Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Linita @ 2009 04 16, 18:35)
Ku ku,
svirpliukuose konjungtyvitas (lygtai taip rašosi  ax.gif ). Gražina sakė, kad labai užkrečiama. Jei vaikiukai ims akis trinti, o akys traiškanoti - žinokit yra smile.gif

sveiki

ne tik svirpliukuose bet ir boružiukuose,. vakar pasiėmiau su baisiausiom traiškanom. nuvažiavom iškart pas gydytoją išrašė lašiukų, vakar du kartus palašinom, o šiandien kaip ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 04 23, 09:13)
sveiki

ne tik svirpliukuose bet ir boružiukuose,. vakar pasiėmiau su baisiausiom traiškanom. nuvažiavom iškart pas gydytoją išrašė lašiukų, vakar du kartus palašinom, o šiandien kaip ir nieko.

Eik tu, negali buti....

As dar nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 04 23, 10:19)
Eik tu, negali buti....

As dar nepastebejau.

gali gali, Onutė sakė, kad atsikėlė po pietų miego ir pradėjo traiškanoti. maniškis turbūt pirmasis iš boružiukų kuris pasigavo. ką tik su auklėtoja šnekėjau, sakė, kad nėra traiškanyčių (jau ryte visai kitaip atrodė nei iš vakaro), kaip gydytoja , sakė jei pačiu laiku, tai 1-2 d. ir baigta. o užvakar kaip dabar prisimenu, tai jis trynė akytes, aš galvojau gal kas pakliuvo į akytes, o pasirodo, kad konjugtyvitas.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 04 23, 11:19)
Eik tu, negali buti....

As dar nepastebejau.

tai dar gali islysti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Linita @ 2009 04 23, 09:45)
Mums liepė lašint dar dvi dienas po pūliavimo pasibaigimo. Pūliuoja apie dvi dienas tokia liga, tai išeina keturias dienas lašinti smile.gif

aciu dievui, kad dar taip trumpai tesiasi sitoji liga mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 04 23, 10:13)
sveiki

mes kelias dienas ėjom po pertraukos, o šian vėl sloga doh.gif
boružiukuose keli vaikai buvo su sloga, mačiau
na va ir mes jau vėl ją turim, nevedžiau, kol yra su kuom palikti, bet kaip kitus veda su sloga? paskui ir kosulys prasidės, ir visa kita doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 04 23, 11:14)
gali gali, Onutė sakė, kad atsikėlė po pietų miego ir pradėjo traiškanoti. maniškis turbūt pirmasis iš boružiukų kuris pasigavo. ką tik su auklėtoja šnekėjau, sakė, kad nėra traiškanyčių (jau ryte visai kitaip atrodė nei iš vakaro), kaip gydytoja , sakė jei pačiu laiku, tai 1-2 d. ir baigta. o užvakar kaip dabar prisimenu, tai jis trynė akytes, aš galvojau gal kas pakliuvo į akytes, o pasirodo, kad konjugtyvitas.

vargšiukas
Atsakyti
vargšiukas
[/quote]
nėra taip baisu kaip atrodo.
Atsakyti
sveiki,

na, kaip išgijote?

įdomu, mamos dienos proga vyks kas nors darželyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 04 27, 13:51)
sveiki,

na, kaip išgijote?

įdomu, mamos dienos proga vyks kas nors darželyje g.gif

La,

jau pasveikom. Tik išsikamavo vaikas, mažai valgė, šiandien dar nevedėm. Ryt jau vesim.
Dėl mamos dienos ir man įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 04 27, 15:17)
La,

jau pasveikom. Tik išsikamavo vaikas, mažai valgė, šiandien dar nevedėm. Ryt jau vesim.

thumbup.gif
maniškė dar kosti, gal trečiadienį pasirodysim ax.gif
Atsakyti

[/quote]

o tai cia del akiu taip blogai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 04 28, 11:21)
o tai cia del akiu taip blogai buvo?

Aha, šlykščiai buvo. Labai užtino, vaistų įlašint nesidavė niekaip tai lašinom taip per prievarta, kad balsas nuo rėkimo užkimo. Trynė tas akis pastoviai. Valgyt gal dėl to gal ne dėl to metė, liūdna tokia visa, pikta...
Atsakyti
Mes irgi sergam. Per nakti angina sad.gif. Tai nezinau kada ateisim...

O del slogos -Monrute -tai kai nebus su kuo palikti, vesi ir tu su sloga. O ka daryt....
Atsakyti