Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Loxxy @ 2009 03 16, 12:56)
aš irgi čia augau  drinks_cheers.gif
ar tik nebusim pažystamos  g.gif  ax.gif

tai ko gero
brūkštelk man až, kad neterštume forumo:)
lekiu panelytės pasiimti, bus jau papietavus
Atsakyti
As tai labai apsidziaugiau, kai vyras pasake, kad Onute grizo. Rytoj pati vesiu, pasiziuresiu kas ir kaip. Bet gal gris i grupe piesimas ir kt. uzsiemimai, nes pastaruosius menesius nieko vaikuciai neismoko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 13:32)
As tai labai apsidziaugiau, kai vyras pasake, kad Onute grizo. Rytoj pati vesiu, pasiziuresiu kas ir kaip. Bet gal gris i grupe piesimas ir kt. uzsiemimai, nes pastaruosius menesius nieko vaikuciai neismoko sad.gif

g.gif užsiėmimai?
nes kiek aš buvau aną savaitę jie kas dieną piešė....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 16, 12:46)
g.gif užsiėmimai?
nes kiek aš buvau aną savaitę jie kas dieną piešė....

Na, dar jie pora kartu per savaite eidavo i sale dainuoti ir sokti, tai buvo pramoke visokiu eilerastuku. Nezinau, kaip dabar. Ir piesiniu parodas darydavo, iskabindavo koridoriuje. O ir piesimas gerai, nes kol Onutes nebuvo as visad vaikus tiek ryte tiek vakare rasdavau tik aplink stala sedincius. Kazkaip nelabai, ypac mano, kai didesni ir judresni, nuobodu jiems ten istisai sedet.

na, bet nieko, atsils gal orai, i lauka iseis dazniau, bus smagiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 03 16, 14:11)
Na, dar jie pora kartu per savaite eidavo i sale dainuoti ir sokti, tai buvo pramoke visokiu eilerastuku. Nezinau, kaip dabar. Ir piesiniu parodas darydavo, iskabindavo koridoriuje. O ir piesimas gerai, nes kol Onutes nebuvo as visad vaikus tiek ryte tiek vakare rasdavau tik aplink stala sedincius. Kazkaip nelabai, ypac mano, kai didesni ir judresni, nuobodu jiems ten istisai sedet.

na, bet nieko, atsils gal orai, i lauka iseis dazniau, bus smagiau. 4u.gif

tai ko gero šįryt jūsiškius ir mačiau:) kai atėjom

tai tikrai užsiėmimai thumbup.gif tikėkimės bus jų vėl
Atsakyti
Muse, kiek pamenu jūs padarėte tuos gražius užrašėlius ant spintučių.....
mums reiktų...neturim ax.gif
Atsakyti
Monrute, ok. atspausdinsiu. Migle? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 03 18, 12:06)
Monrute, ok. atspausdinsiu. Migle? smile.gif

taip, Miglė
ir yra dar naujas berniukas Marius ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ką svirpliukų mamos, panašu, kad ir pas mus vėjaraupiai atėjo ax.gif Savaitgalį Dovyduką išbėrė.
Puoliau vakar ir aš saviškės apžiūrinėti. Kol kas nieko, bet liga tai lengvai užkrečiama, todėl manau anksčiau ar vėliau išlys...
Kaip Jūsiškiai?
Atsakyti
Sveikos,
vakar vyras sake, jog aukletoja pasakojo, kad Dovydeli buvo visa isberta atvede, bet aukletoja sake net i grupe neileido, liepe vest pas gyd is karto... As saviske irgi tyrinejau, tai kolkas nieko nera... Gal nespejo tos bacilos pereit, juk tik trumpai rubinej jis pabuvo...
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 03 24, 08:56)
Sveikos,
vakar vyras sake, jog aukletoja pasakojo, kad Dovydeli buvo visa isberta atvede, bet aukletoja sake net i grupe neileido, liepe vest pas gyd is karto... As saviske irgi tyrinejau, tai  kolkas nieko nera... Gal nespejo tos bacilos pereit, juk tik trumpai rubinej jis pabuvo...

Bet vaikas 5 dienas iki bėrimo jau užkrečiamas būna, taigi jei ką, aną savaitę jau galėjo užsikrėst vaikučiai.
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 03 24, 09:01)
Bet vaikas 5 dienas iki bėrimo jau užkrečiamas būna, taigi jei ką, aną savaitę jau galėjo užsikrėst vaikučiai.

ups, nežinojau... nu tai ką, laukiam, stebim, bus matyt... jei turim, tai jau turim...
Atsakyti