Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 4

QUOTE(Tina* @ 2009 06 23, 17:15)
Nes paprastai saldytuvai padirba ir nutyla. O cia tu pauziu nera  unsure.gif

Įdomu, kiek jis elektros prisuks be pertraukos dirbdamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 23, 17:15)
Cellina, skaiciau jog pirkote Liebherr. Ar jusu saldytuvas irgi nuolat veikia? ta prasme, atrodo, kad jis dirba be perstojo, nuolat saldo. Nes paprastai saldytuvai padirba ir nutyla. O cia tu pauziu nera  unsure.gif

taip neturi dirbti saldytuvas - jam yra gedimas - arba kompresorius blogas arba paleidimo rele sugedusi... Vienintelis pasiulymas-kreiptis kuo greiciau i garantini servisa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 06 23, 22:59)
taip neturi dirbti saldytuvas  - jam yra gedimas - arba kompresorius blogas arba paleidimo rele sugedusi... Vienintelis pasiulymas-kreiptis kuo greiciau i garantini servisa  cool.gif

Pasirodo, ir su stebuklingaisiais Liebherr visko nutinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 24, 09:12)
Pasirodo, ir su stebuklingaisiais Liebherr visko nutinka ax.gif

ax.gif tai vat ir pagalvoji, kad geriau lietuviska snaige rinktis 4u.gif
Atsakyti
......Aš irgi renkuosi šaldytuvą, kad būtų su didesniu šaldikliu....bet nebežinau jau.....buvau išsirinkusi, bet pasitariau su meistrais(šaldytuvų/šaldiklių), jie ir prekiauja įvairiais, tai išpeikė mano pasirinktus....galvojau gal tą Samsungą, kur čia pradžioj temelės ar anos pabaigoj buvo dviduris- bet sakė net nesikeikti doh.gif doh.gif doh.gif sakė be galo genda, Daewoo irgi, netgi stebuklingieji Liebher irgi ne tokie jau super, irgi labai dažnai važiuoja garantinių taisyti....patarė itališką ir ispanišką kokį..nebežinau jau....Whirpull sakė Lenkų gamybos. Neblogi mačiau Blomberg(bent jau atrodo) tai sakė Beko kitu vardu- nes tą vardą perpirko, Shrap-daug enetrgijos valgo, ech....... kas naudoja ne Liebhern, patarkit kokį su No fort kameroje, biofrešu ir kamera nemaža... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 06 23, 22:59)
taip neturi dirbti saldytuvas  - jam yra gedimas - arba kompresorius blogas arba paleidimo rele sugedusi... Vienintelis pasiulymas-kreiptis kuo greiciau i garantini servisa  cool.gif

arba įjungę jį naują iškart pilną prikrovėte produktų ir stebitės jog ištisai dirba.
Na o jei po kokių trijų parų neišsijungia, tada... taip-galimas gedimas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerty: 24 birželio 2009 - 10:57
Nesidziaukit ta lietuviska snaige... o ir musu Liebheriukui gedimas dar nenustatytas smile.gif saldytuva ijungem isvis gal tik po 2 paru, o produktu prikrovem po puses paros cool.gif
Be to, radau Liebherio instrukcijoj jog taupantys energija modeliai veikia garsiau.

dar stai ka radau: "Skysčiai ir dujos, kuriais užpildyta šaldiklio sistema, taip pat gali kelti tam tikrą garsą, nepaisant, ar kompresorius veikia, ar ne. Tai normalu"

Tik kaip atskirti butent kompresoriaus veikimo garsa g.gif

Man butu labai idomi dar cia uzsukanciu profu nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 24 birželio 2009 - 22:21
QUOTE(rrasulyte @ 2009 06 23, 15:21)
Saldiklio ant skalbimo masino statyti negalima  schmoll.gif nebent daryti - skalbimo masina kisti po stalvirsiu (reiketu tuomet kaip ir spinteles, kaip ir stalo), o saldikli deti jau ant virsaus stalvirsio.. Tik su pasiekimu is saldiklio virsutinio stalciaus tai jau problema, manyciau.... g.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Kazkaip ir mums neramu buvo del tokio sumanymo biggrin.gif Radom vietele, kur galima statyt, ale ten katilas salia stovi, tiesa tarpas tarp ju butu apie 15-20 cm, bet ir vel susimastem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 24, 23:08)
dar stai ka radau: "Skysčiai ir dujos, kuriais užpildyta šaldiklio sistema, taip pat gali kelti tam tikrą garsą, nepaisant, ar kompresorius veikia, ar ne. Tai normalu"

... man meistrai sakė, kad dirbti gali garsiau todėl nauji šaldytuvai, kad jie užpildyti ekologiška medžiaga( nepamenu kokia tai....)- tai gal čia tie skysčiai ir dujos g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Del visa ko issikviesim meistra, kad nustatytu ar tai kompresoriaus darbo garsas. Nes buvo toks lygtais spragt ir buvo garsiau pradejes dirbti, bet tas nuolatinis zirziliavimas irgi ne tyla, o garsas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 25 birželio 2009 - 10:59
Kalbejom su meistru telefonu, tai sake jog ta garsa skleidzia ventiliatorius, o kompresoriaus garso ausis visai negirdi. Ar galima tiket?

Donatas ir Monika, gal jus galit is patirties pasakyti ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 24, 23:08)
Nesidziaukit ta lietuviska snaige...

g.gif Aš kol kas džiaugiuosi rolleyes.gif Man nerūpėjo prestižas, jokios spec. zonos - tik kainos ir kokybės santykis smile.gif Ir širdis neleistų, ir ranka nekiltų už šaldytuvą mokėt nei 3000, ne 5000 Lt schmoll.gif
Atsakyti