Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

Muse smile.gif
mane tai MB vis gazdina, kad nieko maskej nepalikineciau, net jokio siaip maisiuko ar pan (jau apie rankinuka tai isvis kalbos ner)... sako ka tu nori, kad del kokio nors maisiuko, kuriam nieko ner, tau langa iskultu? o kadangi man jau yra isdauze (ne prie darzelio aisku), tai as ir pati kazkiek bijau....
nu bet as galvojau kad dazniausiai vakarais, kai nieks nemato... o cia ryte prie darzelio, kai atrodo judejimas toks, atvaziuoja isvaziuoja visi...
Atsakyti
laba visoms,

kaip sekasi? kaip vaikučiai?
Papildyta:
QUOTE(Ziuziu @ 2009 02 06, 10:41)
Tėveliai, būkite atsargūs ir nepalikinekite daiktu atvirai masinose prie darželio, nes siandien ryte kol viena mama nuvede vaika i grupe  (max 5 min) išdauze langa ir pavoge rankinuka  verysad.gif verysad.gif  verysad.gif

taip riekia elgtis visur...kai eini namo penkiom min. kai eini į parduotuvę ir pan.
šitam mūsų rajone paskutiniu metu labai daug tokių atvejų....būna daužo langus ne iš šio ne iš to......
Papildyta:
QUOTE(Linita @ 2009 02 06, 13:07)
Aha aš irgi kaskart palikdavau rankinuką. Ant žemės po sėdyne, bet vistiek... šįryt irgi buvau palikusi kai išlipau iš mašinos ir pasakė man, kad išdaužė lagą. Greit išsitraukiau rankinuką iš mašinos.  doh.gif

liūdna, aišku verysad.gif ir nemalonu
Atsakyti
ar geri atsiliepimai apie mūsų darželį-lopšelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
taip riekia elgtis visur...
šitam mūsų rajone paskutiniu metu labai daug tokių atvejų....būna daužo langus ne iš šio ne iš to......

tai ne tik šio rajono problema. Mano pažįstamai tokiu pačiu būdu rankinuką pavogė Pašilaičiuose... Taigi atsargumo reikia bet kur.. g.gif
Atsakyti
Su uzgavenem 4u.gif

Grazu siandien ziureti, kai mamytes su lekstem (o jose blynai) i darzeli traukia lotuliukas.gif
lauksim vaiku ispudziu ax.gif

Atsakyti
mes be blynų nuėjom... blush2.gif
kažkaip čirvinių keptuvės neturim (dar vakar pažiūrėjau parduotuvėj, kad apie 100lt kainuoja ir pagailėjau pinigų blush2.gif ), o paprasti pagalvojau kad atšale nebus skanu, tai išleidau vaiką be blynų.... tik lašinių (kaip kalbėjom) ir medaus iš draugų bityno idėjom... vaikai gal ir nevalgys, bet tai auklėtojos galės pasiimt smile.gif
Atsakyti
Ech, o mes sergam, tai jokiu darzelio blynu sad.gif. Na, bet nieko, pirmadieni jau keliausim i darza, tikiuosi, neatkrisim.
Atsakyti
Muse, gaila.... nes svente vaikams bus, su kaukem sake visi bus, gaminosi kazka jie ten...
Atsakyti
Muse, o sakyk Onute buna ar ne, nes kazkaip darzely (einant pro langus) jos nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 02 24, 10:55)
mes be blynų nuėjom...  blush2.gif
kažkaip čirvinių keptuvės neturim (dar vakar pažiūrėjau parduotuvėj, kad apie 100lt kainuoja ir pagailėjau pinigų  blush2.gif ), o paprasti pagalvojau kad atšale nebus skanu, tai išleidau vaiką be blynų.... tik lašinių (kaip kalbėjom) ir medaus iš draugų bityno idėjom... vaikai gal ir nevalgys, bet tai auklėtojos galės pasiimt smile.gif

Aš kai nešiau irgi galvojau, kad nieko iš jų doro nebus šaltų, bet Žydrė sakė jie mikrobangę turi tai pasišildys. Kai atėjau pasiimti dukrytės, pilnas stalas buvo dar blynu, pačių įvariausių, įtariu tiek prisivaišino, kad šį savaitgalį jau nebereikalaus blynų, nes šiaip kepam kasryt laisvom dienom smile.gif
Atsakyti
siandien kai nuejom buvo 3 vaikai, nors mes dazniausiai vieni paskutiniu bunam... turbut visi blynu apsivalge vakar miega smile.gif dar pakeliui iseidami sutikom Austyte ir Zygi, tai gal ir daugiau bus smile.gif
Atsakyti
Onutes jau nuo nauju nera sad.gif, pries musu sirgima nebuvo, dabar net nezinau. Labai noreciau, kad jau griztu, nes su vaikais tada uzsiima. Su Onute jie soka, dainuoja, priesia, o kai jos nera tai viskas sustoja:(.
Atsakyti