QUOTE(Betelgeiz @ 2009 08 28, 15:45)
Išmaudyti su mama norėjom tai skandalas liko kad kišamės ir trukdom (joms nieko neveikti)... Nu žodžiu jei yra galimybės, jei yra ką pasamdyti kad žiūrėtų ir dar jei žmogus savam prote - jokiu būdu nerekomenduoju slaugos namų.
šiaip aš esu mačiusi, žiūrėjusi ir šiaip žinau nemažai apie dvejus Klaipėdos slaugos skyrius, Rietavo ir Plungės

į pastaruosius du ir gali tekt vežti bočelį

mūsų kaimo gydytoja papasakojo apie abejas smulkiai ir kažkaip jos atsiliepimais pasikliaunam...žinoma, širdis nelinksta, oj nelinksta, bet...tiesiog nėra išeities....tiesa, pradžiai bandysim variantą, kad gyvens pas mano tėvus, rytais jam teks būti vienam iki pietų, tačiau jeigu man tarp paskaitų pasitaikys langų- atbėgsiu pamaitint, arba kitas brolis tarp langų atbėgs...pažiūrėsim kaip seksis......
Beje, dėl maudynių...kol babytė gulėjo ligoninėj irgi buvo labai sesutės nepatenkintos, kad beveik dieną naktį budėjom, nuolat klausinėjom, kas ir kaip...kelis kartus pati ėjau kviesti ir užklupau geriančias kavą ir...man pasirodė viskį ar dar kažką

čia Klaipėdos ligoninėj.....

ir palatos ten paskirstytos pagal ligos sunkumą, kuo toliau koridoriu nuo seselių posto tuo ligonis beviltiškesnis

mano babytė buvo priešpaskutinėj

.....
labai nenorim į tą ligoninę...bet.... nors mano kitas bočelis kiekvienais metais prašosi pats į slaugos skyrių (Skuodo ligoninėj)- jam patinka ten priežiūra, maistas....
QUOTE(Simense @ 2009 08 28, 20:32)
Čia kažkas netaip.

Jei žmogus pilno proto, tai tikrai niekas ten grotų nestato, ir juo labiau prie lovos neriša.

niu kad riša....mano babytė po insulto buvo pilno proto- atpažino, protavo, bet sunku gi žmgui tie laiko pvz su lašelinėm laikyt rankas- tai ir rišo ir lovos kraštus pakėlė....
pvz mano bočelis, sakyčiau pilno proto- dar laikraščius paskaito, atpažįsta, kalba sąmones...bet kartais užplaukia kažkas- nevalgo, spajuna lauk viską, pampersus drasko, kartais tiesiog duodasi po kambarsius...kažkas dzingt galvelėn ir puola iš kambario kambarin...kažin, kas būtų, jeigu ligoninėj pradėtų durnavot- bet girdėjau,kad arba pririša, uždaro arba raminamųjų pumpuoja...antras variantas man išvis