Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(PaulaL @ 2011 05 04, 08:40)
Stprybes ir vidines ramybes! Viskas bus gerai... 4u.gif
Laikome kumstukus wub.gif

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 05 05, 18:45)
viskas bus gerai 4u.gif

Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as leidausi ~1 men. po gimdymo. Man viena KMUK ginekologe sake, kad 5d. paskiria taupymo sumetimais. Ji irgi patare leistis 1-2 men.

Grazaus laukimo nestuke.gif !
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2011 05 03, 18:00)
o cia tai geras  blink.gif

Tarkim as atsigulu i ligonine 18 sav., tiesiog prieziurai (kritinis mano lakotarpis 19-20sav.) tai irgi yra sansu kad man leis valdiskus  bigsmile.gif
Kaip diena taip naujiena  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Klaipedoje tai reikia su savais vaistai i ligonine vaziuoti  doh.gif

'

Vakar israse is KMU, tai del vaistuku:)
Leidausi savo nes neturi jie fraxiparine, clexane...tik heparina smile.gif is valstybes nieko negausi smile.gif doh.gif
Su heparinu nennorejo bamdyti laimes... aciu smile.gif abraitis sake...geriau nemaisom:)
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 05 17, 14:47)
'

Vakar israse is KMU, tai del vaistuku:)
Leidausi savo nes neturi jie fraxiparine, clexane...tik heparina smile.gif is valstybes nieko negausi smile.gif doh.gif 
Su heparinu nennorejo bamdyti laimes... aciu smile.gif abraitis sake...geriau nemaisom:)

gerulis doh.gif doh.gif doh.gif o pernai dar turėjo KMUK ir Clexano... tai ką, dbr reikia eit dar įsidėti daugiua, ns turbūt tik kelias ampules įsidėjau ir tai dar nepamnu į kurį tašės kampą doh.gif doh.gif
Atsakyti
VGN tai jokiu vaistuku neskyre.Gulejau iki gimdymo keleta savaiciu-tai visalaik leidausi savo.Jie net vaistines neturi kur buciau galejusi nusipirkti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 05 17, 16:51)
gerulis doh.gif  doh.gif  doh.gif  o pernai dar turėjo KMUK ir Clexano... tai ką, dbr reikia eit dar įsidėti daugiua, ns turbūt tik kelias ampules įsidėjau ir tai dar nepamnu į kurį tašės kampą doh.gif  doh.gif

na Abraitis pats nustebo,kai sesele pasake,kad turi tik heparina blush2.gif
tai sake,kad geriau leistis savus vaistukus. Tai leidausi savo ir geriau savo aspirina:) savo vaistinele visada su savim turiu biggrin.gif biggrin.gif
Bet seseles vis noredavo man suleisti, bet as nesileidau i kalbas:) man paciai jau geriau...pripratau ir viskas smile.gif tai jos vis stebedavosi:)
Labai giriu kmu personala thumbup.gif
Gulejau kmu ginekologinam skyriuje, 4 aukste... na super seseles, visos labai daktares malonios.
Su nesekmingu nestumu guleti teko Vilniaus gimdymo namuose... tai nesulyginsi... susiraukusios, nepatenkintos Lenkes... atsiprasau...nenoriu neko izeisti del tautybes smile.gif bet tik duok i kisene doh.gif
Atsakyti
turiu klausimeli...
Man be keliu dienu 15 savaiciu, teko paguleti kmu del zemos placenstos ir jos atsisluoksniavimo (krasteleio)+ buvo hematoma...bet iskraujavau...
Abraitis jau pirmom savaitem sake,kad bus planinis gimdymas ir anksciau...o dabar vel... sake nuo 28 savaites gal net... bet tai labai anksti doh.gif
kokios gali buti prieastis?
is jo tik supratau,kad afs+ mano smulkumas+ atsisluoksniavimas placentos... blink.gif nelabai suprantu... na su afs...pagimdo laiku, del smulkumo ir isnesioja normaliai ir kiek teko skaityti,kad ir atsisluoksniavus placentai isnesioja verysad.gif
Atsakyti
Paulal man daktaras ir sake jeigu suplanuosiu busim pasiruose nuo 28 sav, gal jie apsidraudzia g.gif o pas tave dar su placenta problemos
Atsakyti
gal... na placenta dar gali pakilti ir tikiuosi pakils jos tas krastas... blink.gif doh.gif
na siuo metu gulintis rezimas...aciu dievui nebekraujuoju... smile.gif bijau net dziaugtis...kas dar bus...tikiuosi bus viskas gerai...na jau aisku,kad turesiu likusi nestuma kaip kiausinis vaikscioti...
Atsakyti
dėl tų vaistukų ligoninėje... tai manau viskas priklauso nuo tuo metu finansinės situacijos ligoninėje, ir "tarimosi" su gydytoju.
aš kai AK buvau sutarusi ir guliausi cezariui, tai gavau "iš rankų" ir prieš ir po gimdymo. liūdna, bet tiesa...
Atsakyti
sveikutės,

na, aš jau nebe nestuke.gif biggrin.gif jua turim savaitės laiko dukrytę wub.gif wub.gif

visoms kuo didžiausios sėkmės, kuo ilgiau išnešioti savo taip laukiamus afsiukus

merginos, kurios perkatės Clexaną... pasilikau dar ir rezervo šiek tiek ir dar atlieka 4 pakuotės, tai parduočiau po kokius 50 lt ar jei imsit visas 4, tai dar pasiderėsim smile.gif jei kuriai reikia, rašykit į až 4u.gif

dar kartelį sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 03 birželio 2011 - 19:37
QUOTE(sidrulka @ 2011 06 03, 20:36)
sveikutės,

na, aš jau nebe  nestuke.gif  biggrin.gif jua turim savaitės laiko dukrytę wub.gif  wub.gif

visoms kuo didžiausios sėkmės, kuo ilgiau išnešioti savo taip laukiamus  afsiukus
merginos, kurios perkatės Clexaną... pasilikau dar ir rezervo šiek tiek ir dar atlieka 4 pakuotės, tai parduočiau po kokius 50 lt ar jei imsit visas 4, tai dar pasiderėsim smile.gif  jei kuriai reikia, rašykit į až 4u.gif

dar kartelį sėkmės 4u.gif  4u.gif

sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti