Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(charizmaa @ 2009 11 10, 13:42)
taip taip reikia vaikus musti, statyti i kampa ir klupdyti ant zirniu  thumbup.gif

šiaip tai jeigu ką apie mušimą tai jau tikrai nesakiau (rašiau be mušimų- reiktų atidžiau skaityt), o į kampą jei reikia tai tegu ir stato. nieko blogo čia nematau. ir nereikia taip jautriai reguoti į mano pasisakymą. čia juk mano nuomonė. kiek žmonių tiek ir nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2009 11 10, 12:22)
Sveikos mamytes, as irgi vedziau savo maziuke i zvirbliuku grupe, bet teko atsiimti, nes kai budavo tokia jauna aukletoja tai dukryte su mielu noru eidavo, bet kai budavo sena auklyte vaikas vien tik ja pamates isteriskai pradedavo rekti, todel supratau, kad su dukryte tikrai negerai elgiasi, neskaitant to, kad viena karta tyliai uzejusi pasiimti anksciau dukrytes pamaciau toki vaizdeli, kad ta moteris, na kuri ne aukletoja, bet padeda aukletojoms( nezinau kaip ja vadina  ax.gif  ) labai grubiai griebe uz ranku vaika (ne mano) ir per prievarta pasodino piesti, tas man labai nepatiko  schmoll.gif , tai vat sedim dabar namie ir ieskomes kito darziuko, verysad.gif , gal atsirastu mamyciu kuriu vaikuciai lanko sia grupe ir gali ka nors papasakoti....

vadina auklyte 4u.gif
mes iš kitos grupės, tai aš tik benrdus pasvartymus pasakysiu, apie konkrečią situaciją gal parašys mamytės kurių vaikučiai ten. nors iš tikro, jums kaip ir skirtumo jau jokio, jei atsiėmėt... g.gif
na, toks tampymas, tai nekoks vaizdelis, bet gal reikia su auklėtojomis pasikalbėti?
be to gali būti, kad po kurio laiko vaikas ir į tą pačią grupę noriai eis. o jei kas ne visai tinka, juk galima pasikalbėti su direktore ir paprašyti pervesti į kitą grupę?

aš susidariau vaizdą, kad darželis iš esmės geros atmosferos. savo grupės kolektyvu esu labai patenkinta thumbup.gif na, kartais nuverkiu posmelį, dėl savo didžiojo išdaigų ten, bet čia jau pačios mano problema. auklėtojos ne mūsų psichologės doh.gif
tik vat viena, nežinau, auklytė, ar auklėtoja, stamboka, su lopšelinukais dažnai būdavo ankčiau lauke vakarais, prie mašinų aikštelės, tai iš jos girdėjau tikrai nepedagogiškų pasisakymų ir pamokymų, "įdomių" pabarimų... nenorėčiau kad vaikas pas tokią lankytųsi grupėje. jei tai jūsų auklytė , tai ... console.gif

QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 11 10, 13:02)
aš tai nesuprantu jau mamyčių kurioms viskas pradeda nebetikti. jei taip jau netinka darželiai tai sėdėkit iš vis namie. galvojat, kad kitam darželyje bus geriau. aš už tai kad vaikai žinotų savo vietą, gerbtų vyresnį. bet kai mamytės nuteikia vaikus kad čia negera baisi ir kitokia auklėtoja tai vaikai ir pradeda nuo mažų dienų išsidirbinėt. kodėl taip sakau, o todėl kad maniškė, kai paaugo, tai sakydavo ta auklėtoja gera nes leidžia dūkti, o kita tai nelabai , nes neleidžia bėgioti ir siųsti ir liepia įv.darbus daryti (piešti, rašyti ar lipdyti). tai savaime suprantama, kad mylymiausios bus kurios viską leidžia. tai jei vaikui nuėjus į kitą darželį bus taip pat, tai vėl ieškosite kito? o jūs ir pati, jei darbe kažkas kartą ar kelis ką nors pasakė tai irgi ieškotės kito darbo? ir dar - darželis ne namai ir ne mama ar močiutė, vaikai turi išmokti elgtis taip kaip prideda -namuose -kaip jau jūs norit, o darželį ar mokykloj- taip kaip pridera. dėl to ir mokytojos ir auklėtos imasi veiksmų (aišku nemušimų) kad parodytų vaikui vietą (nuveda, pasodina ar į kampą pastato).

nei čia vaikas ką sakė, nei ką. dar per mažas įgeidžius ir "išsidirbinėjimus" rodyt. o ir atsiėmė, ir sėdi namie. tampymas už rankos pagarbos neprideda, pirmas žingsnis į smurtą. taip, pasitaiko ir mums pačioms, bet protingos mamos pagalvoja ką padarė ir stengiasi surasti išeitį , kad taip nepasikartotų, juolab auklėtojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 11 10, 23:18)
vadina auklyte  4u.gif
mes iš kitos grupės, tai aš tik benrdus pasvartymus pasakysiu, apie konkrečią situaciją gal parašys mamytės kurių vaikučiai ten. nors iš tikro, jums kaip ir skirtumo jau jokio, jei atsiėmėt...  g.gif
na, toks tampymas, tai nekoks vaizdelis, bet gal reikia su auklėtojomis pasikalbėti?
be to gali būti, kad po kurio laiko vaikas ir į tą pačią grupę noriai eis. o jei kas ne visai tinka, juk galima pasikalbėti su direktore ir paprašyti pervesti į kitą grupę?

prasiau kitu mamu atsiliepimu del to, kad jei kartais pasikeistu seimos finansine situacija ir nebetureciau galimybes sedeti su vaiku namie tektu grizti i ta pati darzeli, beje kaip suprantu yra dar viena iki 3 metu vaikuciu grupe???? nes kai kalbejausi su direktore man buvo pasakyta, kad tokia grupe yra tik viena, todel ir nesvarsciau perejimo i kita galimybes g.gif

aš susidariau vaizdą, kad darželis iš esmės geros atmosferos. savo grupės kolektyvu esu labai patenkinta  thumbup.gif na, kartais nuverkiu posmelį, dėl savo didžiojo išdaigų ten, bet čia jau pačios mano problema. auklėtojos ne mūsų psichologės  doh.gif
tik vat viena, nežinau, auklytė, ar auklėtoja, stamboka, su lopšelinukais dažnai būdavo ankčiau lauke vakarais, prie mašinų aikštelės, tai iš jos girdėjau tikrai nepedagogiškų pasisakymų ir pamokymų, "įdomių" pabarimų... nenorėčiau kad vaikas pas tokią lankytųsi grupėje. jei tai jūsų auklytė , tai ... console.gif

taip turbut apie ta pacia ir snekame neauksta, stamboka su akinukais.....

nei čia vaikas ką sakė, nei ką. dar per mažas įgeidžius ir "išsidirbinėjimus" rodyt. o ir atsiėmė, ir sėdi namie. tampymas už rankos pagarbos neprideda, pirmas žingsnis į smurtą. taip, pasitaiko ir mums pačioms, bet protingos mamos pagalvoja ką padarė ir stengiasi surasti išeitį , kad taip nepasikartotų, juolab auklėtojos  4u.gif

Jus visiskai teisi, bet matot kartais neverta kazka meginti isaiskinti tam tikro tipo mamoms, manau supratote ka noriu pasakyti.... mirksiukas.gif

p.s. dekoju uz issakyta nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizmaa: 11 lapkričio 2009 - 09:17
charizmaa console.gif
dėl grupių tiksliai nežinau, mūsų amžiaus yra kelios, man rodos net keturios, tai taip maniau kad ir kitų panašiai. gal kitose tiesiog vietų nebebuvo, nes man minėjo direktorė, kad lopšelis labiau užpildytas nei darželis.

mamytės iš Drugelių, ar kurios vaikučiai sirgo su kosuliais užsitęsusiais? gal žinot kas čia per zaraza?
maniškis niekaip neišsikapsto, po miego atsikėlęs išsikosėja, na , dabar jau sustiprėjo ir dieną kosi. gerklė neraudona, plaučiai švarūs... unsure.gif dar kaip gerai, kad pirmadienį į daržą neišvedžiau, o tai jis man ir apalpęs buvo. dabar jau sėdim namie kaip minimum savaitę, žiūrėsim, ką čia dar gyd sakys, nes kol kas jokių idėjų... doh.gif
Atsakyti
Fedes, mums praeitą žiemą kažkas panašaus buvo, užsitesęs kosulys, bet ne ištisai, o tokiom bangom, išsikosi ir ramu. Pasirodė, jog kosulys alerginio tipo, nieko nepadėjo jokie sirupėliai nuo kosulio, o pagėrėm Claritiną ir po trijų- keturių dienų kosuliai visiškai baigėsi. Nustatė iš kraujo tyrimo, kad alerginiai. Daugiau nebesikartojo.
Lopselio grupes yra dvi zvirbliuku ir boruziuku. I zvirbliukus mes irgi ejom ir ta senoji mums irgi nepatiko. Apie tai as jau rasiau ne karta. Galejot prasyt, kad i boruziukus perkeltu, nes ten tikrai visi patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 11 11, 11:59)
Fedes, mums praeitą žiemą kažkas panašaus buvo, užsitesęs kosulys, bet ne ištisai, o tokiom bangom, išsikosi ir ramu. Pasirodė, jog kosulys alerginio tipo, nieko nepadėjo jokie sirupėliai nuo kosulio, o pagėrėm Claritiną ir po trijų- keturių dienų kosuliai visiškai baigėsi. Nustatė iš kraujo tyrimo, kad alerginiai. Daugiau nebesikartojo.
Lopselio grupes yra dvi zvirbliuku ir boruziuku. I zvirbliukus mes irgi ejom ir ta senoji mums irgi nepatiko. Apie tai as jau rasiau ne karta. Galejot prasyt, kad i boruziukus perkeltu, nes ten tikrai visi patenkinti.

aciu uz informacija, smile.gif meginsiu tartis del boruziuku grupes thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Mes vel namie, vel kazkoki virusa pasigavom, Ugnius veme, viduriavo, dabar dar kosti ir snarglys. Itariu darzeli,nezinau kaip ten, gal ten kas veda sergancius vaikiukus... Na, kaip yra taip, sedim namie sia savaite ir kita dar bent puse turbut sedesim...
Papildyta:
Mes boruziukuose buvom praeitais metais, aukletoja onute tai fantastiska, vat kai budavo aukletoja Vida, maniskiai nelabai noredavo eiti, verkdavo vis. Kaip supratau, jinai daug maziau uzsiima su vaikais. Na, bet ten Onute pagrindine smile.gif
Atsakyti
Muse, sveikatytės ir lengvai prasirgt 4u.gif bjaurūs tie entero virusai, mes vieną tokį turėjom, kad nenorim prisimint doh.gif dėl tų sergančių vedimų, tai aš anksčiau jaudindavausi, bet dabar jau nustojau, nes ir pati matau, kad vaikas būna užkrečiamas jau tuomet, kai ligos simptomų dar nėra. taigi turbūt spėja dar kitus vaikus užkrėsti pats nesusirgęs doh.gif o kad dar atveda kelis ir sergančius, kas iš darbo negali atsiprašyt ir gaunasi visa puokštė...

o dvynukė eina į darželį? kaip tu susitvarkai su trim unsure.gif aš tai su dviem galėčiau sėdėt ir sėdėt, tik su lauku ir migdymu vis nesusiderina jie tarpusavy doh.gif mažosios niekaip nepaslinksi, ji į savo ritmą įsivažiavus, o vyresnėlio irgi nenoriu grafiko darkyt, kaip daržely stengiamės.

QUOTE(VŽ @ 2009 11 11, 11:59)

hm, mums taip pat nepadėjo jokio vaistai nuo kosulio, pradėjom antialerginius irgi, bet kitą dieną sloga prasidėjo ir nuo jos jau kosulys pasikeitė, tai net nespėjom pamatyt ar veikia. bet nenutraukiam, geriam, žiūrėsim, ar dabar išsveiksim pagaliau, ar ne unsure.gif

o nustatė kokio tipo alergiją?
mes tik maistui iš kraujo dar darėmės, galvojau, gal reikia ir aplinkos alergenus, bet kad jis man pirmadienį po poros valandų nuo kraujo davimo nualpo, tai dabar bijau ir galvot apie kraujo tyrimus doh.gif
Atsakyti
Mes nesidarem, nes tik ta viena karta buvo, tai sake neapsimoka, nes vistiek isbalansuoja organizma tie tyrimai. Jei dar kartotusi, ziuretume.
Atsakyti
As namie su visais trim. Kraustausi is proto. Ir dar vyras kita sav komandiruoteje.
Atsakyti
manau charizmaa, kad jūs manęs nesupratote. aš ne už tai kad vaikai būtų skriaudžiami (mušami ar grubiai su jais elgiamasi). visi norim kad mūsų mažieji būtų patys geriausi ir kad visi su jais gerai elgtusi ir niekas nenori kad būtų naudojama jėga prieš juos. kaip ir rašiau (gal ir raštu neišeina išreikšti minčių) kartais reikia paimti vaikutį jei neklauso - nuvesti pasodinti ir leisti pabūti vienam, kad bent jau pabandytų suprasti ką daro netaip (kaip jūs rašėt, kad pasodino piešt).
Atsakyti
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 11 11, 18:31)
manau charizmaa, kad jūs manęs nesupratote. aš ne už tai kad vaikai būtų skriaudžiami (mušami ar grubiai su jais elgiamasi). visi norim kad mūsų mažieji būtų patys geriausi ir kad visi su jais gerai elgtusi ir niekas nenori kad būtų naudojama jėga prieš juos. kaip ir rašiau (gal ir raštu neišeina išreikšti minčių) kartais reikia paimti vaikutį jei neklauso - nuvesti pasodinti ir leisti pabūti vienam, kad bent jau pabandytų suprasti ką daro netaip (kaip jūs rašėt, kad pasodino piešt).

4u.gif

tuomet tikrai ne taip jus supratau blush2.gif tiesiog mano mergyte kaip tik yra labai ramus vaikas, niekad nesiaikstija, niekad nekyla problemu del jos elgesio, taip sakant ne probleminis vaikas kuri tektu bausti uz bloga elgesi, todel man ir buvo sokas, kad ji viena aukletoja taip myli o kitos taip bijo, zinoma dar pasakyt negali kaip su ja elgesi, bet mama mato, kad su vaiku buvo kazkas ne taip daroma, o beto is kitu mamu atsiliepimu supratau, kad neklydau del aukletojos ir auklytes auklejimo metodu mano manimu netinkamu. Tiesiog smagu girdeti, kad yra tikrai nuosirdziu ir vaikus mylinciu aukletoju, bet yra ir kitokiu verysad.gif
Atsakyti