Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

Sveikos,
na kaip šventė?
Mums tai patiko smile.gif Simonas tai jau mašinoj kaip lūžo, matyt daug jam ten naujienų ir emocijų buvo... smile.gif
Linita, nu labai gražus sijonas jūsų ir apskritai labai jūsų snaigė patiko thumbup.gif
Ziuziu, tau tai ištiesų išskirtinis dėkui, daugiausiai dėl visų padarei smile.gif
Muse, nu tikrai jūsų grupė priešais mūsų, o aš niekad neatkreipiau dėmesio... blush2.gif Va kaip būna, kai retai būni...
Atsakyti
Ai, mums tai siaip sau ta svente. Viskas kaip ir gerai, tik Ugnius taip uzsiisterikavo, kad ne tokia knyga kaip Jorio... As visad sakiau kad reikia vienodas dovanas pirkti, nes va koks s... tada gaunasi. Nu bet nieko, smagu is tikro. Tik kad tokie dar pypliai jie man visi...

Vaida, as i ta maisa idejau ir Ugniaus kiskio ausis, kad pilnas komplektas pas tave butu...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 12 17, 14:37)
Ai, mums tai siaip sau ta svente. Viskas kaip ir gerai, tik Ugnius taip uzsiisterikavo, kad ne tokia knyga kaip Jorio... As visad sakiau kad reikia vienodas dovanas pirkti, nes va koks s... tada gaunasi. Nu bet nieko, smagu is tikro. Tik kad tokie dar pypliai jie man visi...

Vaida, as i ta maisa idejau ir Ugniaus kiskio ausis, kad pilnas komplektas pas tave butu...

Mes matai ir pernai ir šiemet pirkom vienodas dovanas, tai ištiesų jokių problemų smile.gif
Mačiau jau, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 12 17, 14:30)
Linita, nu labai gražus sijonas jūsų  ir apskritai labai jūsų snaigė patiko  thumbup.gif
Ziuziu, tau tai ištiesų išskirtinis dėkui, daugiausiai dėl visų padarei  smile.gif

Oj ačiū blush2.gif Vyras labai nenorėjo blizgučių (jam tarybinius laikus primena) tai darėm kitokią snaigę. Pergyvenau, kad atrodys biedniau už kitas, ale man patiko. O svarbiausia maniškei nerealiai patiko. Gerai, kad yra tas internetas ir galima rasti sijonų darymo receptų smile.gif
ZIUZIU, IRGI NORIU PARAŠYTI TAU DIDELĮ IR IŠSKIRTINĮ AČIŪ. thumbup.gif Tikrai sunkus ir nedėkingas darbas.
Man kokie vaikai šiais metais gražūs buvo visi.... Nerealiai. 4u.gif Pernai kažkaip nepaliko tokio įspūdžio. Tik senis šiemet man kažkaip mažiau patiko. Laukiam nuotraukų dabar smile.gif
Atsakyti
Oi, labai gerai, gražiai, šiuolaikiškai atrodė smile.gif Ji tokia mažutė, smulkutė, tai man baleriną su tokiu sijonuku priminė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo : 17 gruodžio 2009 - 16:56
QUOTE(Muse @ 2009 12 17, 15:37)

QUOTE(VŽ @ 2009 12 17, 16:15)
Mes matai ir pernai ir šiemet pirkom vienodas dovanas, tai ištiesų jokių problemų smile.gif
Mačiau jau, ačiū smile.gif

na taip, ta šventė tokia įdomi gavosi... ax.gif
dėl vienodų dovanų, taigi dar vienas pinigų rinkimas ir problemos. tai nemanau, akd tai išeitis. o jei kaip man pasokojo mamos kitą kartą net sutarus knygeles tik pirkti neša traktorius vaikams. tai ką čia besutarsi... viskas nuo mūsų pačių priklauso doh.gif

Atsakyti
Na čia aišku kiekviena grupė sprendžia kaip nori. Mums taip patogiau, aišku daugiausiai Ziuziu vargo dėl dovanėlių, bet visi buvo patenkinti. Atsimenu kai svarstėm pirmą kartą taip patarė auklėtojos, kad kol maži pirkt vienodas, kad nebūtų pavydų. O kai didesni- skirtingas, nes jie jau kiekvienas turi savo svajones ir laukia savo konkrečios dovanos, taigi, kitiems nebepavydi.
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 12 17, 18:28)
Na čia aišku kiekviena grupė sprendžia kaip nori. Mums taip patogiau, aišku daugiausiai Ziuziu vargo dėl dovanėlių, bet visi buvo patenkinti. Atsimenu kai svarstėm pirmą kartą taip patarė auklėtojos, kad kol maži pirkt vienodas, kad nebūtų pavydų. O kai didesni- skirtingas, nes jie jau kiekvienas turi savo svajones ir laukia savo konkrečios dovanos, taigi, kitiems nebepavydi.

gal ir neblogai jums patarė, bet aišku, darbo reik vienam - porai žmonių įdėt. drinks_cheers.gif

nors iš tikro ir trimetiniai jau turi savo svajones, tik nemanau kad darželio baliuke vieta didelėm dovanom, nes tumet išryškėja labai socialinė nelygybė. tokios labiau simbolinės malonios ar praktiškos dovanytės manau geriau.
Atsakyti
Pas mus yra aktyvas, na tai jis viską organizuoja, bet šiemet viena mamytė ypač daug nuveikė.
O tai jei perka dovanas patys tėveliai, vistiek sumą sutaria, kad ne daugiau kažkiek ar ne? Daržely dovanos tik simboliškos, o namie po eglutė jau gali kraut ką tik nori... smile.gif Dažniausiai svejonių ne viena būna smile.gif Bent jau mūsiškė turi daug smile.gif Tai darželiui kokią mažesnę tada... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo : 18 gruodžio 2009 - 09:35
QUOTE(VŽ @ 2009 12 18, 10:29)
Pas mus yra aktyvas, na tai jis viską organizuoja, bet šiemet viena mamytė ypač daug nuveikė.
O tai jei perka dovanas patys tėveliai, vistiek sumą sutaria, kad ne daugiau kažkiek ar ne? Daržely dovanos tik simboliškos, o namie po eglutė jau gali kraut ką tik nori... smile.gif Dažniausiai svejonių ne viena būna smile.gif Bent jau mūsiškė turi daug smile.gif Tai darželiui kokią mažesnę tada... wink.gif

tai taip, buvom sutarę iki 20 lt knygutes.

o dėl vienodumo - tai manau skirtingiem vaikam skirtingai, mūsiškiui visai nerūpėjo, kad kitų knygos skirtingos, užsiėmęs savąja buvo. pažvilgčiojo tik į kitų maišelius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes pernai pirkom vienodas dovanas. Vargo daug, as tada su Miko mama viska darem. Taip, teko pavazinet, paieskot, bet nebuvo uz tai po to jokiu vargu..
Na, cia mano Ugnius uzsiisterikavo ir tiek. Bet man siemet nelabai patiko tiesa sakant, praeitais metais, nors jie ir maziukai buvo, buvo daug jaukiau... Kazkaip po to dar visi tevai pasedejom, pavalgem sausainiuku su vaikais, pasisnekejom. O dabar tai viena kita mama pazistu ir tiek, kakaip nera jokio grupes bendrumo... o juk iki mokyklos ta pati grupe bus...

Na, gal dar susibendrausim, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 12 18, 11:27)
Sveikos,

Mes pernai pirkom vienodas dovanas. Vargo daug, as tada su Miko mama viska darem. Taip, teko pavazinet, paieskot, bet nebuvo uz tai po to jokiu vargu..
Na, cia mano Ugnius uzsiisterikavo ir tiek. Bet man siemet nelabai patiko tiesa sakant, praeitais metais, nors jie ir maziukai buvo, buvo daug jaukiau... Kazkaip po to dar visi tevai pasedejom, pavalgem sausainiuku su vaikais, pasisnekejom. O dabar tai viena kita mama pazistu ir tiek, kakaip nera jokio grupes bendrumo... o juk iki mokyklos ta pati grupe bus...

Na, gal dar susibendrausim, nezinau.

na, man irgi taip keistai visi išsibėgiojom po to, bet gal ir dėl to, kad nieko ir neplanuota buvo, naujai susirinkusi grupė, ką pažįsti tai tik iš pasilabinimo pasiimant vaikus. tikiuosi toliau labiau susibendrausim drinks_cheers.gif
Atsakyti