Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Monrutė @ 2009 10 28, 21:58)
tai jau kažkokia nauja buvo kartą g.gif

As jau dvi maciau... g.gif
Atsakyti
šitas darželis mums po langais yra, bet vedėm į kitą. man nepatiko, kad teritorija kiaurai išilgai pereinama, paaugliai mokyklinukai eina ten parūkyt iš gretimos mokyklos, be to, mažių ten buvo jų atsivestas šuo užpuolęs. Auklėtojos ir auklytės kai kurios dar iš tų senųjų laikų, kai MB tą daržą lankė, tai jau sakė savo vaiko pas jas neleis. Nors yra viena labai faina jauna auklėtoja, bet pas ją visi ir veržias.
Atsakyti
tai gal isduokit, kas ta gera jauna, ir kas tos blogos senos aukletojos?
Papildyta:
Linita, aha, galejai matyt, vakar su tevu visokias nesamones pirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2009 10 29, 10:47)
šitas darželis mums po langais yra, bet vedėm į kitą. man nepatiko, kad teritorija kiaurai išilgai pereinama, paaugliai mokyklinukai eina ten parūkyt iš gretimos mokyklos, be to, mažių ten buvo jų atsivestas šuo užpuolęs. Auklėtojos ir auklytės kai kurios dar iš tų senųjų laikų, kai MB tą daržą lankė, tai jau sakė savo vaiko pas jas neleis. Nors yra viena labai faina jauna auklėtoja, bet pas ją visi ir veržias.

Man šitas daržas irgi po langais. Ir aš jį taip pat lankiau. Gal net su tavo MB. Bet matyt buvau geresnis vaikas, nes beveik pas visas auklėtojas kurios buvo drasiai leisčiau ir savo vaiką. O dėl paauglių, parodyk darželį kuriame jie nesiburiuoja. g.gif Todėl manau, kad darželio pasirinkimas tai subjetyvus tėvų psichologinis reikalas. Kodėl vyras galvoja, kad kitam darželį kurio auklėtojų jis nepažysta bus geriau? Manau geriau pažystamas blogis, nei dar neatrastas. g.gif O šiaip labai jaunos auklėtojos man susižavėjimo nekelia. schmoll.gif Geriau pagyvenę ir turinčios daug kantrybės mažyliams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2009 10 29, 11:47)

PIlnai sutinku su Mamyte_saule

Mano supratimu: darzelio teritorija turetu buti uzdara erdve ir priklausyti tik darzelio aukletiniams. Pati maciau rukancius pauglius, vaiksciojancius neaiskius asmenis. Daug ka pasako tas faktas- kad net rankines is masinu darzelio kieme vagiamos. Ir nereikia aukstu dvimetriniu tvoru- bent uzraktus sutvarkytu ir skyles tvorose uzlopytu, o patiems maziausimes bent zaidimu zonas kazkokias padarytu, nes dabar vaikai nei kamuoliu negali pazaisti- zole nepjaunama, krumai nekerpami. Smelio dezes galetu buti dengiamos (maciau viename darzeli ). Padarytos kaip durys su vyriais. Kai vaikai nezaidzia -nei kaciukai nepridirba nei paaugliai nuoruku neprimeta. Ir tai nevienadiene investicija, tuo labiau, kad ir ne milijonus kainuoja. Kazkaip keista kad tiek metu si problema nera sprendziama. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asstra: 29 spalio 2009 - 11:24
QUOTE(asstra @ 2009 10 28, 22:48)
As jau dvi maciau... g.gif

įdomu, tai kiek tų auklėtojų bus toj grupėj - 4?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 10 29, 12:42)
įdomu, tai kiek tų auklėtojų bus toj grupėj - 4?

Direktores nera- tai bandysiu nueit siandien pas pavaduotoja, jei rasiu. Paprasysiu darbo grafiko. Bandysim aiskintis, kiek gi ju ten ... g.gif Nes taip negalima- jokios informacijos, personalas keiciasi (padejeja vis nauja kiekviena diena, nes Onute serga).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asstra: 29 spalio 2009 - 11:54
asstra, o kodel jus vedat i si darzeli, jei viskas negerai?

Mano galva, irgi galetu buti geriau, bet pieno upes ten, kur musu nera... Man svarbu aukletojos, o iki siol nei vienai priekaistu neturejau. Taip pat ir direktorei.
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 10 28, 21:56)
Aš kažkaip supratau, kad Gabrielė vėmė daržiuke. Nu kažką supainiojau gal...

Aha, mums auklėtoja sakė, kad ji ir Dovydukas vėmė, bet kadangi tempa buvo 39,1 tai gal nuo tempos? g.gif nes namie nei karto nevėmė.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 29, 13:27)
asstra, o kodel jus vedat i si darzeli, jei viskas negerai?

Mano galva, irgi galetu buti geriau, bet pieno upes ten, kur musu nera... Man svarbu aukletojos, o iki siol nei vienai priekaistu neturejau. Taip pat ir direktorei.

Ar viskas? Juk negali buti viskas gerai - mes ir ne idealios bigsmile.gif Aukletojoms as priekaistu taip pat neturiu- tikrai saunios, o del aplinkos: sutikit- nera idealu!

O kodel vedam? O todel, kad vaiko nera kur deti- buvo vienintelis darzelis, kuriame nebuvo eiliu. O mums priklausantis darzelis vaikucius tik nuo 3 metu priima, bet ir tai neaisku ar papulsim, nes eiles dideles.
Atsakyti
QUOTE(asstra @ 2009 10 29, 12:23)

. Ir nereikia aukstu dvimetriniu tvoru- bent uzraktus sutvarkytu ir skyles tvorose uzlopytu,

na net as ten lengvai perlipciau per tas tvoras, tai manot paaugliams problema ir jie varginasi skyliu ieskot? aisku vartelisu uzdaryt ir uzrakint tai riektu, palikt tik viena iejima, o tai ir siaip kelio trumpinimo tikslais ten vaiskcioja zmoniu. bet tai itariu patys salia gyvenantys teveliai uzprotestuotu, kd jiems aplink darzeli reiks eit.

QUOTE(asstra @ 2009 10 29, 12:53)
Direktores nera- tai bandysiu nueit siandien pas pavaduotoja, jei rasiu. Paprasysiu darbo grafiko. Bandysim aiskintis, kiek gi ju ten ... g.gif  Nes taip negalima- jokios informacijos, personalas keiciasi (padejeja vis nauja kiekviena diena, nes Onute serga).

na, tai ka rasot su boruziukais tai tikrai labai jau keista situacija g.gif pas mus kai viskas ramu ir pastovu, tai net neisivaizuojam, kad kitoj grupej gali buti tokia situacija.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 10 28, 22:56)

A vo siaubiakas jei visas darbas iškrito. O Adanyka (Austėja taip Dominyką taria) kaip?

Anadyka nieko, tfu tfu ...
Atsakyti