Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

charizmaa,aš tikrai galvoj neturėjau tavo mergaitės, rašiau aplamai apie vaikus, tik tau kaip pavyzdį pateikiau. jei pagalvojai, kad tai tai asmeniškai tau, tau tikrai ne. šiam darželį esam "seni" lankytojai (lankė dukrytė, o dabar sūnutis)ir pažįstu tikrai nemažai auklėtojų. yra tikrai kelios labai bendraujančios, užsiimančios ir mylinčios vaikus. tai jei ateisit į boružiukus tai ir pati įsitikinsit, kad ONUTĖ superinė auklėtoja (tai auklėtoja, pas kurią iki šiol mano dičkė su didžiausiu noru užeina pasilabint). o ir auklėtoja VIDA yra gera, bet kadangi ji būna tik 1-2 d. per savaitę tai irmano mažasis atbulom į grupę eina (manau ne todėl kad ji "bloga" o todėl kad mažai dirba), o mažiukai visada sunkiai pratinasi prie kaitos. tai tiek. gyvenkim draugiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMYČIUKAS2: 11 lapkričio 2009 - 20:20
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 11 11, 21:20)
charizmaa,aš tikrai galvoj neturėjau tavo mergaitės, rašiau aplamai apie vaikus, tik tau kaip pavyzdį pateikiau. jei pagalvojai, kad tai tai asmeniškai tau, tau tikrai ne. šiam darželį esam "seni" lankytojai  (lankė dukrytė, o dabar sūnutis)ir pažįstu tikrai nemažai auklėtojų. yra tikrai kelios labai bendraujančios, užsiimančios ir mylinčios vaikus. tai jei ateisit į boružiukus tai ir pati įsitikinsit, kad ONUTĖ superinė auklėtoja (tai auklėtoja, pas kurią iki šiol mano dičkė su didžiausiu noru užeina pasilabint).  o ir auklėtoja VIDA yra gera, bet kadangi ji būna tik 1-2 d. per savaitę tai irmano mažasis atbulom į grupę eina (manau ne todėl kad ji "bloga" o todėl kad mažai dirba), o mažiukai visada sunkiai pratinasi prie kaitos. tai tiek. gyvenkim draugiškai 4u.gif

viskas gerai, svarbu, kad vaikai butu laimingi draugiskoj aplinkoj thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 11 11, 13:02)
Mes nesidarem, nes tik ta viena karta buvo, tai sake neapsimoka, nes vistiek isbalansuoja organizma tie tyrimai. Jei dar kartotusi, ziuretume.

aa tai jums iš bendro kraujo pamatė? mums dabar pasirodo nebuvo aukšti tie rodikliai kur alergiją rodo, o tuo pačiu dar kažką pasigavom ir jau normaaaliai , tai dabar jau yra dėl ko antibiotikus gert doh.gif sėdim antrą savaitę namučiuose...

ką turi omeny išbalansuoja tyrimai?

QUOTE(Muse @ 2009 11 11, 17:12)
As namie su visais trim. Kraustausi is proto. Ir dar vyras kita sav komandiruoteje.

console.gif
man kantrybė irgi pradeda trumpėt su dviem antrą savaitę pabuvus, tėvelis savaitgalį tik apteršė kambarius (na, jis kaip ir nekaltas, gi duris statė...), dabar visur šiukšlynas ir dar darbelio turiu, gerai kad promočiutė ryte išvedė vaiką trumpam į lauką, nes būtų mane iš nuobodulio suėdęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 16 lapkričio 2009 - 15:34
QUOTE(Fedes @ 2009 11 16, 15:28)
aa tai jums iš bendro kraujo pamatė? mums dabar pasirodo nebuvo aukšti tie rodikliai kur alergiją rodo, o tuo pačiu dar kažką pasigavom ir jau normaaaliai , tai dabar jau yra dėl ko antibiotikus gert  doh.gif sėdim antrą savaitę namučiuose...

ką turi omeny išbalansuoja tyrimai?

Joa, iš bendro. Nelabai žinau ką... blush2.gif na gyd taip pasakė (kas išbalansuoja), tai ir pakartojau...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 11 11, 17:12)
As namie su visais trim. Kraustausi is proto. Ir dar vyras kita sav komandiruoteje.

užjaučiu...
man su vienu jau ne kas...pasveiko, ale db tas gripas siaučia doh.gif
Atsakyti
Merginos, kokias saskaitas uz spali gavot uz darza? Maniskiai ne daug ejo, ir su pateisinamom priezastim, tai man kazkaip ryskiai per didele suma su 50 proc nuolaida. Tai gaunasi, kad uz pilna menesi kam be nuolaidu tai apie 200 lt. Tiukrai tiek daug mokat???

Sumokejau as jau, bet galvoju, aiskintis man cia ka, ar ne...
Atsakyti
mes 172.36 gavom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo : 18 lapkričio 2009 - 11:52
kaip VZ gyvenat? tikiusoi pasimatysim per svente darzely 12.17 smile.gif
mes jau sukam galva ka cia vaikuciams nupirkt .. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2009 11 18, 12:19)
kaip VZ gyvenat? tikiusoi pasimatysim per svente darzely 12.17 smile.gif
mes jau sukam galva ka cia vaikuciams nupirkt .. blink.gif

oi gerai mes, gerai smile.gif
tik va maniškis išsiblaškėlis, aš dar nežinojau kada šventė, nepasakė...
tiesa, kuo būsit? Gabrielė sakė bus gėlytė, pati išsirinko, nei snaigė, nei drugelis netiko.
O iš ko dovaną renkat, kokie variantai? Jei susirašinėjat, pridėkit mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 11 18, 11:28)
Merginos, kokias saskaitas uz spali gavot uz darza? Maniskiai ne daug ejo, ir su pateisinamom priezastim, tai man kazkaip ryskiai per didele suma su 50 proc nuolaida. Tai gaunasi, kad uz pilna menesi kam be nuolaidu tai apie 200 lt. Tiukrai tiek daug mokat???

Sumokejau as jau, bet galvoju, aiskintis man cia ka, ar ne...

171 su kapeikom šį kartą. Visada apie 180 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linita: 18 lapkričio 2009 - 12:29
Sveikos,
mūsiškė vakar grįžus skundėsi, kad skauda plivą, naktį pradėjo vemt ir pakilo temperatūra, daugiau kolkas nebloguoja... Idomu kaip kiti vaikučiai? Ar nebuvo niekam taip pat?
Atsakyti
Emile irgi serga, kosti, snarglys, tempa sianakt 38.5. I darza dvi dienas paejo...

O tokie simptomai kaip Gabrielei mums buvo pries savaite gal. Irgi is darzo parsinese. Gal ji dezinfekuot reikia,ar ka, kazkaip nebejuokinga man visai....
Atsakyti