Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio.

QUOTE(Linita @ 2009 02 04, 09:50)
Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio. 

kaizkaip jau pas kelis vaikus grupej tie patys ligos pozymiai

Ziuziu, o kaip taviske?
QUOTE(Linita @ 2009 02 04, 08:50)

tokia pati liga užpuolė ir mano Gertrūda

QUOTE(Staigmena @ 2009 02 04, 10:47)
tokia pati liga užpuolė ir mano Gertrūda
beje darželyje dar siaučia roto virusas taip gydytoja sakė 

uoj tik ne tai...

QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 04, 12:40)
Ziuziu, o kaip taviske?
Maniskei temperat. nera, bet tokia visa kazkur giliai kai kvepuoja burzgia ir kaip Linita apie savaja sake girgzda

bet siaip tai linksma, duksta, tik vat kazkaip ruosiuos nuvest pas gydytoja kad plaucius paklausytu, kad paskui neislystu koks bronchitas ar dar blogaiu, kai mes namie tik vakarais gydomes...

O kaip jums sekasi? nejot pas gydytoja?
sveikos,
ai ko gero panasiai, nei serga nei neserga....
tempos nebera, pakosti kartkartem, sloga kazkiek yra...
lipa sienom ir i darzeli nori, praso kad paleisciau....
ai ko gero panasiai, nei serga nei neserga....
tempos nebera, pakosti kartkartem, sloga kazkiek yra...
lipa sienom ir i darzeli nori, praso kad paleisciau....

Na šiandien jau ir aš saviškės nevedžiau, biški pakosėja bjauriai, temperatūra biški virš 37. Šiaip linksma, niekuom nesiskundžia, irgi labai į daržą nori. Bet pabūsim vieną dieną namie, ryt nėra kam su ja būt tai tikriausiai keliausim į darželį, nebent labai pablogėtų. Kažkokia liga ne liga.
Tėveliai, būkite atsargūs ir nepalikinekite daiktu atvirai masinose prie darželio, nes siandien ryte kol viena mama nuvede vaika i grupe (max 5 min) išdauze langa ir pavoge rankinuka

QUOTE(Muse @ 2009 02 06, 11:06)
O geras... As tai visad palikdavau ir rankine, ir telefona gana matomoje vietoje...
Aciu uz info, daugiau taip nedarysiu.
Aciu uz info, daugiau taip nedarysiu.
Aha aš irgi kaskart palikdavau rankinuką. Ant žemės po sėdyne, bet vistiek... šįryt irgi buvau palikusi kai išlipau iš mašinos ir pasakė man, kad išdaužė lagą. Greit išsitraukiau rankinuką iš mašinos.