Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Ziuziu @ 2009 10 27, 17:22)
Kazi jums nebus kaip mums: sutvarkysit grupe pavasariop ir iskels i kita, nes gal busit jau darzelinukai, o ne lopselinukai  tongue.gif

na dar šnekėsim...gal visgi apsisuktume iki vasaros g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 10 27, 16:35)
Mes susirgom sad.gif pasiimė šiandien MB vaiką su 39,1 sad.gif nuvežė tiesiai į polikliniką, sakė plaučiai švarūs, gerklė neraudona, tai virusas...

Vaidule kad užsislaptinus smile.gif Mes irgi ligoniaujam. Šnekėjau su Gražina šiandien telefonu tai sakė nemažai vaikiukų su vidurių bėdom kamuojasi. Na maniškei viduriai lyg tvarkoj, kosėja tik bjauriai, bet irgi plaučiai, gerklė viskas tvarkoj. Kaip Gražina sakė "tik spėjau pagirt, kad vaikiukai neserga" smile.gif . Drugelių grupėj sakė kažkas ir ligoninėj pagulėjo...
Atsakyti
Linita, VŽ, sveikatytes 4u.gif

mes jau namuciuos atsedejom, irgi kosulys buvo bjaurus, bet gyd sake cia toks virusas, slogos sekreto labai daug renkas gerklej.
isleidom maziu vel i darza, tikiuosi nepasigaus roto, nes girdejau, kad dabar jo metas, tai gal ir darzelius jau pasieke... doh.gif

jo, mes pries tai jau sirgom, o kai grizom Grazina sake, na va, pagaliau grizta grupe, nes vienu metu buvo 6 vaikai tik doh.gif bet kad iskritom vel nespeje net dorai palankyt...
Atsakyti
Nu žinokit tempa nukrito, laksto, žaidžia, kaip sveika ir pati sako, kad pasveiko jau... Nu taip buvo isgazdinus, kai grizo, sako: ''mama, mane liga pagriebe'' ir tokia liudna, galva nuleidus... I darza dar sia savaite neisim, nu bet dabar jau nei tempos, nei jokiu kitu pozymiu nebera...
Atsakyti
Linita, o jus drugeliuose irgi?

Siaucia entero virusas, gali vemti, viduriuoti, o gali tik tempa buti nuo nieko. Gydymo kaip ir nera, vanduo ir gerosios bakterijos.
Atsakyti
Nea, Linita su mumis Svirpliukuose. Mūsiškė tai nevemia, neviduriuoja, tik kad tempa va pakilus buvo, dar vakar vakare pakilo, o šandien tai kolkas nėr.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 28, 12:13)

Siaucia entero virusas, gali vemti, viduriuoti, o gali tik tempa buti nuo nieko. Gydymo kaip ir nera, vanduo ir gerosios bakterijos.

ojoj. maniškis jau sirgo kažkuriais dviem entero virusais, tai tiap tikiuosi, kad jei pasigaus, tai kokią lengvesnę formą unsure.gif su jo žarnynu galim liūdnai praviduriuot kelis mėn ir taip doh.gif doh.gif kita vertus darželis ne darželis, jsi man dar daugiau sirgo be daržo, tai ko aš čia iš anksto panikuoju ax.gif
Atsakyti
ale kaip vaikučiai serga verysad.gif maniškė jau sveika, bet eisim tik pirmadienį....
Atsakyti
pas mus tai visas darbas vemia ir vid... blink.gif
aisku ir as tame tarpe ax.gif

kas cia darosi, net baisu...kaip pats sergi dar nieko, bet kai vaikas jau baisu...

na sveikatytes Jums ir mums visiems tongue.gif
Atsakyti
Mums tai yra teke guleti ligoninej Santariskese seniau. Zinokit sutikau labai keista bjauria taciau labai protinga gydytoja. Ji man aplamai daug papasakojo apie vaiku ligas pavojus ju ir tttt. Siaip pati gydytoja yra grynai vaiku infekcioniste, ir patirtis didele virs 25 metai ir ne poliklinikoj, o ligoninej, todel man jos zodzizi liko autoturentingi ir reiksmingi. Ir ka ji kalbejo apie darzelius. Sako visu pirma kad pats nesvariausias daiktas ne grindys, ne zaislai ar langai su palangem, taciau rankenos, o paklauskit sako seimininkuciu kas jas valo ir ar daznai. Jos yra mikrobu lizdai. Toliau sako kai leidau vaikucius i darzeli per susirinkima visiems tevams rekomendavau profilaktiskai sugerti ten kazkokiu vaistu (na vaikuciam) nuo infekciju ir kirmeliuku tai darydavom rudeni ir pavasari kai tokiu ligu didziausias pavojus, bet sako efktyviausia budavo kai visi tai padare labai pasitvirtino su sirgimais, bent jau infekcinio pobudzio virusais. Ir sako be abejo saltuoju sezonu kazkoki Ruti..nu neatsiminsiu kazkas panasaus i imuniteto stiprinima ji ta turejo omeni. Mes geriam Daktara Taisa, bet abejoju as jo gerumu, nes kazkaip gal sutapimas kad kai jo geria tai prasciau valgo.
Papildyta:
Beje ryt Boružiukuose bus isvis nauja auklyte...
Onute dirba 9
Vida 6
o sita naujoji 3 d.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 28, 11:13)

Puoliau rašyt, bet žiūriu jau už mane atsakė smile.gif Nea, mes svirpliukuose, apie drugelius mūsų Gražina pasakojo.
P.S. Muse, ar taviškius šiandien ermitaže mačiau?

QUOTE(VŽ @ 2009 10 28, 12:06)
Nea, Linita su mumis Svirpliukuose. Mūsiškė tai nevemia, neviduriuoja, tik kad tempa va pakilus buvo, dar vakar vakare pakilo, o šandien tai kolkas nėr.

Aš kažkaip supratau, kad Gabrielė vėmė daržiuke. Nu kažką supainiojau gal...

QUOTE(Ziuziu @ 2009 10 28, 15:11)
pas mus tai visas darbas vemia ir vid...  blink.gif
aisku ir as tame tarpe ax.gif

kas cia darosi, net baisu...kaip pats sergi dar nieko, bet kai vaikas jau baisu...

na sveikatytes Jums ir mums visiems  tongue.gif

A vo siaubiakas jei visas darbas iškrito. O Adanyka (Austėja taip Dominyką taria) kaip?
Atsakyti
QUOTE(Mangia @ 2009 10 28, 16:39)

Beje ryt Boružiukuose bus isvis nauja auklyte...
Onute dirba 9
Vida 6
o sita naujoji 3 d.

tai jau kažkokia nauja buvo kartą g.gif
Atsakyti