Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

sveikos,

su praėjusia mamų švente 4u.gif

QUOTE(Muse @ 2009 04 29, 13:44)
Mes irgi sergam. Per nakti angina sad.gif. Tai nezinau kada ateisim...

O del slogos -Monrute -tai kai nebus su kuo palikti, vesi ir tu su sloga. O ka daryt....

matai kas yra, vesi su sloga, vaikas po dviejų dienų ims kosėti, paskui tempa, paskui neduok dieve plaučių uždegimas
tai geriau slogą išsigydyti? negu paskui vaikas dvi savaites sirgs juodai?

nes db kiti vaikai ištisai gauna šviežią virusą, nes kai jau liga įsibėgėjus, virusai nebeskleidžiami, tai jei vedi jau tokį pusiau pasveikusį, tik vaikui rizika atkristi.....
mes antrą kartą pasigaunam slogą, kai iki darželio sloga sirgo vos du kartus per tuos 1,5 metukų
nes vis kas nors sloguoja

dėl palikimo, tikrai suprantu, kad jei nėra palikti su kuom, vedi ir viskas
o kas tada bus su vaiku, kai vaikas po slogos susirgs rimtai? ...su aukšta temperatūra?
Atsakyti
Sveikos,
tai mamyčių šventė kaip supratau vistik bus, tik vėliau- 21 dieną.... Aš kai pati retai dabar einu ten, o MB nieko neminėjo, tai galvojau kad nebebus, bet pasirodo jie ten ruošiasi, mokosi ir šventė bus smile.gif
ai, Monrute, teoriškai taip teisingai, rašai, bet praktiškai ne visada taip būna ir išeina... o veda su sloga kitus vaikučius ir ves, ir jei tu nevesi, kiti atves ir taviškį užkrės... ir teisybės čia nerasi....
aš saviškę irgi kosinčią išleidau šiandien, jau norėjau neleist (nes šiuo metu turiu tokią galimybę, anksčiau neturėjau, tai būčiau leidus), bet auklėtoja vakar prašė kad atvestume, sakė ruošiasi jie tai šventei, mokosi, tai gerai būtų kad dalyvautų ir neatsiliktų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiidulle: 05 gegužės 2009 - 14:40
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 05, 15:33)
ai, Monrute, teoriškai taip teisingai, rašai, bet praktiškai ne visada taip būna ir išeina... o veda su sloga kitus vaikučius ir ves, ir jei tu nevesi, kiti atves ir taviškį užkrės... ir teisybės čia nerasi....
aš saviškę irgi kosinčią išleidau šiandien, jau norėjau neleist (nes šiuo metu turiu tokią galimybę, anksčiau neturėjau, tai būčiau leidus), bet auklėtoja vakar prašė kad atvestume, sakė ruošiasi jie tai šventei, mokosi, tai gerai būtų kad dalyvautų ir neatsiliktų...

taip tas tiesa, tik žinai, grandininė reakcija atvedamas vienas, serga daugiau nei vienas, o jei tas vienas sirgtų namie, gal kiti nesusirgtų..... g.gif tik samprotauju
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 05, 17:17)
taip tas tiesa, tik žinai, grandininė reakcija atvedamas vienas, serga daugiau nei vienas, o jei tas vienas sirgtų namie, gal kiti nesusirgtų..... g.gif tik samprotauju

Na kaip sakiau, teoriškai taip. Bet praktiškai taip nebus. Mes lankom nuo metukų, tai vasarą bus du metai kai lankom darželį. Pirmus metus lopšelį, tikrai vedė sergančius tėvai, ir vaistų atnešdavo kad auklėtojos sugirdytų, mūsų vaikas sirgo vieną kartą, ėmiau biuletenį, sirgom namie, nors grupėj pastoviai sergančių buvo. Šiemet einam į darželį, kolkas dar nesirgo, nors sloguojančių ir kosinčių taip pat ateina, na neaišku kaip bus dabar, nes pradėjo kosėt, ar sirgs ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 05, 17:27)
Na kaip sakiau, teoriškai taip. Bet praktiškai taip nebus. Mes lankom nuo metukų, tai vasarą bus du metai kai lankom darželį. Pirmus metus lopšelį, tikrai vedė sergančius tėvai, ir vaistų atnešdavo kad auklėtojos sugirdytų, mūsų vaikas sirgo vieną kartą, ėmiau biuletenį, sirgom namie, nors grupėj pastoviai sergančių buvo. Šiemet einam į darželį, kolkas dar nesirgo, nors sloguojančių ir kosinčių taip pat ateina, na neaišku kaip bus dabar, nes pradėjo kosėt, ar sirgs ar ne.

tai taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 05, 16:33)
Sveikos,
tai mamyčių šventė kaip supratau vistik bus, tik vėliau- 21 dieną.... Aš kai pati retai dabar einu ten, o MB nieko neminėjo, tai galvojau kad nebebus, bet pasirodo jie ten ruošiasi, mokosi ir šventė bus smile.gif

nu va, o maniskei angina - tai speju sventej nedalyvaus arba jei ir dalyvaus nieko nemokes verysad.gif
man programele namie rodo: "mama ryto laseli mana , paukscio giesmele, mano didele didele meile tau... ':lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 05 05, 18:33)
nu va, o maniskei angina - tai speju sventej nedalyvaus arba jei ir dalyvaus nieko nemokes verysad.gif
man programele namie rodo: "mama ryto laseli mana , paukscio giesmele, mano didele didele meile tau... ':lotuliukas:

kaip gražu wub.gif
Atsakyti
O Ziuziu kaip faina... Musiske tai tyli, kiek klausiu kokias naujas daineles mokos, nieko nesako ir nedainuoja...
Atsakyti
Sh.... Tik pasveikom ir va.... pasigavom slogą ir pakosėja. sad.gif Načiort
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 05 05, 18:33)
mama ryto laseli mana , paukscio giesmele, mano didele didele meile tau...

vakar išprašiau, padainavo vieną kartą apie lašelį, sakau dar padainuok, sako: '' užteks jau tau...'' doh.gif

QUOTE(Linita @ 2009 05 05, 20:38)
Sh.... Tik pasveikom ir va.... pasigavom slogą ir pakosėja. sad.gif Načiort

gal praeis greit... mūsiškė irgi pakosėjo, bet vat vakar vakare jau beveik ne, naktį irgi nekosėjo, ryte taip pat... bet pas mus oras vėsesnis ir naktį miegam atsidarę langą, tai geriau... o vat kažkaip daržely tas oras pradeda dirgint truputį... bet jau tikiuos kad viskas bus OK.
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 05, 16:27)
Na kaip sakiau, teoriškai taip. Bet praktiškai taip nebus. Mes lankom nuo metukų, tai vasarą bus du metai kai lankom darželį. Pirmus metus lopšelį, tikrai vedė sergančius tėvai, ir vaistų atnešdavo kad auklėtojos sugirdytų,

nu jau nesamonė doh.gif Auklėtoja turėtų sergančių nepriimti,o tėvams kurie atveda sergantį iškviesti ir greitąją ir vaikų teisių apsaugos tarnybą. laba diena nei savo nei kitais vaikais nesirūpina g.gif Manau, apie tai turėtu būti rimtai pasišnekėta per tėvų susirinkimą.
Alia ką aš čia paistalioju, juk mes į šį lopšelį eisim dar tik po metų blush2.gif Profilaktiškai pratinuosi prie forumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 06, 06:53)
gal praeis greit... mūsiškė irgi pakosėjo, bet vat vakar vakare jau beveik ne, naktį irgi nekosėjo, ryte taip pat... bet pas mus oras vėsesnis ir naktį miegam atsidarę langą, tai geriau... o vat kažkaip daržely tas oras pradeda dirgint truputį... bet jau tikiuos kad viskas bus OK.

Nu va, pasiemiau vaiką lauke ląkstančią su močiute tai buvo snarglina, daviau vaistų, viskas čiki. Palikau ryte miegančią, tai vyras sakė normaliai šiandien. Ir naktį viskas super. Tos ligos ne ligos kažkokios...

QUOTE(Loxxy @ 2009 05 06, 13:05)
nu jau nesamonė  doh.gif Auklėtoja turėtų sergančių nepriimti,o tėvams kurie atveda sergantį iškviesti ir greitąją ir vaikų teisių apsaugos tarnybą. laba diena nei savo nei kitais vaikais nesirūpina  g.gif Manau, apie tai turėtu būti rimtai pasišnekėta per tėvų susirinkimą.
Alia ką aš čia paistalioju, juk mes į šį lopšelį eisim dar tik po metų  blush2.gif Profilaktiškai pratinuosi prie forumo  4u.gif

Na taip manau nebus niekada. Su rimtom ligom ir stipriais kosuliais gi ir neveda, o dėl slogos... tas pats kaip į darbą neiti dėl snarglio, nelabai pavyksta. Ir pas daktarę biuletenio imti neisi dėl slogos ir darbo nelabai gali praleidinėt dažnai. doh.gif Ech... darželis yra darželis. Aišku ir sloga slogai nelygu
Atsakyti