Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(Muse @ 2009 03 02, 16:14)
Serga, sanario uzdegimas, labai uzsiteses. Tikiuosi, kad pasveiks ir gris. Ryt paziuresiu, gal tik siandien sutapo, kad kita aukletoja...

aišku, dėkui už info

tai mes už keliu dienų gal ir jau pasirodysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Onutes ir siandien nebuvo sad.gif, o mano Emile nebenori i darzeli eiti...

As jau sudeklaravau 2 proc. parama darzeliui uz save ir uz vyra. Kad tik padetu kuom nors.
Atsakyti
mes irgi savo 2 proc pervedem abu, nors mus ir musu sodininku bendrija spaudzia t.y. MB yra bendrijos pirmininkas, tai kaip ir pavyzdi rodyt turetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 03 03, 16:37)
Onutes ir siandien nebuvo sad.gif, o mano Emile nebenori i darzeli eiti...

oi, kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 05, 22:16)
oi, kas nutiko?

Nezinau, kad kaip ir nieko... Gal kol sirgo, priprato namie buti... Na, teks priprasti cel atgal. Nors mes kita savaite atostogaujame, tai vel nebusim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 03 06, 15:23)
Nezinau, kad kaip ir nieko... Gal kol sirgo, priprato namie buti... Na, teks priprasti cel atgal. Nors mes kita savaite atostogaujame, tai vel nebusim smile.gif

laba visoms,

kaip sveikatos?

beje, o tuos 2 proc. iki gegužės 1d. reikia perleisti, ane?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 09, 09:05)
laba visoms,

kaip sveikatos?

beje, o tuos 2 proc. iki gegužės 1d. reikia perleisti, ane?

Aha, kiek žinau iki gegužės pirmos.
Aš tai uždirbinėju, padedu kolegėms deklaruoti pajamas, o jos už tai savo du procentus skroblinukui perveda smile.gif
Atsakyti
laba,

na, va mes jau šiandien buvom Boružėlių grupėje ax.gif iš pradžių nedrąsi buvo mano mergina, bet paskui jau viskas okei
kai vaikučiai ruošėsi pietų, mes namo, buvo sunku jai net batus apauti, tiek jai ten veikla rūpėjo.....
žiūrėsim, kas bus toliau

beje, džiugu, kad jau Onutė buvo bigsmile.gif

QUOTE(Linita @ 2009 03 09, 14:53)
Aš tai uždirbinėju, padedu kolegėms deklaruoti pajamas, o jos už tai savo du procentus skroblinukui perveda smile.gif

šaunu, aš šiaip ne taip užpildžiau ir savo ir vyro, daugiausia painiavos su tuo NPD ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 03 09, 14:53)

oi kokia tu saunuole Linita smile.gif
Atsakyti
laba ryta,

na, eisim antrą kartą, gal jau vaikiukų daugiau bus nei vakar ax.gif nors merhina nuo ryto pasiprašė toblimukus įjungti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 03 09, 17:09)
oi kokia tu saunuole Linita smile.gif

blush2.gif Oj negėdink. Labai noriu kad daugiau pinigiukų kliūtų darželiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linita: 10 kovo 2009 - 10:28
QUOTE(Linita @ 2009 03 10, 11:27)
blush2.gif Oj negėdink. Labai noriu kad daugiau pinigiukų kliūtų darželiui.

negedinu, kaip tik tavim zaviuosi smile.gif
Atsakyti