Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 4

QUOTE(Sophi @ 2009 06 25, 18:13)
g.gif Aš kol kas džiaugiuosi rolleyes.gif Man nerūpėjo prestižas, jokios spec. zonos - tik kainos ir kokybės santykis smile.gif Ir širdis neleistų, ir ranka nekiltų už šaldytuvą mokėt nei 3000, ne 5000 Lt schmoll.gif

ax.gif o koki turite? vat dairausi i ICE LOGIC serijos snaiges... idomu pliusai ir minusai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 25, 19:13)
g.gif Aš kol kas džiaugiuosi rolleyes.gif Man nerūpėjo prestižas, jokios spec. zonos - tik kainos ir kokybės santykis smile.gif Ir širdis neleistų, ir ranka nekiltų už šaldytuvą mokėt nei 3000, ne 5000 Lt schmoll.gif

........ čia daugiausia plepa Liebher naudotojos, turbūt todėl toks kritiškumas mūsų Snaigei ....... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk reikia padiskutuot apie visokius šaldytuvus, ne tik Liebher, kiekviena renkasi pagal savo galimybes ir poreikius, taigi ir džiaugiasi kiekvienas savu daiktu, lygina su kitais...aš tokią temą radus irgi galvojau, apie visokius paskaitysiu, bet deja, vien apie Liebhern.....aišku- gerai, kai gali sau tokį leisti, bet jei nea, tai renkiesi kitokį ......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 06 25, 20:42)
ax.gif o koki turite?  vat dairausi i ICE LOGIC serijos snaiges... idomu pliusai ir minusai  4u.gif

Aš būtent ICE LOGIC ir įsigijau. Jokių stebuklų ten nėra - tik paprastas šaldytuvas. Mano poreikiai tik tokie ir buvo - kad šaldymo kamera būtų atskira ir apačioj, o šaldytuvas viršuj. Gal tik stiklinės lentynos manęs nelabai žavi, bet dabar kitokių gal ir nebūna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 25, 21:40)
Aš būtent ICE LOGIC ir įsigijau. Jokių stebuklų ten nėra - tik paprastas šaldytuvas. Mano poreikiai tik tokie ir buvo - kad šaldymo kamera būtų atskira ir apačioj, o  šaldytuvas viršuj. Gal tik stiklinės lentynos manęs nelabai žavi, bet dabar kitokių gal ir nebūna unsure.gif

...o ar labai prišąla kamera...aišku, nežinau kiek laiko naudojatės jau......? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 06 25, 21:56)
...o ar labai prišąla kamera...aišku, nežinau kiek laiko naudojatės jau......? smile.gif

Aš dar tik 3-is mėnesius naudoju, tai tikrai neprišalęs rolleyes.gif Tėvai jau kelerius metus turi senesnės serijos "Active soft" modelį - neprišala, kartą per metus išjungia profilaktiškai. Ir ta, ir ta serija turi automatinio atitirpinimo funkciją, bet aš dar nesusipažinus, kaip ja naudotis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 25 birželio 2009 - 21:14
Na,mano šaldytuvas irgi ne už 3000 ir ne už 5000 lt. ir nereikia man tų No frostų,mano LEBERIUKAS lotuliukas.gif ,kaip aš jį vadinu už 2100 lt,dabar gal ir pigiau kainuoja,atidirbo tyliai ramiai 1,5 metų ir prieš kelias dienas tik aš jį atitirpinau ir ne kažin kiek prišalęs buvo ir nereikia man jokių dvigubų ar dar su visokiais pribombasais,sesuo turi jau nebe pirmą Snaigę ir nesiskundžia. ax.gif Kiekvienas perka pagal savo galimybes ir poreikius unsure.gif
Atsakyti
O parekomenduokit retro stiliaus šaldytuvą (išskyrus SMEG) 4u.gif
Kas tokius gamina?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 25, 19:13)
Ir širdis neleistų, ir ranka nekiltų už šaldytuvą mokėt nei 3000, ne 5000 Lt schmoll.gif

Jei galimybes leistu - moketum ir nesikandziotum wink.gif

QUOTE(Perlen @ 2009 06 25, 22:21)
Kiekvienas perka pagal savo galimybes ir poreikius  unsure.gif

Butent ! Didesnes galimybes patenkina didesnius poreikius. Nenorejau to rasyti, bet nereikejo pradeti mane uz liezuvio tempti 4u.gif
Papildyta:
Be to mes rinkomes pati paprasciausia ekonomini modeliuka. Ir jame nera jokiu pribumbasu. Isskyrus tai, kad pavirsius (man asmeniskai Snaigiu plienas baisus) kokybisko lengvai valomo plieno ir tie Bio fresh stalciukai. Va guli jau kelinta diena traskios salotikes ir vargo nemato. O jusu to No Frosto nera. Jis ne joks stebuklas, jeigu ka smile.gif dabar be jo rasti saldytuva butu net sudetinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 25, 23:24)
Jei galimybes leistu - moketum ir nesikandziotum  wink.gif
Butent ! Didesnes galimybes patenkina didesnius poreikius. Nenorejau to rasyti, bet nereikejo pradeti mane uz liezuvio tempti  4u.gif
Papildyta:
Be to mes rinkomes pati paprasciausia ekonomini modeliuka. Ir jame nera jokiu pribumbasu. Isskyrus tai, kad pavirsius (man asmeniskai Snaigiu plienas baisus) kokybisko lengvai valomo plieno ir tie Bio fresh stalciukai. Va guli jau kelinta diena traskios salotikes ir vargo nemato. O jusu to No Frosto nera. Jis ne joks stebuklas, jeigu ka smile.gif dabar be jo rasti saldytuva butu net sudetinga smile.gif

Tokia situacijabuvo pas mus kaip rinkomes saldytuva,ziurejom pirmiausia kad butu kad ir brangus bet kokybiskas,parduotuvese kaip isaiskina,tai visi giria tik pas juos esancius saldytuvus,geriausia pasiskambinti ,arba susitikti su zmogum ,kuris aptarnauja garantine buitine technika, t.y taiso ,mes tokiu budu nusipirkom saldytuva,jau metai ir visiskai nesigailiu pfiu,pfiu ir viska jums papasakos bigsmile.gif
Atsakyti
O koki jus issirinkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 26, 12:00)
O koki jus issirinkote?  smile.gif

Galu gale nusipirkome Samsung ,kai mums isaiskino kokie cia pardavinejami saldytuvai ,skalbimo masinos,ar uz 5000 ,ar 500 rinkti praktiskai visi vienodai ,tik apdaila skiriasi.Geriausias patarimas,kas vyksta daznai i vokiecius,rten gali nusipirkti originlia buitine technika,o geriausiai kaip buna ispardavimai ,ar tai ibrezimas nezymus ,tai ilenkimas,vienu zodziu brokas.Daug primaliau ,bet esme ta kad pas mus sunkiai originala nusipirksi bigsmile.gif
cia tik mano nuomone ,tik patarimas gal pades geriau isirinkti preke bigsmile.gif o zinomas vardas ,dar nereiskia kad jis is tikruju atitinka savo varda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 26 birželio 2009 - 11:25
QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 12:21)
Galu gale nusipirkome Samsung ,kai mums isaiskino kokie cia pardavinejami saldytuvai ,skalbimo masinos,ar uz 5000 ,ar 500 rinkti praktiskai visi vienodai ,tik apdaila skiriasi.Geriausias patarimas,kas vyksta daznai i vokiecius,rten gali nusipirkti originlia buitine technika,o geriausiai kaip buna ispardavimai ,ar tai ibrezimas nezymus ,tai ilenkimas,vienu zodziu brokas.Daug primaliau ,bet esme ta kad pas mus sunkiai originala nusipirksi bigsmile.gif
cia tik mano nuomone ,tik patarimas gal pades geriau isirinkti preke bigsmile.gif o zinomas vardas ,dar nereiskia kad jis is tikruju atitinka savo varda schmoll.gif

...o kokį modelį,kiek laiko naudojat???......įdomu, nes irgi galvoju apie tokį, nors meistrai išpeikė doh.gif
Atsakyti