Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginti koju nagai

QUOTE(luli @ 2010 02 06, 17:22)
Nesupykit,bet man koju naguciai graziausiai atrodo trumpai kirpti 4u.gif .Visada kai darausi pedikiura,kerpu labai trumpai.

o jūs galvojat, kad priauginti (geliu užlieti) nagai turi būti ilgi? rolleyes.gif
Atsakyti
Persiprasau jei ne i tema blush2.gif bet ar galima namu salygomis nusiimti akrilinius nagucius g.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 02 17, 12:58)
Persiprasau jei ne i tema  blush2.gif bet ar galima namu salygomis nusiimti akrilinius nagucius g.gif

galima - nudildant paviršių su šiurkščia dilde.
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 02 17, 12:58)
Persiprasau jei ne i tema  blush2.gif bet ar galima namu salygomis nusiimti akrilinius nagucius g.gif

O aš labai lengvai nusiėmiau palaikius nagų lako valiklyje su acetonu blush2.gif gal pravers
Atsakyti
Mano draugė buvo prisiauginus kojų nagučius vasarą,tai super atrodė wub.gif Ji darės tokį prancūzišką su ant nykščių išlietom gėlėm,tai tikrai buvo gražu ir tvarkinga,o mokėjo tada 120 už darbą smile.gif
Atsakyti
Aš su savo nuomone, bet man nepatinka priauginti kojų nagai .. doh.gif schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
na, as manau jei tai yra noras, tai kodel gi ne smile.gif gbet tarkim asmeniskai as to nedaryciau, manau uztenka ir pedikiuro 4u.gif
Atsakyti
Esu macius priaugintus nagus ant koju,bet jie taip tragiskai atrode ilgi ir dar padarytas prancuziskas lakavimas,na manau jei esant reikalui kaip tikrai beda del nago tai tada gal ir geras sprendimas prisauginti,man asmeniskai graziau nuosavi, bet tvarkingi smile.gif
Atsakyti
Maciau priaugintus koju nagus, bet ispudzio nepadare. atrodo taip pat kaip sutvarkyti paprasti nagai. Jau cia manau tingejimo reikalas. Juk koju nagucius galima tikrai graziai pacioms susitvarkyti. ir atrodys super.
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 17, 16:44)
O aš labai lengvai nusiėmiau palaikius nagų lako valiklyje su acetonu blush2.gif gal pravers

akrilas tirpsta acetono turinciame skystyje. Susidariusi kosele nugramdoma pagaliuku ar dilde, tik kad reikia palaikyti gal ilgai acetone naga, as ismirkinta vata apvynioti ir laikyti kokias 20min..
Papildyta:
Man labai graziai atrodo tiesiog sutvarkyti koju nagai smile.gif o tikrai nieko blogo nematau, jei jie ir priauginti, lengviau tiesiog su priaugintais, nes jiems nereikia tiek prieziuros ir jie ilgai islieka grazus, nenusilupa nagu lakas. Pati lieju geli ant koju nagu, nusilakuoju prancuziskai ir atrodo tikrai puikiai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na, nežinau....man kažkaip negražu. Iš viso tie visi priauginimai man ne prie širdies, geriau natūralumas. Aišku, jei kokia nelaimė ir priaugintas nagas atrodo estetiškiau, tai suprantama.
Atsakyti
Man taip pet grazu prancuziskai thumbup.gif
Atsakyti