Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Linita @ 2009 05 10, 20:28)
Net nežinau ar darželio ar ir lopšelio. Pas mus mačiau skelbimas, o kaip pas kitus neaišku.

mačiau ir pas mus yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 10, 20:23)
Mes irgi siaip ne taip padarem smile.gif bet Gabrieles ten darbo daugiau nei mano, nes ji viska geriau zino kaip reikia daryt smile.gif

Pas mus atvirkščiai smile.gif Aš turėjau piešti, ji spalvino, vėliau ir tai metė. Gavosi toks neišbaigtas biggrin.gif
Atsakyti
Tuk Tuk kur viso dingot? ax.gif
gal jau atostogaujat ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 05 29, 15:35)
Tuk Tuk kur viso dingot? ax.gif
gal jau atostogaujat ? 4u.gif

labi,

mes jau grįžom iš atostogų, ryt darbai ir darželis mirksiukas.gif
Atsakyti
O jeeeee. Vasara atėjo ir prasidėjo.... smile.gif

Šakės biški, nu bet kaip nors. Toj sujungtoj grupėj bus nuo 20 iki 30 vaikų pastoviai. Visokiausio amžiaus, ir mūsų mažyliai ir šešemečiai. Vaikai kaip minimum iš trijų grupių. Spintelių neužtenka, dviem vaikams tenka viena. Ziuziu nenustebk kai ateisi vaiko pasiimt spintelėj radusi mano mažės daikčiukus, mus kartu sukraustė. smile.gif Tikiuosi lovų užtkeks, nereiks po du guldyt biggrin.gif Ir įtariu nieks į kiemą labai nenorės tokios šaikos vedžioti...

Bet išgyvensim kaip nors... tik auklėtojoms tai nepavydžiu....
Atsakyti
ojej Linita... aš saviškės šiandien neleidau, na lyg pakosi, nors ir neatrodo kad rimta... Šiaip planavau dar iki gimdymo leist, nes kažkaip sunku jau man jos aktyvumą atlaikyt... blush2.gif o paskui jau mėnesį nevest, kai visi namie būsim... nu bet paskaičius pradedu galvot, gal jau nebevest...
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 06 01, 08:40)
ojej Linita... aš saviškės šiandien neleidau, na lyg pakosi, nors ir neatrodo kad rimta... Šiaip planavau dar iki gimdymo leist, nes kažkaip sunku jau man jos aktyvumą atlaikyt...  blush2.gif  o paskui jau mėnesį nevest, kai visi namie būsim... nu bet paskaičius pradedu galvot, gal jau nebevest...

Na gal nebus labai baisu. Be to visokia patirtis gerai. Aš saviškę nuteikiau, kad bus labai įdomu, nauja viskas, nauji žaislai, nauji draugai. Tik niekaip nenorėjo patikėt, kad bus naujų aklėtojų, sakė "bus Žydrutė, Gražina serga" biggrin.gif. Reiks žiūrėt kaip ten seksis, kokia pirma reakcija vaiko bus....
Atsakyti
sokas ir vaikams ir aukletojai:) juk visi nepriprate prie tokios kruvos:)
na kaip nors gal smile.gif
tik va kazi kas bus kai ateis kita aukletoja nepazistama, va tada ziuresim kokios reakcijos...

Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 06 01, 11:03)
sokas ir vaikams ir aukletojai:) juk visi nepriprate prie tokios kruvos:)
na kaip nors gal smile.gif
tik va kazi kas bus kai ateis kita aukletoja nepazistama, va tada ziuresim kokios reakcijos...

Na ką, šiandien pamatėm blink.gif Kai kurių reakcijos ne kokios. Aš saviškę visą vakarą ruošiau tai normaliai, bet kiti ašarų neišvengė. Dar ta mama ryte priekaištavusi dėl visko vaikus pagąsdino (bent maniškę). Aš irgi neprotinga moteris išėjusi iš grupės Domanto mamai pasakiau, kad neskubėtų eit, nes Dovydukas verkia. Tai Domantą išgąsdinau ir tas pravirko sad.gif Ech...blondinė.
Atsakyti
Sveikos,
na kaip situacija? Kiek lankančių?
Mes tai tyrimus pasidarėm, tai mūsų kosulys alerginis ir neužkrečiamas, todėl ir vaistai nuo kosulio kaip peršalimo nepadeda, dabar geriam nuo alergijos... Nes daugiau dirgina daugiau kosi, mažiau- mažiau....
Galvoju gal kitą sav dar leist ją į daržą.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 06 05, 14:12)
Sveikos,
na kaip situacija? Kiek lankančių?
Mes tai tyrimus pasidarėm, tai mūsų kosulys alerginis ir neužkrečiamas, todėl ir vaistai nuo kosulio kaip peršalimo nepadeda, dabar geriam nuo alergijos... Nes daugiau dirgina daugiau kosi, mažiau- mažiau....
Galvoju gal kitą sav dar leist ją į daržą....  g.gif

Na tai keliaukit į daržiuką tada. Viskas bus normaliai. Paskutines dvi dienas vietoj auklėtojos buvo muzikos mokytoja Jovita. Vaikai apsidžiaugė, tik aš nesupratau ar čia dabar visą vasarą taip bus ar dar kažkokia nauja ateis. Šiaip vaikam įdomi patirtis, Austėja pasakojo kaip kažkokiai mergaitei dantis iškrito tai įspūdžių buvo smile.gif Ir sužinojo, kad kai užaugs ir jai iškris smile.gif Tik va nežinau ar čia sutapimas ar kaip, bet namo parsinešė bjaurių žodžių keletą smile.gif Šįryt vietoj "labas rytas" seneliui pasakė "eik tu ši..." blink.gif Gal ir kur kitur pasigavo tokių perliukų
Atsakyti
sveikos,

paskaičiau apie sujungtas grupes
oi, gerai lopšeliukų dar nejungia blink.gif
Atsakyti