QUOTE(rimmuske @ 2012 03 21, 21:50)
vaziojam i vitebska,dar biski minske pabunam,siap man viskas ten grazu,ir svaru,jokios siuksles nepamatysit. Pats miestas,aikstes,pernai buvom tai buvo Vitebsko svente,tai buvo paradas,koncertas vaikais is visu mokyklu vaidino,idomu ne tai kaip pas mus kauno diena ir tik pagrindine muge laisvei alejoi,kuri pinigine ziaurei tustina. vasara kaip vaziosim tisim butinai i zoo soda:) man patiko,nezinau gal kad lietuvoi nera to grozio,zmones visi pikti ,drauge buvo vokietijoi,gryzo su ispudziais,kad jai patiko,kita lenkijoi ten sake ir gerai,gal jai daznai vazinesim ir pabuos ta pati salys ir dings tas grozis,susizavejimas:)ir bus nuobodu kaip lietuvoi,bet dabar man baltarusija ir rusija yra tos i kurios noriu vaziot,ir noresiu ilgai:)
As ir esu buvus Vitebske,ir zoosoda aplankem,visai patiko,dar buvom muziejuje,nepamenu kaip vadinasi bet berods Gamtos,ten iskamsu ivairiausiu buvo.taip ju festivaliai labai ispudingai suorganizuoti,vien ko vertas Slavianskij bazar.Siaip tai pas juos tradicija svesti miesto,miesteliu ir net kaimu sventes.Esu buvus vieno miesto ,nelabai didelio ,sventeje,tai renginiai vyksta kokias tris dienas,dalyvauja labai daug atvaziavusiu sveciu,organizuota pas juos del tvarkos tai labai viskas,kadangi didzioji dauguma imoniu sudaro valstybinis sektorius,tai valdzia daro tvarka:)siaip pas juos priimti tie vadinami "subotnikai",tada visi darbuotojai tvarkosi aplinka savo imoniu,kurioje dirba.Dar pas juos kolukiai kiekvienam kaime beveik yra,kaimo zmones beveik visi ten dirba.Mieste tai kitaip siek tiek.
Man ir visai smagu ten apsilankyti,vazinejam daznai,nes giminiu ten turim:)
Jei kada turesit galimybiu,siulau apsilankyti ju kurortiniam miestelyje NARAČ.Mes ten kiekvienais metais apsilankom.Labai grazus ir svarus ezeras,kaip jura atrodo,vasara daug pramogu vaikams,ivairus atrakcionai,pasivazinejimai su vandens transporto technika ivairus,labai didelis pliazas,o krantas tai superinis,kaip juroje iejimas,eini eini ir vis dar negilu:)vaikams tai super maudytis.