
Kiauliena su obuoliais. 2-3 svogūnai, 5 šaukštai sojų padažo, 4 lauro lapeliai, 3 nelabai saldūs obuoliai, 3 skiltelės česnako, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas cukraus, 800 g neriebios kiaulienos, druskos, pipirų. Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais, sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką, užpilti sojų padažu ir aliejumi, įdėti lauro lapelių, cukrų, druską ir pipirus. Palikti 10 min. marinuotis. Supjaustyti obuolius (išvalytus nuo sėklų) į 8 dalis. Sudėti mėsą į kepimo skardą, supilti marinatą, ant viršaus sudėkite obuolius. Kepti orkaitėje (apie 45 min.). Apsivalgymas garantuotas


Sprandinės suktinukai. Mėsytę gerai išmušiau, pamarinavau, vidinę pusę aptepliojau garstyčiom. Įdaras: keptos morkytės su svogūnu, fermentinis, juostelėmis pjaustytas marinuotas agurkas. Susukau ir susmaigsčiau pagaliukais. Aptepiau marinatu: sojos padažas, medus, citrinos sultys ir kepiau orkaitėje. Šalia troškintos šparaginės su džiūvėsėliais (tik vaizdelis nekoks), salotos: kopūstas ir morka (dariau iš viso kopūsto ilgesniam vartojimui).

Antidietiniai pietūs. Kugelinską užplikinau virintu pienu, įdėjau daug keptų svogūnų, pora šaukštų majonezo, o kiaušų pamiršau, bet ir be jų buvo liuks.

Dietiniai pietūs. Garuose troškinti grikiai su krūtinėlė, morkytėmis bei svogūniuku, truputis sviesto.

Pagerinti šaltibarščiai. Naminis rūgpienis, grietinėlė, burokėliai (marinuoti obuolių sultyse), agurkas, krapai, svogūnų laiškai, kiaušas...
