Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 02 04, 09:50)
Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man  tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio.  blink.gif

kaizkaip jau pas kelis vaikus grupej tie patys ligos pozymiai doh.gif aisku ir maniskei blink.gif
Atsakyti
Ziuziu, o kaip taviske?
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 02 04, 08:50)
Ojojoj, šįryt jau ir maniškė man nepatiko. Neužkimus, bet vieną kartą kostelėjo tai taip bjauriai, iš gerklės toks gergžiantis kosulys. Juokiasi jinai, bet man  tai neramu. Nu lauksim ar skambins iš darželio.  blink.gif

tokia pati liga užpuolė ir mano Gertrūda doh.gif verysad.gif beje darželyje dar siaučia roto virusas taip gydytoja sakė blink.gif
Atsakyti
Oho...
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2009 02 04, 10:47)
tokia pati liga užpuolė ir mano Gertrūda  doh.gif  verysad.gif  beje darželyje dar siaučia roto virusas taip gydytoja sakė  blink.gif

uoj tik ne tai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 04, 12:40)
Ziuziu, o kaip taviske?

Maniskei temperat. nera, bet tokia visa kazkur giliai kai kvepuoja burzgia ir kaip Linita apie savaja sake girgzda ax.gif
bet siaip tai linksma, duksta, tik vat kazkaip ruosiuos nuvest pas gydytoja kad plaucius paklausytu, kad paskui neislystu koks bronchitas ar dar blogaiu, kai mes namie tik vakarais gydomes... blink.gif

O kaip jums sekasi? nejot pas gydytoja?
Atsakyti
sveikos,
ai ko gero panasiai, nei serga nei neserga....
tempos nebera, pakosti kartkartem, sloga kazkiek yra...
lipa sienom ir i darzeli nori, praso kad paleisciau.... smile.gif
Atsakyti
Na šiandien jau ir aš saviškės nevedžiau, biški pakosėja bjauriai, temperatūra biški virš 37. Šiaip linksma, niekuom nesiskundžia, irgi labai į daržą nori. Bet pabūsim vieną dieną namie, ryt nėra kam su ja būt tai tikriausiai keliausim į darželį, nebent labai pablogėtų. Kažkokia liga ne liga.
Atsakyti
Tėveliai, būkite atsargūs ir nepalikinekite daiktu atvirai masinose prie darželio, nes siandien ryte kol viena mama nuvede vaika i grupe (max 5 min) išdauze langa ir pavoge rankinuka verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuziu: 06 vasario 2009 - 09:42
O geras... As tai visad palikdavau ir rankine, ir telefona gana matomoje vietoje...

Aciu uz info, daugiau taip nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 02 06, 11:06)
O geras... As tai visad palikdavau ir rankine, ir telefona gana matomoje vietoje...

Aciu uz info, daugiau taip nedarysiu.

Aha aš irgi kaskart palikdavau rankinuką. Ant žemės po sėdyne, bet vistiek... šįryt irgi buvau palikusi kai išlipau iš mašinos ir pasakė man, kad išdaužė lagą. Greit išsitraukiau rankinuką iš mašinos. doh.gif
Atsakyti