Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (3)

QUOTE(Alan @ 2009 03 12, 19:47)
Na, žiema praėjo, vadinas, išgyvensim ir vasarą. Dar vieną vasarą. Ačiū Tau, Viešpatie.  4u.gif

Taigi, tik kaip per tą pavasarį, kuris labiau panašus į rudenį, perlipt doh.gif .
QUOTE(Simense @ 2009 03 13, 07:45)
Turėjau labai sunkų periodą darbe, tai retai beužsukau, tik žvilgtelt. Ir šiaip visokių rūpesčių kitų yra. Kai labai susikoncentruoji į ką nors, visi kiti darbai stoja. Ateina laikas kada nors juos padaryt, tai ir sukies kaip voverė rate.  4u.gif

Tie sustabdymai taip išmuša iš vėžių, paskui leki kūlvirsčiais ir vėl STOP. Bet vistiek galvoji, kad tik blogiau nebūtų, o su tuo, kas yra jau kaip nors...
Mano tėvukas pamažu kapstosi, šiandien pirmą kartą nuo sausio buvo lauke. Lyg ir pradėjo įtarinėt, kad nesakom tiesos apie jo sveikatos būklę, pats baiminasi, kad nebeatsigaus, jaučia didelį silpnumą. Anądien nupirkau naujus batus pavasariui, tai šitaip atsigavo (anksčiau vis aiškindavo, kad nieko nereikia, visko turi), supratau, kad perskaitė tai kaip ženklą, kad gyvens, jei reikės naujų batų. Dabar sprendžiam dilemą - gerti tamoksifeną (nuo vėžio) ar nuimti, nes galimai skatina insultus, šeimos gydytoja linkus nuimt, bet bijo, kad "žnyplės" neišlystų - gaunas būrimas iš kavos tirščių g.gif .
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Una Li @ 2009 03 18, 01:54)
nupirkau naujus batus

O kaip nupirkai? Juk nesivedei į parduotuves matuotis ir rinktis? Maždaug išmierą galima atitaikyti, bet ar patiks, gal sunkūs, gal kieti ir pan. Aš mamai net su rūbais neįtinku, nieko naujo nesivelka doh.gif Apie batus net negalvoju - neįtiksiu, ir taip aišku.

Svarbu, kad krūtat dar, kad ne vien lovoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 03 18, 09:19)
Labas,
O kaip nupirkai? Juk nesivedei į parduotuves matuotis ir rinktis? Maždaug išmierą galima atitaikyti, bet ar patiks, gal sunkūs, gal kieti ir pan. Aš mamai net su rūbais neįtinku, nieko naujo nesivelka doh.gif Apie batus net negalvoju - neįtiksiu, ir taip aišku.

Žinok, dabar pardavėjos pačios išeitį pasiūlo, kai pasakai, kad 85 metų senukui batų ieškai - sumoki pinigus, nemuša į kasą, jei netinka gali kitą dieną atvežt atgal. Tokį patį pasiūlymą gavau net keliose parduotuvėse. Aš irgi baiminausi, kad gali būt per siauri, per žema keltis, bet maniškio reikalavimai dabar labai sumažėję biggrin.gif , vos priverčiau pasimatuot, apsiavus atsistot - sako, bus geri, ir viskas. O anksčiau, kol buvo abu, tai tekdavo pavargt, visada nupirkti daiktai būdavo nereikalingi, su trūkumais, ne tokie, kaip senieji mirksiukas.gif ..., bet paskui po truputį pradėdavo nešiot irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 03 18, 12:36)
visada nupirkti daiktai būdavo nereikalingi, su trūkumais, ne tokie, kaip senieji mirksiukas.gif ...,

drinks_cheers.gif pas mus irgi taip pat.
Atsakyti
sveikutes , kazkaip visai netycia uzklydau i sia tema, o kaip man jos reikejo pries pusantru metu, kuomet slaugiau savo mamyte sunkiai sergancia alshaimeriu.Labai jus visas suprantu ir palaikau.Noriu pasidalinti tuo kas buvo sunkiausia man kad buvo laikotarpis kai as ant jos pykau[COLOR=red], nors ji jau visiskai neprotavo ir kalba jau buvo nerisli , kad ji tepliodavo ismatom sienas, kiso visur maista, plesydavo sauskelnes ir tt.Verkdavau ir grauzdavausi kaip as galiu pykti ant ligonio ir dar labai geros mamos.Visaip stengiau tvardytis kad nepakelciau balso, meiles tame nebebuvo, dariau viska is pareigos.Pries menesi iki mirties gavau didziule dovana, pradejau viska daryti is meiles dingo pyktis,suvokiau savo ir jos kancia kaip ismeginima, sustiprinima, tada atejo palengvejimas.Zinoma po mirties dar ilgai save kaltinau kad ne viska padariau.Bet dabar suvokiu kad esame tokie silpni, kad patys nieko negalime be Jo padaryti smile.gif Stiprybes jums visoms.
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2009 03 18, 13:33)

Ačiū, kad užsukai 4u.gif Matyt, visos turėjom (ar dar turim) išgyvent tą piktumų periodą. Mane nervas labiausiai ėmė tėčio ligos... na, nežinau, nesakyčiau, kad pradžioj, vidury gal... kai dar jokių sauskelnių nebuvo ar terliojimų. Dirbdavau namie, o jis vis už nugaros rūpesčio persmelktu veidu, vis su bėdom kažkokiom, dingusiais pinigais, parduotom žemėm, namais... doh.gif Išsiaiškinam viską rodos, apsiramina, išgeria kavos, aš jau įsigilinu į savo darbus... ir vėl iš pradžių... Va tada čiuožė stogas nerealiai. Dabar tai ką... Sakyčiau, nebėr ant ko pykti - šešėliukas žmogaus tiktai, nieko pats nebepagalintis, visiškai priklausomas verysad.gif
tinneorama , sakyk, ar ilgai mama gulėjo nebepakildama iš patalo?.. Pasidalink savo išgyventais vargeliais, žiūrėk, imsi ir pagelbėsi kuriai... Vis kaupiu kitų patirtis, mėginu kažką numatyti, susisteminti, kažkam pasiruošti... ax.gif
Būkit laimingos, kantriosios jūs mano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alan: 18 kovo 2009 - 17:13
[quote=Alan,2009 03 18, 18:11]

tinneorama , sakyk, ar ilgai mama gulėjo nebepakildama iš patalo?.. Pasidalink savo išgyventais vargeliais, žiūrėk, imsi ir pagelbėsi kuriai... Vis kaupiu kitų patirtis, mėginu kažką numatyti, susisteminti, kažkam pasiruošti... ax.gif
Mano mamelei buvo amputuota viena kojele tai jau keliolika metu gulejo loveleje ,o kokie 8 metai pradejo protelis pavedineti pradzioje dar nesuvokem kad ji serga o paskui daresi vis sunkiau, mano mama pamazu kaip asmenybe tirpo.Pradzioje tiesiau klijuote ir paklodes nes pampersus draskydavo, ryte rasdavau visa slapia ir dar slapias grindis ,paskui sugalvojau kad reikia pabuti prie jos kol ji uzmiega tai nusiplesdavo pampersa tik ryte.Nusipirkau gera neperslampama paklode kuri kvepuoja ir galima skalbti tai labai pakeite padeti galejau pakeisti ir matrasa.gal koki menesi ji nesikele jau is lovos, o siaip tai islipdavo ir sliausdavo ant uzpakalio rementais naudotis jau nemokejo tai radau kelis kartus nakti susalusia sedincia ant grindu issigandusia.I gala pradejo visiskai nebevalgyti ir negerti paskutines dienas skaiciavau saukstukus kiek ko suvalge ar isgere.Nuejau pas gydytoja sakiau kad numirs is bado, o ji nuramino kad tokiems ligoniams taip ir buna .Buvo be galo baisu mamai buvo tik 79metai.Negaliu siandien daugiau vel viskas sukilo akys asaroja.Mylekit saviskius kol jie su jumis darykit viska ir nebijokit kancios,nes kaltes jausmas kankino beveik metus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2009 03 18, 21:00)

.Mylekit saviskius kol jie su jumis darykit viska ir nebijokit kancios,nes kaltes jausmas kankino beveik metus... verysad.gif

ir man ta pati beda.verciu metus atgal ir vis galvoju .dabar daug ka dariciau kitaip,o tada atrode kad viska teisingai darau.vis neleisdavau dirbt .taip norejosi kad mama gyventu be rupesciu.pasirodo tas atsipalaidavimas jos gyvenime gero nedave.suprantu kad nereik saves kaltinti,nes tikrai padariau viska ka galejau ir net daugiau.
dziugu kad jus laikotes tvirtai ir be didesniu pokiciu.linkiu jums stiprios sveikatos
Atsakyti
Šiandien gavau nerimo dozę - tėvelio kraujas labai tirštas. Vos prieš dvi savaites darė tyrimą - buvo per skystas (irgi neįtikėtinai), gydytoja sumažino vaistų dozę, o dabar stipriai per tirštas. Tyrimą siūlo atlikt už savaitės, o dabar truputį padidino vaistų dozę, nors man rodos, kad čia reikėtų ne "truputį" didint. Paprastai prie tokio kraujo jį ištinka insultai. Galvoju, gal ano tyrimo atsakymus buvo sumaišę unsure.gif .
Atsakyti
Ko gero praeitą sykį buvo neteisingas atsakymas ir be reikalo sumažino vaistukus g.gif Nu laikykis, gal praskies ir nepasijus nieko unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 03 24, 00:19)
Šiandien gavau nerimo dozę - tėvelio kraujas labai tirštas. ..

Na, mes irgi turim problemų dėl kraujo tirštumo - šiaip patarė vartot daugiau skysčių. Nors tėtis gert nelabai nori, bet stengiamės vis įsiūlyt. Retsykiais sulašinam "Ringerio". Čia tokios paprastos priemonės, bet lyg gelbsti.
O man nerimas dėl tokio keisto miegojimo atmerktom akim. Labai negražiom akim, užvirtusiom... Čia tai jau nežinau kas. Gal kuri susidūrėt?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 03 24, 11:12)
O man nerimas dėl tokio keisto miegojimo atmerktom akim. Labai negražiom akim, užvirtusiom... Čia tai jau nežinau kas. Gal kuri susidūrėt?..  g.gif

Neteko susidurt, bet skamba negražiai console.gif . Dar tos akys turėtų labai džiūti, kai atviros nemirkčiojant pabūna.
Atsakyti