Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 10:09)
paskaičiau apie sujungtas grupes
oi, gerai lopšeliukų dar nejungia blink.gif

Sveikos mamytes,

mano sunelis irgi pradejo lankyti si darzeli, Boruziuku grupe. Gal yra mamyciu is sios grupes?
Mes kol kas tik pratinames dar, vaikui patinka, neverke ne karto paliktas, tfu tfu tfu - viskas kol kas gerai.
Tikiuosi, kad ir toliau taip pat bus
Atsakyti
vis karts nuo karto uzeinu cia, bet ziuriu, kad mazai kas lankosi mirksiukas.gif Matosi, kad VASARA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2009 06 26, 12:32)
Sveikos mamytes,

mano sunelis irgi pradejo lankyti si darzeli, Boruziuku grupe. Gal yra mamyciu is sios grupes?
Mes kol kas tik pratinames dar, vaikui patinka, neverke ne karto paliktas, tfu tfu tfu - viskas kol kas gerai.
Tikiuosi, kad ir toliau taip pat bus

mano dukra eina
ir ko gero jūsiškį pastebėjau, kad yra naujas berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, Mamytės smile.gif
atsikraustėme gyventi priešais šį darželį, todėl norėčiau paklausti, gal žinot, ar yra laisvų vietelių priešmokyklinėje grupėje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 07 03, 12:42)
vis karts nuo karto uzeinu cia, bet ziuriu, kad mazai kas lankosi mirksiukas.gif  Matosi, kad VASARA lotuliukas.gif

aha smile.gif anadien buvau užvažiavus su vaikais į darželį (vis dar keista sakyt daugiskaita smile.gif), tai iš mūsų grupės tik trys vaikiukai buvo, visi kiti atostogauja smile.gif nors toj sujungtoj grupėj sakė apir septyniolika vaikų, ta kaip ir puse bėdos, bet mes dar bandysim iki rugsėjo neit, nors Gabrielė jau lyg ir norėtų... Tada taip apsidzžiaugė Žygį pamačius smile.gif
sakau jau gal reikia mažiuką užrašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 07 12, 17:09)
aha smile.gif anadien buvau užvažiavus su vaikais į darželį (vis dar keista sakyt daugiskaita smile.gif), tai iš mūsų grupės tik trys vaikiukai buvo, visi kiti atostogauja smile.gif nors toj sujungtoj grupėj sakė apir septyniolika vaikų, ta kaip ir puse bėdos, bet mes dar bandysim iki rugsėjo neit, nors Gabrielė jau lyg ir norėtų... Tada taip apsidzžiaugė Žygį pamačius smile.gif
sakau jau gal reikia mažiuką užrašyt  biggrin.gif

Laba,
na toj sujungtoj grupėj lyg ir nieko, bet maniškė kasdien sako, kad jau nori į savo grupę. Nieko, tuoj mums atostogos, o po atostogų jau ne už ilgo ir ilgai lauktas sugrįžimas į svirpliukus smile.gif
O kaip tau sekasi su "daugiskaita" biggrin.gif ? Viską spėji? Kaip Gabrielė į brolį reaguoja? Maniškė vis aiškina, kad mes atseit susitarėm, kad turėsim sesę lotuliukas.gif tai vis barasi, ko pas mane pilve dar nieko nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkodel merginas ant sesiu patrauke lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sesyte ar broliukas netinka niekaip...jau va ir vardas isrinktas:)

Žodžiu Linita, belieka mums tik išvadas daryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 07 27, 12:04)
kazkodel merginas ant sesiu patrauke  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sesyte ar broliukas netinka niekaip...jau va ir vardas isrinktas:)

Žodžiu Linita, belieka mums tik išvadas daryt  tongue.gif

Neaaaa....mano išvada viena...kol kas nenoriu blush2.gif
tik kaip vaikui paaiškint? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gabriele broli labai myli, vis glosto, buciuoja, bando panesiot blink.gif , zodz, reikia saugot nuo jos meiles... smile.gif Demesio reik abiem daug ir abiem vienu metu doh.gif, tai nors persiplesk kai abu rekia... O siaip atostogaujam, buvom prie juros, dabar kaime, bet dar karta prie juros varysim smile.gif tai bent jau jus Ziuziu vaiko klausykit wink.gif formuosim nauja lopselio grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jau tikslei lotuliukas.gif

jau visiems pasakas seka, kaip pilvuke sese gyvena ir spardosi thumbup.gif thumbup.gif
zodziu reiks susimastyt nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

mamytės, jau jaučiasi, kad atostogos į pabaigą
Boružiukų grupėje vaikučių vis daugiau ax.gif
Atsakyti
mamytės,

kaip pažymite gimtadienius grupėje?
Atsakyti