tik pasukę nevažiuojame į Bačkonis , o sukame
dešiniau į šalia miško einantį keliuką, važiuojame toliau kol ir dešinėje
pusėje pasirodo miškas.iš Kauno sukame į dešinę - Bačkonys bet laikomės
kairiau ,kol 'pralendame" po autostrada kaip vėl grįžti į Kauną,tik
nevažiuojame į autostradą ,o sukame kairiau į jau minėtą kelią.Žodžiu
vilniečiai turi išlikti dešinėje autostrados pusėje ,o kauniečiai
"atsidurti'kairėje, t.y. priešingoje nei "Bačkonys". Kas "turi ragus"[ant
automobilio aišku...],ir
> dviračius,jei atsivežtumėte- nepamaišytų,paspirtukas ir triračiai bus.
Dalyvausiančius [dėl tų pačių priežasčių...} prašome pranešti
akela@epastas.lt pagarbiai Arnas

Atsakyti
Tai kū - vieteliaujat šiandien?
Sėdžiu.
Laukiu pasakojimo.
user posted image
Atsakyti
Rytoj, rytoj.
Aš irgi buvau apsigavus - gerai, kad pasižiūrėjau dar kartą.
Atsakyti
Aš vos nesupanikavau po VAri žinutės, iškart kalendoriaus ieškoti puoliau lotuliukas.gif VAri nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai reišk ilgai dar man user posted image ir laukt user posted image

Pati pasimalamutinau ir kitus pamalamutinau
user posted image
Atsakyti
Atrodo pirma patenkinsiu VAri smalsumą tongue.gif palyginti su ankstesnėm treniruotėm, kur dalyvavom, tai mažokai buvo šunių. Šiaip vis sielojosi Arnas, kad paėmė triratį ir paspirtuką, nes jo nuomone dar gerai būtų rogės(visgi miške sniego daugiau), bet ir taip gerai šuniai gavo palakstyt. Iš tų kur pažinau, tai: Kira išvis gerulė, jau nebebijo, kad šeimininkė pradings - su Apačiu atrodo jai visai patiko bėgt thumbup.gif Cypa kolkas prisibijo kinkymo su kitais šuniais, bet su paspirtuku pažanga biggrin.gif Dėl kitų nekomentuosiu, nelabai pažįstu. O aš susipažinau su triračiu ir man tas padaras kolkas visiškai nevaldomas lotuliukas.gif po kelių bandymų nusiridenau į griovį pailsėti(kartu su triračiu) blush2.gif lotuliukas.gif
Na treniruotę pagadino slydus kelias, šiek tiek purvo ir grimstantys į sniegą ratai(pavasaris kaip ne kaip), tačiau kaip visad medalis Arnui first.gif , šunys miega(spėju ne mano vienintelis) patenkinti, šeimininkai gali didžiuotis savim, kad pliurzos neišsigando ir vis skatino ir palaikė savo vaikus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip taip, Kira jau lekia assa.gif. Nors pradžioj Arnas dar pravaikė šeimininkę karsta.gif.
Pradžioj išvis nedaug šunų tebuvo - ir tik Arno merginos iš rimtai dirbančių. Po to šiek tiek padaugėjo rimtų bėgikų.
Ir tikrai rogės būtų buvusios geriau - aš nesiryžau ant triračio lipt, o paspirtukas išvis ekstrymas atrodė (buvom vieną vyruką užkėlusios - nesidžiaugė).
Na bet diena tikrai vykusi (nors Editos posūkis į krūmus kraupokai atrodė) ir mes labai dėkingos Arnui 4u.gif.
Atsakyti