Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

QUOTE(rimas19 @ 2009 02 27, 10:26)
Tiek Emmos tiek BEBECAR puikūs kokybiški vežimai ,išsiskiriantys iš visų kitų, kas liečia stilių, dizainą -tą turėtų rinktis pirkėjas. Tiek vieni tiek kiti ,kas svarbiausia, turi visas pagrindines funkcijas reikalingas mažyliui ir yra komfortiški vaikui. Taip yra ir skirtumų detalėse, bet čia jau reikia lyginti konkrečius modelius. pvz BEBECAR neturi permetamos rankenos, tačiau keičiasi tvirtinimo kryptis. Emma neturi tokios ratų valdymo sistemos kaip BEBECAR.

Aha, reiškia viską gerai pasirinkau, nes permetamos rankenos man mirtinai reikėjo smile.gif O jau buvau suabejojus savo pasirinkimu, nes šitas rupūžkė tai labai gražus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 02 27, 13:52)
Aha, reiškia viską gerai pasirinkau, nes permetamos rankenos man mirtinai reikėjo smile.gif O jau buvau suabejojus savo pasirinkimu, nes šitas rupūžkė tai labai gražus smile.gif

Aš ir turiu Edge su permatama rankana, tai galiu pasakyt, kad tikrai pasiteisinantis dalykas (yapč sportinei daliai) drinks_cheers.gif
QUOTE(rimas19 @ 2009 02 27, 10:26)
Tiek Emmos tiek BEBECAR puikūs kokybiški vežimai ,išsiskiriantys iš visų kitų, kas liečia stilių, dizainą -tą turėtų rinktis pirkėjas. Tiek vieni tiek kiti ,kas svarbiausia, turi visas pagrindines funkcijas reikalingas mažyliui ir yra komfortiški vaikui. Taip yra ir skirtumų detalėse, bet čia jau reikia lyginti konkrečius modelius. pvz BEBECAR neturi permetamos rankenos, tačiau keičiasi tvirtinimo kryptis. Emma neturi tokios ratų valdymo sistemos kaip BEBECAR.

Emmos taip pat keiciasi tvirtinimo kryptis wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spilka: 27 vasario 2009 - 14:31
QUOTE(Spilka @ 2009 02 27, 15:31)
Aš ir turiu Edge su permatama rankana, tai galiu pasakyt, kad tikrai pasiteisinantis dalykas (yapč sportinei daliai)  drinks_cheers.gif

Emmos taip pat keiciasi tvirtinimo kryptis wink.gif  biggrin.gif

baikit,baikit smile.gif jei keičiasi tvirtinimo kryptis kam permetama rankena ir atvirščiai ,o manevringi ratai visada pliusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 02 27, 14:47)
baikit,baikit  smile.gif  jei keičiasi tvirtinimo kryptis kam permetama rankena ir atvirščiai ,o manevringi ratai visada pliusas  biggrin.gif

Norėčiau pažiūrėti, kaip sektųsi pakeisti vežimo tvirtinimo kryptį su jame miegančiu vaiku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2009 02 27, 15:48)
Norėčiau pažiūrėti, kaip sektųsi pakeisti vežimo tvirtinimo kryptį su jame miegančiu vaiku hihihi.gif

Ir kad nepabustų??
Na jaučiu BEBECARe man pasisektų, nes ten viskas labai paprastai smile.gif
Bet va pavairuot Emmą kaip BEBECAR tikrai neišeitų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 27 vasario 2009 - 15:00
QUOTE(rimas19 @ 2009 02 27, 14:59)
Ir kad nepabustų??
Na jaučiu BEBECARe man pasisektų, nes ten viskas labai paprastai smile.gif
Bet va pavairuot Emmą kaip BEBECAR tikrai neišeitų biggrin.gif

Tai žinoma, kad nepabustų smile.gif Ir kad radikulitas nesusuktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 02 27, 14:47)
baikit,baikit  smile.gif  jei keičiasi tvirtinimo kryptis kam permetama rankena ir atvirščiai ,o manevringi ratai visada pliusas  biggrin.gif

Nu tikrai kečiasi, patikrinau ka tik biggrin.gif Taip kad ir rankena persimeta ir sedimaja dali i abi puses apsukt galima smile.gif Del ratu nesigincysiu - nebandziau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Aguonaa @ 2009 02 25, 12:51)
Ačiū 4u.gif  jau parašiau jiems laiškelį, bėda kad jie tik Vilniuje randasi.  Dar domina ir tas krepšys kūdikio daiktams odinis kreminis. Manau vasarai gal būtų visai nieko... "praeitų" ir kaip naujas rankinukas.....

Ateinancia savaite turesiu ta krepsi, parkeliaus i Lietuva, galesiu panagrinet ir parasyt atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad permetama rankena sportinei daliai labai aktualu , juk kai vaikas sveria 10 kg nepakilosi i abi puses , lopsiui neaktualu , nes neteko dar matyti kad lopseli veztu lopseliu i prieki biggrin.gif Tikrai didelis pliusas kai sportine dalis turi perkeliama rankena , cia ziurint is naudotojo puses .Bet kitas klausimas kiek naudosite universalu vezimeli , ar pirksite lengva sportini , jei perspektyvoje reikia sportinuko ( gyvenate auksta , mieste kur yra pakankamai lygus kelias ) tada paprasciau rinktis lopsinuka ir sportini atskirai .
Cia jau reikia rinktis optimaliausia varianta ir deja idealiu nebuna . Visur yra savi pliusai ir savi minusai . Kazkada bandziau suvesti info pagal vezimelius dalis ir naudojima kad butu galima pasirinkti , bet kazkkaip apleistas darbas dabar tektu viska is naujo daryti , nes keiciasi vezimeliai kasmet smile.gif
Atsakyti
O man Emmaljunga tai super super thumbup.gif Praktiskai isimylejau si vezimeli, tik gaila dabar parduodu, nes reikia ieskotis kazko lengvesnio pupai smile.gif

Jei domina...a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas nors galetu papasakot, kaip emmaljungos sportinuko pakojukas nusileidzia? mes tik pries kelias dienas isigijom vezimuka, tai niekaip neatrandu... ir nesuprantu - ar pakojuka uzkelus visiskai i virsu (na uzlenkus prie buomelio) jis neturetu uzsifiksuoti?
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 03 02, 12:30)
gal kas nors galetu papasakot, kaip emmaljungos sportinuko pakojukas nusileidzia? mes tik pries kelias dienas isigijom vezimuka, tai niekaip neatrandu... ir nesuprantu - ar pakojuka uzkelus visiskai i virsu (na uzlenkus prie buomelio) jis neturetu uzsifiksuoti?

Nezinau tiksliai, bet uzkelus prie buomelio tai berods nera specialiu fiksatoriu kokiu, as tai uzkelus uz buomelio uzkisdavau ir laikesi puikiausiai biggrin.gif
Su tuo pakoju irgi pradzioj nesupratau kaip, bet ten reikia ji truktelti i save ir nuleisti zemyn
Atsakyti