Fedes, kalbejau vakar su Emilio mma, tai sake jokiu vaisiu nebus. Atnest dovanas 14-16 dienomis, tada 17 d ateiti pries 10, padetr aprengt, jie pavaidins ir viskas, kazkokie sventiniai darzelio pietus bus.
Daugiau nieko nereikia tureti, daryti.
QUOTE(Muse @ 2009 12 08, 12:36)
Fedes, kalbejau vakar su Emilio mma, tai sake jokiu vaisiu nebus. Atnest dovanas 14-16 dienomis, tada 17 d ateiti pries 10, padetr aprengt, jie pavaidins ir viskas, kazkokie sventiniai darzelio pietus bus.
super. tik vat galvoju, kur reiks mazaja det, nes anyta kaip tik ta diena dirba

O mano vyras kita savaite komandiruoteje, grizta tik treciadienio nakti, tai net nezinau ar jam iseis sudalyvaut toje sventeje. Uz tai irgi anyta i svecius is Plunges kvieciam toms kelioms dienoms, nes reikalu milijonas, ir as pati noriu sventeje sudalyvaut. Tikiuos, kad atvaziuos, nes kitaip su maze reiks visur trenktis, nors labai nenoreciau.
Ryt vel spektakliukas?
Ryt vel spektakliukas?
QUOTE(Muse @ 2009 12 08, 14:02)
O mano vyras kita savaite komandiruoteje, grizta tik treciadienio nakti, tai net nezinau ar jam iseis sudalyvaut toje sventeje. Uz tai irgi anyta i svecius is Plunges kvieciam toms kelioms dienoms, nes reikalu milijonas, ir as pati noriu sventeje sudalyvaut. Tikiuos, kad atvaziuos, nes kitaip su maze reiks visur trenktis, nors labai nenoreciau.
Ryt vel spektakliukas?
Ryt vel spektakliukas?
aha, norime ir mes abu sudalyvaut, nors tėveliaui labai sunku išsiprašyt iš darbo

gerai kad žvilgtelėjau šian į lentą, o tai būtume pražiopsoję. mano gi mėgėjas didelis visokių spektakliukų ir koncertukų

o jūs spėjos susimokėt?

kaip ten beje jūs dėl to molio būrelio išsiaiškinot kas ten buvo?
Na ka, susipazinau ir as su aukletojom pagaliau
, tiksliau su viena. Mat vyras negalejo siandien vaiku vezti, tai as veziau, i spektakli skubejom
.
Papildyta:
Sumokejau pinigus siandien uz spektakli.
Papildyta:
Ai, tiesa, apziurejau as ta musu grupe siandien. Esu giliai nustebinta, kaip ten garzu!! O ne lito niekas niekada nera prases!!

Papildyta:
Papildyta:
Ai, tiesa, apziurejau as ta musu grupe siandien. Esu giliai nustebinta, kaip ten garzu!! O ne lito niekas niekada nera prases!!
Muse, mes kai parėjom iš lopšelio į darželį, tai aš irgi buvau maloniai nustebinta, tikrai daug gražiau
Jei vedi saviškius, tai galiu kiškio kostiumą MB idėt, jis Gabrielę rytoj veš, tai susitiktumėt kur kieme prie darželio. Turiu dar to balto kailiuko likuso, tai irgi idėsiu (vistiek nenaudojam niekam), gal pasidarysit kokias ausis ant vielos
Nors čia kaip norit, galit ir į svečius užvaryt

Jei vedi saviškius, tai galiu kiškio kostiumą MB idėt, jis Gabrielę rytoj veš, tai susitiktumėt kur kieme prie darželio. Turiu dar to balto kailiuko likuso, tai irgi idėsiu (vistiek nenaudojam niekam), gal pasidarysit kokias ausis ant vielos

Nors čia kaip norit, galit ir į svečius užvaryt

QUOTE(Muse @ 2009 12 09, 10:14)
Jūsiškė grupė lygtais vasarą remontuota. Ar painioju?
Ok, lauksim

QUOTE(Muse @ 2009 12 09, 11:14)
Na ka, susipazinau ir as su aukletojom pagaliau
, tiksliau su viena. Mat vyras negalejo siandien vaiku vezti, tai as veziau, i spektakli skubejom
.
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:
Papildyta:
o kuri šian auklėtoja?
na, man normali jauki grupė, kai kitų aš nemačius. dėl remonto tai negirdėjau, kad būtų remontuota.
lito neprašo, dabar girdėjau auklytė nusipirko dulkių siurblį, nes darželiui visam vienas priklauso, o pas mus du kilimai ir man irgi atrodo protinga juos būtų dažniau prasiurbt. tai bandys kompensuoti iš tų lėšų, kur renkam kas mėnesį po 5 lt kanceliarinėm tualet pop ir pan, gal paprašys kiek daugiau kažkuriuo metu, jei matys, kad neišsiverčia, bet dabar sakė viskas ok, nieko papildomai nereikia. na jos labai jau su tais pinigais stengiasi minimaliai, kaip supratau, iš mūsų prašyt.
jo jo jusu grupe vasara remontavo ir daze
o ka grupeje nesimato

o ka grupeje nesimato

QUOTE(Fedes @ 2009 12 09, 16:02)
na, man normali jauki grupė, kai kitų aš nemačius.
lopšelio grupės skurdesnės