lina, man pernai ta pati sake. Puolem pirkt vezimuka liepos menesi, nes pasak ju, nebebus tokiu labai ilgai, paskui pasikeis, gali nebegamint bei kainos pakils...O buvo nevisiskai taip
Gal ir uzsidaro gamykla atostogoms, bet, kad nebebus vezimuku...hmm...na, suabejojau. Jie turi uzsiveze. Bent jau tas pats ilgai dar stovejo pardavime. Na, bet mes bet kokiu atveju nesigailejom nusipirke. Tik albai jau ilga kankyne buvo man laukti, kol galesiu prasibegt per savo kaima su vezimuku
na visko gali buti, matyt jie yra suinteresuoti parduoti
,
QUOTE(lina_skl @ 2009 06 15, 14:08)
Na, bet dabar del kainu galima tikrai pasidereti. Jei mamytes gauna net 15% nuolaidas
Švedai tikrai liepos mėnesį masiškai užsidaro atostogoms. Na bent jau baldininkai tai tikrai. Gal tai ir turėjo omenyj pardavėjai.
Papildyta:
niekada sau nedrysau to prisipazint, bet ko gero tu teisi, matyt reikejo atsizaisti su tais leliukais ir .....vezimukais.....
Bet dabar jau kita dilema - trecias auga kaip ant mieliu, siandien jau pirmus zingsnius zenge...tai o jei vezime nebesedes??? Reiks ketvirto???? O juk ir pasiteisint pries kitus turim priezasti - reikia dukros ...
Su viskuo gerai, tik va, kvailiuke as jaudinuos ka pagalvos apie mane aplinkines mamos, kai jau su treciu vezimu as vaziuosiu???? Galvos - beprotė, islaidūnė??? Et, bet svarbu man gerai. Ko gero ne as viena cia tokia nukvakus esu.
Papildyta:
QUOTE(koalamama @ 2009 06 15, 10:39)
Sveikinu su pirkiniu
mes matyt ir trecius tam gimdem kad vezimus vel galetume pirkt 
Su viskuo gerai, tik va, kvailiuke as jaudinuos ka pagalvos apie mane aplinkines mamos, kai jau su treciu vezimu as vaziuosiu???? Galvos - beprotė, islaidūnė??? Et, bet svarbu man gerai. Ko gero ne as viena cia tokia nukvakus esu.
QUOTE(Virvutė @ 2009 06 15, 21:17)
Švedai tikrai liepos mėnesį masiškai užsidaro atostogoms. Na bent jau baldininkai tai tikrai. Gal tai ir turėjo omenyj pardavėjai.
Papildyta:
niekada sau nedrysau to prisipazint, bet ko gero tu teisi, matyt reikejo atsizaisti su tais leliukais ir .....vezimukais.....
Bet dabar jau kita dilema - trecias auga kaip ant mieliu, siandien jau pirmus zingsnius zenge...tai o jei vezime nebesedes??? Reiks ketvirto???? O juk ir pasiteisint pries kitus turim priezasti - reikia dukros ...
Papildyta:
O koks kieno reikalas kelintu vezimu vazineji, svarbu patogu tau. Ketvirto as jau nerizikuosiu, vis tiek berniukas gausis
QUOTE(Virvutė @ 2009 06 15, 21:17)
Papildyta:
Papildyta:
oi ne viena
su pirmuoju pakeiciau apie 15vezimu
tai su antru pasizadejau vyrui jau nekeisti karietu
nu patinka man naujoves, nezinau ka daryti,manau tai nepagydoma
Sveiki
Ir mes mąstom apie Emmaljungą. Bet dairomės dėvėto. Radau tokį, kuris man viskuo laaabai patinka, tik va ten ratai yra balti ir nepripučiami
Šeimininkė sako, kad vežimas pirktas pačioj 2007 m. pabaigoj, bet ar tikrai? Šiaip vežimukas labai išlaikytas, visiškai kaip naujas, bet va tie ratai mane truputį neramina?
Gal galit pakomentuoti
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
Nu kaip pavyzdį galiu įdėt šį vežimą http://www.ss.lv/msg...rade/hbxkl.html
Maniškis yra beveik analogiškas. Gal galit pakomentuot važiuoklę
Ir mes mąstom apie Emmaljungą. Bet dairomės dėvėto. Radau tokį, kuris man viskuo laaabai patinka, tik va ten ratai yra balti ir nepripučiami
Gal galit pakomentuoti
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
QUOTE(Ievuuska @ 2009 06 16, 11:14)
Sveiki
Šeimininkė sako, kad vežimas pirktas pačioj 2007 m. pabaigoj, bet ar tikrai? Šiaip vežimukas labai išlaikytas, visiškai kaip naujas, bet va tie ratai mane truputį neramina?
Gal galit pakomentuoti
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
Gal galit pakomentuoti
Būčiau labai dėkinga
Papildyta:
Laba,
speju, kad ten Mondial duo combi modeliukas, o balti turbut tik sonai, o is virsaus ratukai visvien tamsus....
Gali pasiskaityt http://www.babycenter.lt/page.php?132, arba emmaljungos tinklapy
Papildyta:
Ievuuska,
as parduodu deveta Emma Edge duo combi, ratai pripuciami, juodi, tik soniukai tamsiai pilkos spalvos. galeciau persiusti nuotraukas. Stovis labai geras.
QUOTE(IwonaV @ 2009 06 16, 12:09)
Laba,
speju, kad ten Mondial duo combi modeliukas, o balti turbut tik sonai, o is virsaus ratukai visvien tamsus....
Gali pasiskaityt http://www.babycenter.lt/page.php?132, arba emmaljungos tinklapy
Papildyta:
Ievuuska,
as parduodu deveta Emma Edge duo combi, ratai pripuciami, juodi, tik soniukai tamsiai pilkos spalvos. galeciau persiusti nuotraukas. Stovis labai geras.
Papildyta:
Ievuuska,
Dėkui, Iwona,
Skelbimus stebiu jau apie mėnesį, bet lietuviškos kainos dar vis kandžiojasi, dėl to ir žvalgausi toliau.
O ratai ten ištysai balti, tarsi iš baltos gumos
QUOTE(Ievuuska @ 2009 06 16, 12:47)
Dėkui, Iwona,
Skelbimus stebiu jau apie mėnesį, bet lietuviškos kainos dar vis kandžiojasi, dėl to ir žvalgausi toliau.
Tiesa pasakius, nelabai suprantu, kodel taip susirupinai del baltu ratu.... na gal teks dazniau pavalyti
QUOTE(IwonaV @ 2009 06 16, 13:35)
Tiesa pasakius, nelabai suprantu, kodel taip susirupinai del baltu ratu.... na gal teks dazniau pavalyti
bet juk visvien jie bus kokybiski, nes tai Emmaljunga. Krastutiniu atveju, manau galima butu juos pakeisti babycentro aptarnavime uz t.t. mokesti 
Aš susirūpinau ne dėl jų baltumo, o dėl to, kad jie nepripučiami. Ar realiai kuom nors man tai jausis ar nėra jokio skirtumo?
Šis Emmaljunga modelis vadinasi Carmen, Lt jokios info apie juos nertadau, bet užsienio forumuose atsiliepimai labai geri. Tai gal neprašausiu....